- Poruka
- 11.279
šta znači ova nebulozna rečenica?Ali serija to ne pokazuje, samo te ubedjuje da to pokazuje.
pa SVI reaguju isto u ODREDJENIM situacijama hbt šta ti je nejasno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta znači ova nebulozna rečenica?Ali serija to ne pokazuje, samo te ubedjuje da to pokazuje.
šta znači ova nebulozna rečenica?
pa SVI reaguju isto u ODREDJENIM situacijama hbt šta ti je nejasno
dogovori se sa sobom prvo,nema smisla sa toolko kontradiktornom i alogičnom osobom pričatiNe, ne reaguju svi isto u odredjenim situacijama. Mozda
To je kao kad se u Tvajlajtu ona klinka smuva sa vampirom, i ti pomislis: kul! nasla je frajera koji je najjaci na svetu, nikad ne spava i moze da leti, i sad mislis ko zna kako ce to biti zanimljivo, kad ono oni se vencaju, naprave dete, i odu na medeni mesec na Bahame... pa cekaj bre, sto onda gledam vampire, kad je isto kao Hallmark...
bas tako..nastavke sam pogledala reda radi, ali se ne mogu porediti sa originalom..mislim da soundtrack iz prvog filma znam napamet![]()
Meni su te moderne serije tako nerealne...Kao ono kada smo bili klinci pa neko hoće da ti proda ''ciglu'' i navlači te na neke priče a misliš u sebi brale koga si ti našo da farbaš![]()
ček tebi je tvajlajt super HAHA auh što odma ne reče,da znam s kim imam posla
kolko imaš dina,12?
Ehm,da li ti to meni kazes da sam infantilna?Ne trazim ja eksplozije,nego ubedljivost. Ako su neki muz i zena zahebani sovjetski spijuni koji su ubaceni u SAD i kao super kul, nema sanse da ona dobije nervni slom,otme agenta Petersona da bi ga ubila, dozvoli da im on cuje glasove, i onda dobije nervni slom PRED NJIM, pa ga vrate na klupicu,kao nista nije bilo, da moze svojim kolegama da pripoveda da su ga oteli agenti,muskarac i zena, itd. Shvatas sta hocu da kazem? Postavka spijunskog zapleta je OK,ali izvodjeje je traljavo, da ne kazem infantilno. I u najboljim spijunskim filmovima ima ljudske drame (Smajlijeva zena En je teska fufa, i na kraju se smuva sa njegovim kolegom iz Cirkusa), cak je i neophodna, ali ne na ovu foru ... A inace mi uopste nije stalo da se svadjam, uzivajte u seriji
![]()
Ne svadjamo se samo debatujemo.
Mislim da taj primer koji si navela je samo jedan delic ove odlicne serije. Bilo je i losih epizoda. Pa to je normalno za svaku seriju. Tebi jednostavno nije bio momenat. Svi smo prezasiceni i olako sudimo jer je ponuda velika.
A Sumrak serijal filmski je debilitet to ne moze normalan covek da gleda.
Twin Peaks - Josie's death