Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Gledam American Gods .. Ništa meni tu nije jasno.. Prati li još neko? Čudna serija nit smrdi nit miriše

gledam

naravno da nije jasno jer se jos nije ni desilo, mislim obrt, rasplet i okrsaj

serija je extra kvalitetna, vizuelno je najbolja moguca sa odgovaraajucom muzickom podlogom, ima usputnih prica i detalja, ali ono bas bas.

tema je neka vrsta fantastike, dakle kome se ne svidja ne mora da gleda

Nisam citala knjigu, ali sam upravo zavrsila sa 1. epizodom. Dopada mi se, vrlo efektno uradjena, gluma, muzika i vizuelni prikaz. Jasno je u startu sta je pisac hteo da kaze (mrzim kada gledam neku adaptaciju, pa mi kazu "da bi razumela moras da procitas knjigu", koja je poenta adaptacije onda) i dopada mi se ideja i neobican pristup realizaciji iste. Jedino mi ona scena seksa u sred epizode strci, ali kapiram da ce nas sa doticnim likovima malo bolje kasnije upoznati.

Inace sam pocela da gledam zbog Gilijan Andreson, ali s obzirom da mi je prvi utisak pozitivan, gledacu i bez nje :mrgreen:

Fargo , 3-ća sezona... ič mi se ne sviđa- Loš scenario, ni gluma nije neka sem povremenih bljeskova.

House of cards, ista stvar. Jedino što drže tenziju sa ovim pobednikom izbora, ali pošto je odma procurela cela sezona, kad i frka oko izbora prođe... biće ista stvar. Jednostavno, nedovoljno inventivno.

Genius, možda i jedina koja mi drži pažnju & traži da pokrenem moždane vijuge. Čak se i Nikola Đuričko pojavljuje u cameo roli ...

Sve u svemu, pfff... možda je i bolje da prekinem da gledam serije neko vreme, da ih se uželim.

House of cards, ista stvar. Jedino što drže tenziju sa ovim pobednikom izbora, ali pošto je odma procurela cela sezona, kad i frka oko izbora prođe... biće ista stvar. Jednostavno, nedovoljno inventivno.
Sezona je katastrofa, nadam se da nece snimati nastavak. Do zla boga dosadno. Ponavljaju se isti likovi, isti zapleti, sve isto. Doduse ima lep tvist na kraju, ali koliko su utupili, dok dodje kraj vise te i nije briga sta ce da se dogodi.

Fargo , 3-ća sezona... ič mi se ne sviđa- Loš scenario, ni gluma nije neka sem povremenih bljeskova.

Genius, možda i jedina koja mi drži pažnju & traži da pokrenem moždane vijuge. Čak se i Nikola Đuričko pojavljuje u cameo roli ...

Sve u svemu, pfff... možda je i bolje da prekinem da gledam serije neko vreme, da ih se uželim.
moja mega giga duboka preporuka ti je
handmaids tale

Lie to Me

img-21645149825.gif

Prvih 5-6 epizoda dobro, posle toga konfekcija... ali nema veze, Tim Rot je toliko dobar glumac da je ladno odglumio da je seksi : )

Stranger Things - čekam drugu sezonu.
The Handmaid's Tale - čekam drugu sezonu.
Once Upon a Time - čekam sedmu sezonu, samo je bezveze što neće pola glavnih likova biti.
The Big Bang Theory - čekam jedanaestu (valjda) sezonu.

Parks and Recreation - odgledala nekoliko epizoda, simpatična serijica, za odmaranje mozga.
Mr. Robot - tek počela, odgledala prvu epizodu, za sad mi se čini OK.
Black Mirror - trenutno ne znam šta da mislim o ovome, sviđa mi se koncept, ali se redovno na pola epizode smorim.

Poslednja izmena:
Black Mirror - trenutno ne znam šta da mislim o ovome, sviđa mi se koncept, ali se redovno na pola epizode smorim.

Odlična serija :ok:
Serije uglavnom serviraju priče i događanja, nekakav zaplet, bez misaone / filozofske podloge (da se tako izrazim :lol: ), kao da gledaš crtać... Ovde su zaista razmišljali o vremenu u kojem živimo i posledicama našeg načina života ... Svaka čast. Nije baš prijatno za gledanje ali definitivno vredi gledati.

e0ffdb07ca4e4df5cd01be55254c2ab2.jpg

Poslednja izmena:

Back