Bolna prostata
Poznat
- Poruka
- 7.143
Velika panika Rezima.
Seselj i SRS razbijaju po svim istrazivanjima javnog mnenja
Seselj i SRS razbijaju po svim istrazivanjima javnog mnenja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koga ovi lažu, Vučić ide sutra kod tradicionalnih neprijatelja Austrougara!
BEOGRAD - Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra, 24. marta, u Beču gdje će prisustvovati otvaranju Poslovnog foruma "Srbija u Austriji 2015".
A pazite ovo u Kuriru 352 komentara na ovu vest SNS botova!
To majka vise ne radja. Mi nismo svesni kakvi geniji nama vode drzavu.Velika panika Rezima.
Seselj i SRS razbijaju po svim istrazivanjima javnog mnenja![]()
Daj zakaci nam ta istrazivanja ovde. Ako je to tacno, onda ima nade jer Seselj moze da ima podrsku samo od svojih bivsih glasaca a to znaci da SNS ostaje bez njih.

Na kom papiru?Onom predizbornom na osnovu kojeg je dobio glasove? Posle udara na sirotinju i smanjenja plata i penzija ne verujem da imaju tu podršku. O ostalim preokretima da i ne govorim.
Njihovo najveće oružje je još nesposobnija opozicija. Sve je to delo onih koji stvarno upravljaju našom nazovi zemljom. Čini mi se da Vučić nije svestan da je već potrošen, samo nisam sigurna koga spremaju za naslednika. Možda Dačića ..
Вечерас Вучићевић није скратио емисију, када је Шешељ гостовао емисија је била доста краћа и водитељ је нон-стоп прекидао госта. Занимљиво.
Iz razumljivih razloga to nece biti objavljeno, ali dovoljno je reci da je sa prakticno potpunom medijskom blokadom SRS danas jena od dve najjace stranke
Jedini nacin da koliko-toliko sprece rast je - represija. I odrzavanje medijske blokade, naravno. Medjutim, ceo sistem se ljulja, prosto zato sto je neefikasan, zasnovan na pljacki i nepravdi o kojima se prica na svakom koraku.
Mene je Vucicevic prijatno iznenadio donekle. Mada mi se ipak cini da je cela emisija u kontekstu kritike Seselja i pokusaja da se predstavi da je Srbija kriva za bombardovanje a ne zapad
- - - - - - - - - -
Ja kad sam ovde pisao na forumu pre mesec dana da je SRS druga stranka po snazi u Srbiji svi zivi su mi se smejali
Znaci muka mi je vise od te mantre NESPOSOBNA OPOZICIJA, 100 000 puta to ponavljate svi ko papagaji. Kako da bude sposobna kada nema prostor u medijima? Kako kada rezim ne dozvoljava pojavljivanje u medijima?
A kada dozvoli jednom u 3 meseca to otprilike zvuci ovako(naslovni u novinama) : SESELJ DIVLJA, SESELJ PRETI, SESELJ OPET UBIJA DJINDJICA, PAJTIC PONOVO LAZE, PAJTIC PROLUPAO.
Kada eventualno b92 jednom godisnje posveti 1 minut radikalima ni jedan delic Seseljovog govora se ne pusta na tv-u gde on sasvim argumentovano, pre svega ozbiljno kritikuje zapad,premijera i predsednika nego prenesu samo njegov odgovor na namerno postavljeno pitanje koje treba da ga isprovocira kako bi ga predstavili kao varvarina, divljaka
Razocaran sam, ocekivao sam cvrsci ritam, jacu gitaru i tako to.
Veruj mi, takva tvrdnja je jos uvek smesna.Ja kad sam ovde pisao na forumu pre mesec dana da je SRS druga stranka po snazi u Srbiji svi zivi su mi se smejali
Pa pogledaj samo na youtube mitinge po unutrašnjosti Vlasotince,Vranje, Leskovac... gde je bilo preko 2.000 ljudi u svakom od tih gradova, pa ćeš videti da se SRS oporavlja nenormalnom brzinom.Pitanje je trenutka kad će prestići SNS!
Prijatelju, nemas pojma koliko bih voleo da si u pravu. Na zalost, proteci ce jos mnogo vode Savom i Dunavom da se otreze bivsi glasaci SRS. Veliki deo je nasao neki interes kroz SNS a oni izigrani i razocarani retko se usudjuju priznati da su pogresili.
Jos jednom, molim se Bogu da su mi porocene pogresne.
Сасвим солидан број грађана на данашњем скупу Српске радикалне странке поводом 16. годишњнице почетка агресије НАТО пакта и Сједињених америчких државу на СРЈ, с обзиром да је данас био радни дан. Драго ми је и што је поново било оволико младих људи.
Da li će biti uskoro nekog većeg mitinga u Beogradu?
Мислим да нас је било премало, без обзира на све.Сасвим солидан број грађана на данашњем скупу Српске радикалне странке поводом 16. годишњнице почетка агресије НАТО пакта и Сједињених америчких државу на СРЈ, с обзиром да је данас био радни дан. Драго ми је и што је поново било оволико младих људи.
A gde je bila žandarmerija danas?