Siguran si da neće da je snimaju?Nema cetvrte, treca je poslednja
Meni je nekako nedorečena....
Mogla bi bar još jedna sezona.... ladno....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Siguran si da neće da je snimaju?Nema cetvrte, treca je poslednja
Nono, gotovo je jos pre nekoliko godinaSiguran si da neće da je snimaju?
Meni je nekako nedorečena....
Mogla bi bar još jedna sezona.... ladno....
Nono, gotovo je jos pre nekoliko godina

True Detective postavlja neke rekorde!
Najironičnija prosidba ikad!
Kada njena sestra šizofreničarka izvrši samoubistvo devojka-policajka iz besa i očajanja krene da se tuče sa lokalnim bitangama i biva sva izubijana od strane njih.
I u istoj noći sva izubijana se pojavi kod svog momka i on klekne i zaprosi je onakvu svu izubijanu u bolovima!
Legendarna prosidba!![]()

samo da na kraju ne bude kako neko od likova koje smo upoznali, lezi u bolnici i sve ovo sanja..Mozes li da izneses svoje pretpostavke?Ne gledaš pažljivo, nije je prosio nego joj je nameštao polomljenu šaku
Vidim da svi ovde nešto hejtujete seriju, ali po meni u rangu prve sezone. I dinamičnije u neku ruku. Atmosferu su pogodili svaka im čast. Dobro, sad već možemo da naslutimo žašto su poubijani ali verujem da će 5. i 6. epizoda biti napete.

Cetvrta sezona u rangu prve sezoneNe gledaš pažljivo, nije je prosio nego joj je nameštao polomljenu šaku
Vidim da svi ovde nešto hejtujete seriju, ali po meni u rangu prve sezone. I dinamičnije u neku ruku. Atmosferu su pogodili svaka im čast. Dobro, sad već možemo da naslutimo žašto su poubijani ali verujem da će 5. i 6. epizoda biti napete.
ali stvarno covjeku dodje da U pravu si nisam pažljivo gledao tu scenu...Vidim da svi ovde nešto hejtujete seriju, ali po meni u rangu prve sezone. I dinamičnije u neku ruku. Atmosferu su pogodili svaka im čast.
U pravu si nisam pažljivo gledao tu scenu...
Nisam hejtovao 4.sezonu. Meni je na primer 4.sezona možda i bolja od 1.sezone prosto iz razloga što ne volim to južnjačko-američke motive ne znam koliko.
Zločin je savršen i legendaran. Meni je i 3.sezona jako dobra i vrlo pozitivna čak, a primetio sam da je svi mrze i iskreno ne znam zašto.
2.sezona mi se na primer i ne sviđa nešto, ali ni nju ne bih bacio na đubre.
Atmosfera je super bez svake sumnje.
Mozes li da izneses svoje pretpostavke?
Btw ja obozavam ovakvu atmosferu.
Taj deo prve sezone je takođe imao taj spiritualno/mistični karakter i onu crkvu su istraživali.Odustao od Deadloch posle prvih 5 epizoda....
https://www.imdb.com/title/tt14671678/
Paralelno sa njom odgledao po vašim preporukama True Detective - season 1.
Dobra, dobra gluma, mada sama tematika "vudu magije" , "ruralnih crkvi" i teorija o "spljoštenom svemiru" mi nije omiljena....
Da nije ta glumačka ekipa verovatno je ne bih odgledao....
Planiram da nastavim da gledam i ostale sezone....

Druga ce te oduvati na kontra stranuFrotitude - kriminalistička drama, radnja je smeštena u Norveški Artik. Prva sezona me je oduvala. Videćemo za dalje. Stenli Tuci u ulozi na kakvu nismo navikli.
https://www.imdb.com/title/tt3498622/?ref_=tt_ov_inf

Druga ce te oduvati na kontra stranu
Hijack... otet avion, borba za život protiv 5 otmicara sa brdo rupa i nelogičnosti u scenariju.