Seselj na slobodi

Koga ovi lažu, Vučić ide sutra kod tradicionalnih neprijatelja Austrougara!

BEOGRAD - Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra, 24. marta, u Beču gdje će prisustvovati otvaranju Poslovnog foruma "Srbija u Austriji 2015".

A pazite ovo u Kuriru 352 komentara na ovu vest SNS botova!

:hahaha: To majka vise ne radja. Mi nismo svesni kakvi geniji nama vode drzavu.

- - - - - - - - - -

Velika panika Rezima.

Seselj i SRS razbijaju po svim istrazivanjima javnog mnenja :)

Daj zakaci nam ta istrazivanja ovde. Ako je to tacno, onda ima nade jer Seselj moze da ima podrsku samo od svojih bivsih glasaca a to znaci da SNS ostaje bez njih.

Daj zakaci nam ta istrazivanja ovde. Ako je to tacno, onda ima nade jer Seselj moze da ima podrsku samo od svojih bivsih glasaca a to znaci da SNS ostaje bez njih.

Iz razumljivih razloga to nece biti objavljeno, ali dovoljno je reci da je sa prakticno potpunom medijskom blokadom SRS danas jena od dve najjace stranke :)

Jedini nacin da koliko-toliko sprece rast je - represija. I odrzavanje medijske blokade, naravno. Medjutim, ceo sistem se ljulja, prosto zato sto je neefikasan, zasnovan na pljacki i nepravdi o kojima se prica na svakom koraku.

Na kom papiru? :) Onom predizbornom na osnovu kojeg je dobio glasove? Posle udara na sirotinju i smanjenja plata i penzija ne verujem da imaju tu podršku. O ostalim preokretima da i ne govorim.

Njihovo najveće oružje je još nesposobnija opozicija. Sve je to delo onih koji stvarno upravljaju našom nazovi zemljom. Čini mi se da Vučić nije svestan da je već potrošen, samo nisam sigurna koga spremaju za naslednika. Možda Dačića ..

Znaci muka mi je vise od te mantre NESPOSOBNA OPOZICIJA, 100 000 puta to ponavljate svi ko papagaji. Kako da bude sposobna kada nema prostor u medijima? Kako kada rezim ne dozvoljava pojavljivanje u medijima?
A kada dozvoli jednom u 3 meseca to otprilike zvuci ovako(naslovni u novinama) : SESELJ DIVLJA, SESELJ PRETI, SESELJ OPET UBIJA DJINDJICA, PAJTIC PONOVO LAZE, PAJTIC PROLUPAO.
Kada eventualno b92 jednom godisnje posveti 1 minut radikalima ni jedan delic Seseljovog govora se ne pusta na tv-u gde on sasvim argumentovano, pre svega ozbiljno kritikuje zapad,premijera i predsednika nego prenesu samo njegov odgovor na namerno postavljeno pitanje koje treba da ga isprovocira kako bi ga predstavili kao varvarina, divljaka

Вечерас Вучићевић није скратио емисију, када је Шешељ гостовао емисија је била доста краћа и водитељ је нон-стоп прекидао госта. Занимљиво.

Mene je Vucicevic prijatno iznenadio donekle. Mada mi se ipak cini da je cela emisija u kontekstu kritike Seselja i pokusaja da se predstavi da je Srbija kriva za bombardovanje a ne zapad

- - - - - - - - - -

Iz razumljivih razloga to nece biti objavljeno, ali dovoljno je reci da je sa prakticno potpunom medijskom blokadom SRS danas jena od dve najjace stranke :)

Jedini nacin da koliko-toliko sprece rast je - represija. I odrzavanje medijske blokade, naravno. Medjutim, ceo sistem se ljulja, prosto zato sto je neefikasan, zasnovan na pljacki i nepravdi o kojima se prica na svakom koraku.

