Seselj na slobodi

Sad se vidi gde se nalaze ostale "patriotske" stranke.
Zasto ni jedna od njih nije organizovala slican miting ili se pridruzila SRS-u juce.
Bombardovanje pre 16 godina nije pitanje stranackih pripadnosti, u normalnim drzavama bi sve stranke izasle na ulicu i pokazale svoje misljenje............tako smo mi juce videli misljenje ostalih stranaka.

СРС све што у последње време ради, ради у корист сопствене штете.
Јучерашње лудовање СРС симпатизера и В.Шешеља у првом плану је усмерено на спиновање домаће јавности јер им се број ,,обожавалаца'' смањује, друге опозиционе странке беже од СРС као од куге, не прикључују им се ни незадовољни штрајкачи, има доста градова у које Шешељ не сме да привири (Ниш, Нови Пазар, Лесковац, било који на КиМ,......) а људи су већ уморни од ,,Шешељијада''.
Још ако им се припише и веза са ,,Црном руком'', организација која отворено прети председнику Владе, може се десити да СРС буде и забрањена. Тада би Шешељу остало да се спакује и сам, опет добровољно, оде у Хаг и сачека да му се коначно изрекне та пресуда.

Јучерашње лудовање СРС симпатизера и В.Шешеља у првом плану је усмерено на спиновање домаће јавности јер им се број ,,обожавалаца'' смањује, друге опозиционе странке беже од СРС као од куге, не прикључују им се ни незадовољни штрајкачи, има доста градова у које Шешељ не сме да привири (Ниш, Нови Пазар, Лесковац, било који на КиМ,......) а људи су већ уморни од ,,Шешељијада''.
Још ако им се припише и веза са ,,Црном руком'', организација која отворено прети председнику Владе, може се десити да СРС буде и забрањена. Тада би Шешељу остало да се спакује и сам, опет добровољно, оде у Хаг и сачека да му се коначно изрекне та пресуда.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Šta ti bi rano od sabajle ????

Nije samo kafa ....

Individualni akcioni plan partnerstva koji su u Briselu u ime Srbije potpisali ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i ministar odbrane Bratislav Gašić jeste ulazak Srbije u NATO na mala vrata. Ne treba imati previše pameti i na osnovu odredaba potpisanog sporazuma zaključiti takvu činjenicu. Dačićeva reakcija na jasne fakte jeste siptomatska radnja negacije kojom se samo potvrđuje data činjenica ( takva Dačićeva reakcija me podseća na reakciju crnogorskoh funkcionera koji su negirali nameru odcepljenja posle donetog zakona o državljanstvu, svima je bilo jasno o čemu se radi samo su se oni pravili ludi).

Na žalost SRS je u Srbiji jedina politička snaga koja se iskreno protivi ulasku u NATO i Eu, svi ostali takozvane patriotske partije su foliranti spremni na "kompromis" (nešto slično kao naprednjaci pre izlaska na prve izbore).

Pa dragi forumaši čestitam vam ulazak u NATO :rtfm:

Poslednja izmena:
Sad se vidi gde se nalaze ostale "patriotske" stranke.
Zasto ni jedna od njih nije organizovala slican miting ili se pridruzila SRS-u juce.
Bombardovanje pre 16 godina nije pitanje stranackih pripadnosti, u normalnim drzavama bi sve stranke izasle na ulicu i pokazale svoje misljenje............tako smo mi juce videli misljenje ostalih stranaka.

Izgleda si i ti obavestena jedino preko PINK-a i RTS-a.
Ako oni nesto ne objave, za tebe se nije ni desilo.
Hajde pogodi gde je ovo bilo i ko su ucesnici:

url=http://www.Slikomat.com/[slika/5825956.htm]
fez-105010.jpg
[/url]

Izgleda si i ti obavestena jedino preko PINK-a i RTS-a.
Ako oni nesto ne objave, za tebe se nije ni desilo.
Hajde pogodi gde je ovo bilo i ko su ucesnici:

url=http://www.Slikomat.com/[slika/5825956.htm]
fez-105010.jpg
[/url]

Vidim ko su ucesnici, ali me interesuje gde i kad,..........moj komentar se odnosio iskljucivo na jucerasnji dan, godisnjicu bombardovanja.

- - - - - - - - - -

Koje "patriotske stranke" ???

Pre neko veče sam gledala Draškovića u "Teškoj reči"
i sve mi je bilo jasno,
a naroćito zbog čega je i SPO koalicioni partner Vućku naprednom ....

Draskovica smo odavno otpisali, interesantni su aktulni stranacki "patrioti" SNS, dveri, DSS

E nek si mu rekao, razbio si ga argumentima.:sad2:

@Jevropa, taj skup je odrzan juce u Kosovskoj Mitrovici na kome su zajedno nastupali predstavnici SRS (Krasic), DSS (Sanda Raskovic) i Dveri (Bosko i Vladan) a sve u organizaciji Skpstine AP KiM.
Cekam da vidim da li iko sme da i rec kaze o tome.
Dakle, moramo biti svesni da ovde postoji blokada svih koji nisu za NATO i EU i da, polazeci od toga, sve snage usmerimo na zajednickog protivnika a neke razlike ostavimo po strani u ovom trenutku dok traje okupacija.

Poslednja izmena:

Хахахахахахаха не сме да иде у Лесковац, добра ти је ова. Да ти пошаљем слике и снимак па да видиш како су Лесковчани дочекали Шешеља ? Посетиће и Ниш и Нови Пазар, не брини.
Што се тиче Косова и Метохијe, због Вучићевих споразума са шиптарским терористима, Шешељ тамо нема право да иде са личном картом.

Неће бити пресуде, жао ми је што то ниси схватио, нити ће се Шешељ вратити у Хагу ако је буде.

Poslednja izmena:
@Jevropa, taj skup je odrzan juce u Kosovskoj Mitrovici na kome su zajedno nastupali predstavnici SRS (Krasic), DSS (Sanda Raskovic) i Dveri (Bosko i Vladan) a sve u organizaciji Skpstine AP KiM.
Cekam da vidim da li iko sme da i rec kaze o tome.
Dakle, moramo biti svesni da ovde postoji blokada svih koji nisu za NATO i EU i da, polazeci od toga, sve snage usmerimo na zajednickog protivnika a neke razlike ostavimo po strani u ovom trenutku dok traje okupacija.

Onda je ok, ali smatram da su i u Beogradu trebali zajedno da nastupe, tj. uopste da se pojave.

Back