Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

True Detective postavlja neke rekorde!
Najironičnija prosidba ikad! :D

Kada njena sestra šizofreničarka izvrši samoubistvo devojka-policajka iz besa i očajanja krene da se tuče sa lokalnim bitangama i biva sva izubijana od strane njih.
I u istoj noći sva izubijana se pojavi kod svog momka i on klekne i zaprosi je onakvu svu izubijanu u bolovima!:lol:

Legendarna prosidba!:cool:

True Detective postavlja neke rekorde!
Najironičnija prosidba ikad! :D

Kada njena sestra šizofreničarka izvrši samoubistvo devojka-policajka iz besa i očajanja krene da se tuče sa lokalnim bitangama i biva sva izubijana od strane njih.
I u istoj noći sva izubijana se pojavi kod svog momka i on klekne i zaprosi je onakvu svu izubijanu u bolovima!:lol:

Legendarna prosidba!:cool:

Ne gledaš pažljivo, nije je prosio nego joj je nameštao polomljenu šaku :lol:
Vidim da svi ovde nešto hejtujete seriju, ali po meni u rangu prve sezone. I dinamičnije u neku ruku. Atmosferu su pogodili svaka im čast. Dobro, sad već možemo da naslutimo žašto su poubijani ali verujem da će 5. i 6. epizoda biti napete.

Vidim da svi ovde nešto hejtujete seriju, ali po meni u rangu prve sezone. I dinamičnije u neku ruku. Atmosferu su pogodili svaka im čast. Dobro, sad već možemo da naslutimo žašto su poubijani ali verujem da će 5. i 6. epizoda biti napete.
Mozes li da izneses svoje pretpostavke? :)

Btw ja obozavam ovakvu atmosferu.

Cetvrta sezona u rangu prve sezone :hahaha: ali stvarno covjeku dodje da 🤢
xax.jpg

423249134_711692267743812_1140286129042520605_n.jpg

Vidim da svi ovde nešto hejtujete seriju, ali po meni u rangu prve sezone. I dinamičnije u neku ruku. Atmosferu su pogodili svaka im čast.
U pravu si nisam pažljivo gledao tu scenu...

Nisam hejtovao 4.sezonu. Meni je na primer 4.sezona možda i bolja od 1.sezone prosto iz razloga što ne volim to južnjačko-američke motive ne znam koliko.
Zločin je savršen i legendaran. Meni je i 3.sezona jako dobra i vrlo pozitivna čak, a primetio sam da je svi mrze i iskreno ne znam zašto.
2.sezona mi se na primer i ne sviđa nešto, ali ni nju ne bih bacio na đubre.
Atmosfera je super bez svake sumnje.

U pravu si nisam pažljivo gledao tu scenu...

Nisam hejtovao 4.sezonu. Meni je na primer 4.sezona možda i bolja od 1.sezone prosto iz razloga što ne volim to južnjačko-američke motive ne znam koliko.
Zločin je savršen i legendaran. Meni je i 3.sezona jako dobra i vrlo pozitivna čak, a primetio sam da je svi mrze i iskreno ne znam zašto.
2.sezona mi se na primer i ne sviđa nešto, ali ni nju ne bih bacio na đubre.
Atmosfera je super bez svake sumnje.

Meni se isto treća dopada. Druga mi jeste najslabija, ali više što je sporovozna radnja i prežvakavaju se stvari iz prve. Kolin Farel je odlično izneo ulogu.

Zorro

Španska serija, akcija
Glumci:Miguel Bernardeau,Renata Notni,Dalia Xiuhcoatl

Dijego De La Vega nakon povratka iz Španije odlučan da otkrije ko mu je ubio oca, otkriće porodične tajne koje će mu zauvek promeniti sudbinu.

Malo drugaciji Zoro nego što smo navikli posle Banderasa..ali svakako zanimljiv i drži pažnju

Mozes li da izneses svoje pretpostavke? :)

Btw ja obozavam ovakvu atmosferu.

