Šešelj odbio Velju

Ne.
Dogodilo se ono što sam i govorio da će se dogoditi.
Šešelj je primio pare i olakšice u zatvoru da za uzvrat razbije SRS i opoziciju i to se ostvaruje.

On neće pritati ni na šta pa i da "vrate" mandate uvek će biti neki razlog što neće da saradjuje.

Dakle jasno je da je šešelj plaćenik koji ceni više par mandata nego slobodu Srbije.
Takvi nam i ne trebaju,
Koalicije će biti sa ili bez Radikala.

A posle republičkih izbora, SRS će postati mala i beznačajna u skupštini.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Vidovit covek... Nema sta... Sve moze da predvidi... Za 200 din. ima jos i da se napregne... :rotf:

Ne.
Šešelj je primio pare i olakšice u zatvoru da za uzvrat razbije SRS i opoziciju i to se ostvaruje.
On neće pritati ni na šta pa i da "vrate" mandate uvek će biti neki razlog što neće da saradjuje.

Dakle jasno je da je šešelj plaćenik koji ceni više par mandata nego slobodu Srbije.
Takvi nam i ne trebaju,

А због чега онда не престајеш да пишеш о тој "малој и безначајној странци" ????

О чему се ради ???
Осећај кривице, савест почела да се буди ???

Јел ти тако и о бившим женскама,
са другарима,
уз пиво распредаш,
испираш уста ???

Ружно је то, и не доноси углед ...

О чему се ради ???
Осећај кривице, савест почека да се буди ???

са другарима,
уз пиво распредаш,
испираш уста ???

Aj, ne zezaj... Njemu ugled vec u minusu...

Ne.

Takvi nam i ne trebaju,

Сва срећа па вас људи знају као истинољубиве и праведне,
и могу ти рећи да ти баш све верују!!! :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

ПАЗИ МУ НАСТУП : "ЈА САМ ГОВОРИО "!!!
Ки да је Месија, сунце ти је6ем жарко!!!
И као да неког заболе цветко шта је он рекао,
гарант нека напрдњачка ингениозност !!!

Па то сви знамо и говоримо!!! :rtfm:
У чему је проблем!?:dontunderstand:

А ово је суштина његовог поста!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Ко је6е народ, националне и државне интересе,
ко је6е економију и привреду,
ко је6е стандард грађана,
ко је6е будућност наше деце,
ма ко нас је6е све у комплету,

БИТНО ЈЕ САМО ДА ЋЕ ОНИ УЗЕТИ ВЛАС!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

О чему се ради ???
Осећај кривице, савест почела да се буди ???

са другарима,
уз пиво распредаш,
испираш уста ???

Šešelj je bio saradnik DB dugo vremena.
Mislim dal ste zaboravili kad je skupljao doborovoljce za Američku vojsku protiv Sadama?
:mrgreen:

Polako, ali to više niej tema.
Stvar je u tome da narod svakim danom vidi ono što je istina, a to je da Šešelj razbija opoziciju i učiniće sve da podrži žute na vlasti.

Koalicije če biti i SNS će biti u vlasti, žao mi je što je ostalo poštenig sveta u SRS koji će da od na dno sa SRS.

Ne, mislio sam na koaliciju SNS-SPS-DSS

SRS je saradnik okupatora.

ЧИМЕ!?
g131.gif
g131.gif
g131.gif

file.php
file.php
file.php
file.php
file.php

A ipak ih Toma moli za koaliciju... Kakav smrad ovaj Toma... I sa okupatorom i zlikovcem bi u koaliciju samo da dodje na vlast...

Toma je napravio dve stvari pozivom na koaliciju

1. Sebe prikazao kao savesnog patriotskog političara
2. Prikazao SRS kao anti-srpsku partiju sebičnih i alavih

Šešelj je napravio dve greške:

1. Sebe prikazao kao zadrtim sitničarem kome su mandati bitiniji od Srbije, a već raniej je SRS bila poznata po alavosti an psolanmičke dnevnice pa je narod to uvideo kao alavost na pare
2. Zahebo se što nije prihvatio poziv, jer bi tako prebacio loptu u Nikolićevo dvorište.

1. Sebe prikazao kao zadrtim sitničarem kome su mandati bitiniji od Srbije, a već raniej je SRS bila poznata po alavosti an psolanmičke dnevnice pa je narod to uvideo kao alavost na pare
2. Zahebo se što nije prihvatio poziv, jer bi tako prebacio loptu u Nikolićevo dvorište.

Nebitno za Seselja... Zanima me kako neko moze da bude savestan politicar da poziva u koaliciju coveka kao sto je Seselj... A ti se seti sta si sve o njemu rekao, da ja sada ne nabrajam... Meni onda taj covek ne da ne deluje svesno, vec sumanuto...

Ili, proracunato... Zeli nesto po svaku cenu... Da nije mozda vlast???

Cekaj bre... Pa Toma je taj koji je imao stan u Beogradu a naplacivao svaki radni dan kao da putuje KG-BG... I sto je najgore, da je bar putovao... Nego sedeo u Beogradu, a to radio... Jos ce da ispadne da Tomu napadas... Saberi se covece...

Nebitno za Seselja... Zanima me kako neko moze da bude savestan politicar da poziva u koaliciju coveka kao sto je Seselj... A ti se seti sta si sve o njemu rekao, da ja sada ne nabrajam... Meni onda taj covek ne da ne deluje svesno, vec sumanuto...

Ili, proracunato... Zeli nesto po svaku cenu... Da nije mozda vlast???

O njemu manje nego što sam loše rekao o Koštunici!
Ali za razliku od nekih ja smatram da postoji viši cilj- Srbiaj za koju se moraju zaboraviti stranačka tvrenja i sve stvari ostaviti po strani.

Што више пишеш, све се више уплићеш,
дубље тонеш ...

Прочитај тему од почетка ...
До сада си 3-4 пута променио мишљење ...

Једно нападаш, а онда браниш ...
Друго браниш, а онда нападаш ...

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

O njemu manje nego što sam loše rekao o Koštunici!
Ali za razliku od nekih ja smatram da postoji viši cilj- Srbiaj za koju se moraju zaboraviti stranačka tvrenja i sve stvari ostaviti po strani.

Nemoj to... Podseca me na ono zlo od DOS-a... Imali su visi cilj da spasu Srbiju, a onda gledali sta ce ko vise da pokrade... Setimo se samo oni kriznih stabova... Revolucija koja je ostala upamcena po kradji te iste Srbije... Sve je to demagogija...

Ja sam ti rekao, ja nisam stranacki opredeljen... Ali mi je Tomin cin gledano sa ljudske i moralne strane toliko ljigav, da to nema granice... Covek pre svega treba da bude posten i cestit... Sta je on radio do poslednjeg dana dok je bio u SRS... Setimo se Vucica... Jel posteno rekao idem sa Tomom, ili je izmisljao neki privatni biznis sa bratom i slicne gluposti... Hteo da se odmori od politike, pa video da mu i deset dana odmora dosta...

Ni jednom nisma promenio mišljenje.
Ali razmišljam logički, što je za vast Jadikale strano.

no ma koliko ja imao loše mišljenej o Šešelju i Koštunici,
O Srbiji imam visoko i smatram da se treba izdići iznad svakodnevnih zađevica i pomoći našoj zajedničkoj zemlji.
Ko neće- ne mora ali neka prestane da plače za mandatima, jer i ovo što ima će da izgubi.

Laka noć Jadikali, vidimo se sutra.

Back