Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Jel sam ja jedini ovde koji nikada nije gledao BREAKING BAD i kuvanje droze???:mrgreen:

Čuj, jest da je na glasu i da te to možda odbija od same činjenice da je gledaš, ali utaži žeđ - nije stereotip i vrvi odličnim humorom.:)

- - - - - - - - - -

]Problem sa vecinom novih serija je u tome sto, cak i kad dobro pocnu, u drugoj sezoni postanu soap opera.[/B] Ali neverovatno - serija pocne ko sci-fi, avantura, krimic, znaci obraca se publici koju ne interesuju srceparajuce drame, spletke, i ko je spavao sa kim, i onda polako pocnu da uvaljuju to smece u seriju. Pojavi se neka savrsena zloca koja svima mrsi konce, neka nezahvalna guja u nedrima, i slicno... Ne znam zasto vise nije Ok da serija ima samo jednu sezonu. Jbt. ispricajte to sto ste smislili u optimalnom broju epizoda (znaci malom ili manjem broju, da radnja fino tece, ni razvuceno ni zbudzeno) i onda zavrsite seriju. Ako vam je do sapunice, napisite novu, sapunastu seriju...
U tom smisli su starije serije, recimo Mucke, stvarno bolje, jer su zauvek ostale u istoj prici... Jedino smeta onaj lazni smeh, nedavno sam pustila Alo Alo - serija super, ali smeta smeh nevidljive publike. Bas smeta.

Slažem se

- - - - - - - - - -

Jel gledao neko Happy! sa Kristoferom Meloniem?Odlična serija!

Obožavam Krisa, a serija je okej. :) Početak odličan, kasnije mi malo bilo dosadno kao slonu
..al 5ica za osebujnost serije.

- - - - - - - - - -

Evo teksta Dejana Ognjanovića o Terror-u. Ko voli seriju, bolje da ne čita.

aha, eto ga na:D

slažem se ova epizoda je bila dobra baš pogotovo ono s erenrajtom crko sam
ali generalno nije niš posebno serija, dobro je što gase na vreme dok se nije pretvorila u potpunu sapunicu

I to je tacno. Bolje da je casno ugase nego da je mrcvare kao neke. Da su pustili doktora da prezivi usro bih se od preseravanja.

- - - - - - - - - -

Meni su svi ti ''moderni gangsteri'' nekako bledi kada se uporede sa starim recimo ''noir''...Nekako su prazni, nemaju substancu, stil itd...:roll:

Bas tako.

Screenshot_1.jpg

Amazon produzio The Expanse. Sreca, sreca, radost!

Kazu da Jeff voli seriju. Ima toliko para da moze da snima seriju samo za svoje uzivanje.

- - - - - - - - - -

Odgledao. Pocela je lose po meni. Gore od prve dve. Tumaraju po sumama.

Meni je ok. Cak bih rekao da je ovo najbolja sezona do sada. Konacno radnja pocinje da dobija neki smisao.

Back