Garant će da bude nešto vezano za skelet kita što ga je novinarka pronašla u pećini. Neki misteriozni virus iz praistorije. E sad, pošto dosta ubacuju folklor u priču, povezaće sa nekim mitskim eskimskim bićem, a već ima referenca na kraljicu mora.
Na netu kruži teorija da je Navaro ubica, što i nije daleko od pameti jer ima istoriju šizofrenije i bipolarnog poremećaja u porodici. I definitivno je videla nešto kada su došle onog lika da hapse. Isto to biće je bilo ispod kreveta njene sestre u prihvatilištu.

Odustao od Deadloch posle prvih 5 epizoda....
https://www.imdb.com/title/tt14671678/

Paralelno sa njom odgledao po vašim preporukama True Detective - season 1.
Dobra, dobra gluma, mada sama tematika "vudu magije" , "ruralnih crkvi" i teorija o "spljoštenom svemiru" mi nije omiljena....
Da nije ta glumačka ekipa verovatno je ne bih odgledao....
Planiram da nastavim da gledam i ostale sezone....

Odustao od Deadloch posle prvih 5 epizoda....
https://www.imdb.com/title/tt14671678/

Paralelno sa njom odgledao po vašim preporukama True Detective - season 1.
Dobra, dobra gluma, mada sama tematika "vudu magije" , "ruralnih crkvi" i teorija o "spljoštenom svemiru" mi nije omiljena....
Da nije ta glumačka ekipa verovatno je ne bih odgledao....
Planiram da nastavim da gledam i ostale sezone....

To je samo u početku, priča se posle razvija klasično. Četvrta sezona ti je trip po tom pitanju i ako ne voliš misterije/spiritualne zaplete u priči, preskoči :lol:

Griselda
Mini serija od 6 epizoda
Krimi drama
Glumci : Sofía Vergara,Alberto Guerra,Juliana Aidén Martinez

Istinita prici o kumi kokaina Gritzeldi Blanko koja je napravila jedan od najunosnijih narko kartela
Za Grizeldu je Pablo Eskobar rekao „Jedini čovek kog sam se plašio u životu bila je žena, Grizelda Blanko."

Grizelda Blanko je ubijala ljude „samo zato što joj se nije dopadalo kako je gledaju", a bila je nemilosrdni kriminalni mozak.
Od njenog imena su u Majamiju 1970-ih i 1980-ih, strepeli mnogi.Bila je žestoka, ali pametna i ambiciozna žena.
Medjutim, istinita priča o ženi sa nadimkom „kuma kokaina", odgovornoj za ubistva tri muža, daleko je mračnija.
Sve je pocelo kada je pobegla sa mužem i decom iz Medelina u Majami, gde je stvorila jedan od najbezobzirnijih kartela u istoriji.

Sofía Vergara igra ulogu Grizelde Blanko

Odgledah Paradox
https://www.imdb.com/title/tt1460746/
Mini serija
Engleska
SF
Ništa posebno, na granici gledanja....
3/5 da moram da je gledam na pustom ostrvu, u realnosti 2/5.

Trenutno gledam True Detective - season 3.
Drugu sezonu sam ladno preskočio... Odustao negde pred kraj drzuge epizode.... Mada muzika u seriji je dooosta dobra... I u najavnoj špici....
U trećoj sezoni uživam, nadam se da će i četvrta biti dobra.... Pogrešio sam što nisam imao živaca za drugu sezonu? Šta mislite?

E da i ako vas interesuje otkud ja ovde kad sam fan filmova, mislim da sam odgledao gotovo sve što valja od filmova i reših da se ove godine (2024) pre svega posvetim gledanju serija.... mnogo sam toga zapustio i propustio, pa se posle vraćam filmovima.... Eto, nisam rekao da neću gledati filmove nego da serije u 2024 imaju pririoritet.... Odgledah u Cinemaplex-u Ferrari i mogu bam reći da film nije ništa posebno... ili sam ja postao prestrog kritičar.... ili ljudi kad ostare krenu previše da zakeraju.....

Back