Ja kad sam ovde pisao na forumu pre mesec dana da je SRS druga stranka po snazi u Srbiji svi zivi su mi se smejali

Mene je Vucicevic prijatno iznenadio donekle. Mada mi se ipak cini da je cela emisija u kontekstu kritike Seselja i pokusaja da se predstavi da je Srbija kriva za bombardovanje a ne zapad

- - - - - - - - - -

Ja kad sam ovde pisao na forumu pre mesec dana da je SRS druga stranka po snazi u Srbiji svi zivi su mi se smejali

Pa pogledaj samo na youtube mitinge po unutrašnjosti Vlasotince,Vranje, Leskovac... gde je bilo preko 2.000 ljudi u svakom od tih gradova, pa ćeš videti da se SRS oporavlja nenormalnom brzinom.Pitanje je trenutka kad će prestići SNS!

Znaci muka mi je vise od te mantre NESPOSOBNA OPOZICIJA, 100 000 puta to ponavljate svi ko papagaji. Kako da bude sposobna kada nema prostor u medijima? Kako kada rezim ne dozvoljava pojavljivanje u medijima?
A kada dozvoli jednom u 3 meseca to otprilike zvuci ovako(naslovni u novinama) : SESELJ DIVLJA, SESELJ PRETI, SESELJ OPET UBIJA DJINDJICA, PAJTIC PONOVO LAZE, PAJTIC PROLUPAO.
Kada eventualno b92 jednom godisnje posveti 1 minut radikalima ni jedan delic Seseljovog govora se ne pusta na tv-u gde on sasvim argumentovano, pre svega ozbiljno kritikuje zapad,premijera i predsednika nego prenesu samo njegov odgovor na namerno postavljeno pitanje koje treba da ga isprovocira kako bi ga predstavili kao varvarina, divljaka

JA DA SAM OPOZICIJA meni prostor u medijima ne bi trebao . Ja bih organizovao niz akcija praktične prirode a ne samo prazan prdež preko medija .
Ima niz mogućnosti da se tako nešto uradi i tako pokaže narodu da imaju sluha za njihove probleme .

Čišćenje grada i okoline gde bi moglo da se aktivira ne samo njihovo ćlanstvo nego i ostali . Mobilizovati građane preko neke zakonske inicijative koja bi bila korisna svima a ne samo pripadnicima recimo tamo neke moje opozicione stranke .

Recimo pooštravanje zakona o uvozu i prodaji trulog mesa preko supermarketa ........za to su zainteresovani svi građani i lako može da se dobije njihova naklonost .

Insistiranje na poštovanju urbanih planova i poštovanju građanjske kulture ......ima mnogo načina da se aktivira stanovništvo a da to ne košta previše a da se pri tom ostvare neki konkretni radovi .

Insistiranje na medijskoj pažnji ne donosi ništa osim običnog kukanja .

Šta bih ja recimo još radio .....recimo neko iz vlasti izađe sa tvrdnjom , da ga je prosto sramota koliko im ide dobro ......OMA SUTRA U SVE GRADSKE CENTRE , po 30 stranačkih ljudi da dele male jeftine pamflete sa svim protivrečnostima i lažima vlasti .....i ne samo plakati nego živ govor .......pitati ljude jel i njih sramota što im ide dobro .

Лидер радикала др. Војислав Шешељ како је планирано, упркос полицијској забрани одржавања радикалског митинга, поводом годишњице почетка НАТО агресије и окупације Србије, долази тачно у подне испред Генералштаба Војске Србије, за Србин.инфо потврдио је члан Отаџбинске управе СРС Миљан Дамјановић.

„Српска радикална странка је данашњи скуп пријавила у свему у складу са законом и наш митинг је најављен недељу дана раније него што је скуп пријавила Влада Републике Србије.

С обзиром на то да је Српска радикална странка, пред законом, правно лице које је равноправно са државом, те да Влада нема приоритет за одржавање скупа, већ приоритет одређује редослед подношења пријаве за одржавање јавног скупа, јасно је да је полицијска забрана скупа противправна. Зато ће Српска радикална странка ће ипак одржати свој митинг у заказано време на заказаном месту”, за Србин.инфо каже господин Миљановић.

Радикалски функционер се тренутно налази испред Генерштаба.

Дамјановић каже да је уклоњена заштитна ограда која је била око Генералштаба Војске Србије; и да се ту сада поставља огромна бина, на којој ће се према најавама, вечерас на комеморативном скупу поводом годишњице НАТО бомбардовања и агресије на Србију, појавити комплетан државни врх на челу са председником Србије Томиславом Николићем и премијером Александром Вучићем.

