Seselj na slobodi

Policija zabranila skup radikala, Seselj i pored toga najavio dolazak
http://forum.krstarica.com/showthre...-toga-najavio-dolazak?p=30090837#post30090837

Воја чачка мечки звечку!

Ово ме потсећа на времена када је Воја са истомишљењицима ишао ,,на Прохор Пчињски'' да лупа табле са натписом АСНОМ. Кажу, Воја први чекићем лупи по табли, она се не сломи скроз већ то настави да лупа други, Шешеља полиција одмах приведе у марицу а истомишљенике пребије.
То је причао за неке новине један од присутних који је попио батине и није му падало више да прати војводу.

Да потврдим написано:
Ploču ASNOM (Antifašističko sobranje narodnog oslobođenja Makedonije). , na kojoj piše da su baš na ovom mestu udareni temelji makedonske državnosti, 1990. godine uklonio je Vojislav Šešelj. Vođa radikala je, naoružan macolom, skinuo ploču sa manastirskih zidina. Makedoncima je, pak, poručio da nema razloga da svoj nacionalni praznik obeležavaju na srpskoj teritoriji.
Нисам нашао изјаву оног јадника што је попио батине од полиције.

Nema ko da objavi. Kao što nema ni jedne ozbiljne partije koja odražava volju naroda. Nikada nije bio veći jaz između "elite" i naroda, nikada vlast i mediji nisu bili ovoliko odnarođeni .

Apsolutno tacno, mediji su najjace oruzje. Ako sutra dodje do sukoba, mediji ce morati to da objave. Zabrana ovog skupa moze biti velika greska rezima gledana ocima cak i svojih biraca, a velika prilika za radikale da akumuliraju ogromno nezadovoljstvo u Srbiji.

Ako se pojave, ne verujem da policija nece reagovati...

Неће полицајци реаговати, они су на нашој страни. Ако ико буде реаговао, онда ће то бити СНС паћеници. Али да сам на њиховом месту, не бих се превише курчио са Војиним обезбеђењем. Па ни са обичним члановима Српске радикалне странке, неки су стварно напети...

Да потврдим написано:
Ploču ASNOM (Antifašističko sobranje narodnog oslobođenja Makedonije). , na kojoj piše da su baš na ovom mestu udareni temelji makedonske državnosti, 1990. godine uklonio je Vojislav Šešelj. Vođa radikala je, naoružan macolom, skinuo ploču sa manastirskih zidina. Makedoncima je, pak, poručio da nema razloga da svoj nacionalni praznik obeležavaju na srpskoj teritoriji.
Нисам нашао изјаву оног јадника што је попио батине од полиције.

Изгледа да јадник не постоји. 'Ебига.

Неће полицајци реаговати, они су на нашој страни. Ако ико буде реаговао, онда ће то бити СНС паћеници. Али да сам на њиховом месту, не бих се превише курчио са Војиним обезбеђењем. Па ни са обичним члановима Српске радикалне странке, неки су стварно напети...

Mislim da si u pravu. Vucic ima na papiru veliku podrsku, ali takvu vlast na ulici niko ne bi branio, osim onih koji su se okoristili clanstvom u toj stranci, a procenta takvij je zanemarljiv u odnosu na njihovo glasacko telo. Ne moze se braniti stranka koja nema ideologiju...

Mislim da si u pravu. Vucic ima na papiru veliku podrsku, ali takvu vlast na ulici niko ne bi branio, osim onih koji su se okoristili clanstvom u toj stranci, a procenta takvij je zanemarljiv u odnosu na njihovo glasacko telo. Ne moze se braniti stranka koja nema ideologiju...

Na kom papiru? :) Onom predizbornom na osnovu kojeg je dobio glasove? Posle udara na sirotinju i smanjenja plata i penzija ne verujem da imaju tu podršku. O ostalim preokretima da i ne govorim.

Njihovo najveće oružje je još nesposobnija opozicija. Sve je to delo onih koji stvarno upravljaju našom nazovi zemljom. Čini mi se da Vučić nije svestan da je već potrošen, samo nisam sigurna koga spremaju za naslednika. Možda Dačića ..

Типујем на Б 92.....пошто су у некој конфротацији са владајућим режимом / можда фол / , али га има.....

