Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
jesi. nadam se da si izvalio da ne postoji ta serija...
isti problem imam sa tvin piksom i legionom... isto je to...
twin piks novi ili legion ne znas sta je dosadnije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi. nadam se da si izvalio da ne postoji ta serija...
isti problem imam sa tvin piksom i legionom... isto je to...
Jel sam ja jedini ovde koji nikada nije gledao BREAKING BAD i kuvanje droze???![]()
]Problem sa vecinom novih serija je u tome sto, cak i kad dobro pocnu, u drugoj sezoni postanu soap opera.[/B] Ali neverovatno - serija pocne ko sci-fi, avantura, krimic, znaci obraca se publici koju ne interesuju srceparajuce drame, spletke, i ko je spavao sa kim, i onda polako pocnu da uvaljuju to smece u seriju. Pojavi se neka savrsena zloca koja svima mrsi konce, neka nezahvalna guja u nedrima, i slicno... Ne znam zasto vise nije Ok da serija ima samo jednu sezonu. Jbt. ispricajte to sto ste smislili u optimalnom broju epizoda (znaci malom ili manjem broju, da radnja fino tece, ni razvuceno ni zbudzeno) i onda zavrsite seriju. Ako vam je do sapunice, napisite novu, sapunastu seriju...
U tom smisli su starije serije, recimo Mucke, stvarno bolje, jer su zauvek ostale u istoj prici... Jedino smeta onaj lazni smeh, nedavno sam pustila Alo Alo - serija super, ali smeta smeh nevidljive publike. Bas smeta.
Jel gledao neko Happy! sa Kristoferom Meloniem?Odlična serija!
Evo teksta Dejana Ognjanovića o Terror-u. Ko voli seriju, bolje da ne čita.
Meni su svi ti ''moderni gangsteri'' nekako bledi kada se uporede sa starim recimo ''noir''...Nekako su prazni, nemaju substancu, stil itd...Ma gledao i ja brate celu seriju i sa tim zavrsio sa svim krimi droga narco gangsta serijama.
dosadne su kao proliv. koriste uvek iste motive i angazuju uvek iste centre u mozgu.
kao spanske serije
sranje
slažem se ova epizoda je bila dobra baš pogotovo ono s erenrajtom crko sam
ali generalno nije niš posebno serija, dobro je što gase na vreme dok se nije pretvorila u potpunu sapunicu
Meni su svi ti ''moderni gangsteri'' nekako bledi kada se uporede sa starim recimo ''noir''...Nekako su prazni, nemaju substancu, stil itd...
Gase Expansesasvim gledljivo i ok a oni ukidaju...moroni
cekaj, jel gase u sred sezone ili ce cekati da se zavrsi sezona?
Sta vredi i da se zavrsi sezona kad knjige jos izlaze. Nije ni blizu kraja.
Nastancao je do sada 7 knjiga. Jedna izlazi krajem godine i jedna sledece. Kod nas je prevedeno 5. A serija je dosla do druge.
Amazon produzio The Expanse. Sreca, sreca, radost!
Odgledao. Pocela je lose po meni. Gore od prve dve. Tumaraju po sumama.