Он истиче да већ око Генераштаба налазе се тридесетак полицајаца, и да пристижу нове полицијске снаге.

„Никаква забрана неће спречити да се одржи наш митинг”, повотом НАТО агресије на Србију, истиче Дамјановић.

„Вучићев режим може да довуче и све полицијске снаге Србије али то неће спречити нас радикале да одржимо свој унапред легално пријављени скуп, нити нашег председника Војислава Шешеља да се обрати учесницима митинга. Позивамо све чланове СРС и све остале српске патриоте да нам се прикључе, да покажемо немирење са самовољом режима и НАТО-ом окупацијом Србије”, за Србин.инфо каже високи функционер СРС Миљан Дамјановић.

(Србин.инфо)

Режимски медији, углавном, ћуте. Цензура је максимална.

10322715_842389732495030_5518224975897713183_n.jpg

- - - - - - - - - -

11091198_842390762494927_9113852862535250588_n.jpg

Pa pogledaj samo na youtube mitinge po unutrašnjosti Vlasotince,Vranje, Leskovac... gde je bilo preko 2.000 ljudi u svakom od tih gradova, pa ćeš videti da se SRS oporavlja nenormalnom brzinom.Pitanje je trenutka kad će prestići SNS!

Prijatelju, nemas pojma koliko bih voleo da si u pravu. Na zalost, proteci ce jos mnogo vode Savom i Dunavom da se otreze bivsi glasaci SRS. Veliki deo je nasao neki interes kroz SNS a oni izigrani i razocarani retko se usudjuju priznati da su pogresili.
Jos jednom, molim se Bogu da su mi porocene pogresne.

Prijatelju, nemas pojma koliko bih voleo da si u pravu. Na zalost, proteci ce jos mnogo vode Savom i Dunavom da se otreze bivsi glasaci SRS. Veliki deo je nasao neki interes kroz SNS a oni izigrani i razocarani retko se usudjuju priznati da su pogresili.
Jos jednom, molim se Bogu da su mi porocene pogresne.

Vraćaju se polako zabludeli sinovi i kćeri ...
Naročito oni koji su prvi za Tomom pošli i shvatili da su žešće prevareni, izmanipulisani ...

Dolaze i novi, neki drugi koji nikada ni u jednoj stranci nisu bili ili su ih na silu (dekretom) učlanili u PUPS, DS, gde god ...
Oni kojima su plate i penzije neopravdano (i protivUstavno) umanjene, oni koji su prevareni za odštetu i pomoć nakon elementarnih nepogoda,
oni koji nikada neće u NATO ....

Povećan priliv članova je očigledan, oseća se neka nova snaga nakon što je Voja došao nakon pobede u Hagu ...

Novi, još mnogo veći priliv članova se očekuje nakon najavljenih poskupljenja energenata (na žalost) ...

Dogorelo do nokata ....

Srbija ne živi od slikanja i lažnih obećanja ....

Сасвим солидан број грађана на данашњем скупу Српске радикалне странке поводом 16. годишњнице почетка агресије НАТО пакта и Сједињених америчких државу на СРЈ, с обзиром да је данас био радни дан. Драго ми је и што је поново било оволико младих људи.

Da li će biti uskoro nekog većeg mitinga u Beogradu?

I zašto Šešelj zaobilazi Niš?

Da li će biti uskoro nekog većeg mitinga u Beogradu?

Биће, на отвореном, или на Тргу или вероватније испред Народне скупштине, али не знамо тачно када. Рекли смо да ћемо почети са протестима на пролеће, дакле ускоро ћемо видети када и где.

Сасвим солидан број грађана на данашњем скупу Српске радикалне странке поводом 16. годишњнице почетка агресије НАТО пакта и Сједињених америчких државу на СРЈ, с обзиром да је данас био радни дан. Драго ми је и што је поново било оволико младих људи.
Мислим да нас је било премало, без обзира на све.
Да смо народ, као што нисмо, сви они који су пролазили Немањином и Кнеза Милоша требали су застати, они из аутомобила требали су стати и изаћи. Није ово био скуп СРС, већ помен српским жртвама.

Back