Da ali oni forsiraju DS. Verovatno da ce upravo b92 jedini preneti i to naravno najnegativnije moguce i izvadjeno iz konteksta kao i do sad a ostali ce iskulirati sem ako ne dodje do nekog s.r.a.nj.a ali nadam se i mislim da nece

Na kom papiru? :) Onom predizbornom na osnovu kojeg je dobio glasove? Posle udara na sirotinju i smanjenja plata i penzija ne verujem da imaju tu podršku. O ostalim preokretima da i ne govorim.

Njihovo najveće oružje je još nesposobnija opozicija. Sve je to delo onih koji stvarno upravljaju našom nazovi zemljom. Čini mi se da Vučić nije svestan da je već potrošen, samo nisam sigurna koga spremaju za naslednika. Možda Dačića ..

Ljudi oko mene su ogorceni, retko ko je makar ravnodusan preme Vucicu, a opet na nekoliko lokalnih izbora imao je vecinu. Sta se desava u glavama ovog ludog naroda ... ?

Ljudi oko mene su ogorceni, retko ko je makar ravnodusan preme Vucicu, a opet na nekoliko lokalnih izbora imao je vecinu. Sta se desava u glavama ovog ludog naroda ... ?

Mrzi me da se bavim brojkama, ali kad užmeš u obzir koliko je nezadovoljnog naroda apstiniralo na izborima upravo zbog toga što nemaju za koga da glasaju, onda je jasno da je to podrška malog broja partijski odanih i onih koji jedino gledaju Dnevnik na RTS-u i veruju opseni kojoj ih je Bler poučio.

Mrzi me da se bavim brojkama, ali kad užmeš u obzir koliko je nezadovoljnog naroda apstiniralo na izborima upravo zbog toga što nemaju za koga da glasaju, onda je jasno da je to podrška malog broja partijski odanih i onih koji jedino gledaju Dnevnik na RTS-u i veruju opseni kojoj ih je Bler poučio.

Mnogo ljudi je tada glasalo ne za Vucica, vec protiv Tadica. Glavni problem je medijski mrak, kada bi ljudi mogli da vide i druge osim vlastodrzaca situacija bi se preokrenula, zna to Vucic dobro i cvrsto drzi medije, oni su stub njegove vlasti. A tih 50 procenata koji ne glasaju su i najnapetiji i spremni da izadju na ulice kada bude trebalo.

B 92 kritikuje rezim samo kada nije dovoljno pronatovski u svojim potezima, tako da ne verujem. Javni servis evropske Srbije to moze objaviti samo posprdno u emisiji Sta radite, bre .

:ok: Ovo je sustina i najveci razlog naseg propadanja. Vecina naroda misi da i svi drugi misle kao sto ima kazu sa RTS-a ili PINK-a a oni koji gledaju B92 oduvek su mislili ono sto sada zagovarju RTS i svi ostali. Zato se nikako ne dozvoljava da ti ljudi cuju da postoji neko ko misli kao oni ali se plase to ispoljavati jer misle da su usamljeni. Deluje malo zamrseno ali ko razume. shvatice!

ТЕК ће ово да буде КОНТРАПРОДУКТИВНО. Онај ко није мислио да дође, ДОЋЕ НА ТАЈ СКУП У 11часова и 30 минута, из ината, а и да се суоче "очи у очи" са овима који ће да буду са Вучком!!!

:aha:

п.с.

ЗАШТО је ова ВЕСТ спојене са овом темом на којој се пише све и свашта:?:

Koliko ja znam, Vucic je vec obezbedio smestaj sutra kod gospodina Kurtza u Becu. ;)

Koga ovi lažu, Vučić ide sutra kod tradicionalnih neprijatelja Austrougara!

BEOGRAD - Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra, 24. marta, u Beču gdje će prisustvovati otvaranju Poslovnog foruma "Srbija u Austriji 2015".
Vučić će se sastati i sa ministrom spoljnih poslova Sebastijanom Kurcom, saopstila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.
Tokom ove posjete, premijer Vučić razgovaraće sa predstavnicima vodećih austrijskih kompanija.

. . .

Poslednja izmena od moderatora:

Back