Bole_Delija
Iskusan
- Poruka
- 5.063
To da zbog voditelja nije rekao nista o vucicu je samo jeftin i smesan izgovor i to je jasno bukvalno svima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel seselj uradio nesto politicki korisno posle sve euforije otkako je dosao, a?
Šešelj izgleda moli Boga da ga uhapse, da dobije medijsku pažnju, a zdravstveno mi izgleda svaki put sve lošije i lošije
Ili je mali to dozvolio na svoju ruku misleci da nije velika opasnost pa Vucic kad je cuo udario zabranu ili je mozda Vucic mislio da miting nije velika opasnost po dobre odnose Srbije i NATO-a i onda je usledio poziv Tonija Blera u Nemanjinu ili je mozda cak i Kirbi dosao na noge vucku
Да ли се зна разлог забране јавног скупа од стране режима?
Kako kazu, u isto vreme odrzava se drzavna komemoracija, sa mnogobrojnim gostima iz drzava cije su zemlje ucestvovale u agresiji. Bice zanimljivo...
][video=youtube;1ypRD4Cwwc4]https://www.youtube.com/watch?v=1ypRD4Cwwc4[/video
Srbiji?
Šešelj izgleda moli Boga da ga uhapse, da dobije medijsku pažnju, a zdravstveno mi izgleda svaki put sve lošije i lošije
Да ли се зна разлог забране јавног скупа од стране режима?
Meni izgleda kao vic, na tom skupu bi mogli da zahvale Nato - u za vatromet nad Srbijom.

razlog je sto je Vucic potpisao ulazak Srbije u vazalni odnos sa NATO paktom i kvari njegov rejting kdo Tonija Blera i ostalih zapadnih ubica srpskog naroda ako neko u Srbiji protestvuje protiv ove nacisticke zlikovacke alijanse.
A ti se zanimaš za Šešelja ili za temu???Šešelj izgleda moli Boga da ga uhapse, da dobije medijsku pažnju, a zdravstveno mi izgleda svaki put sve lošije i lošije
Ako nista bar ce SRS-u sutra da skoci rejting...Mada opet je i to pitanje sta ce i kako da prenesu mediji
Типујем на Б 92.....пошто су у некој конфротацији са владајућим режимом / можда фол / , али га има.....