- Poruka
- 48.087
Preacher je luda serija skroz...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što su sve te serije na AMC i drugim kanalima ali posebno tu toliko BIZARNE...Fear the walking dead je najnormalnija od svih!!!
Što su sve te serije na AMC i drugim kanalima ali posebno tu toliko BIZARNE...Fear the walking dead je najnormalnija od svih!!!
Ne govorim samo o brutalnosti obračuna koja je slomila sve ''nasilometre'' recimo u FTWD ima scena čoveka kome su otvorili glavu i pustili da mu vrane kljucaju mozak dok polako gubi razum i umire u užasnim mukama, nego o nekim idejama, situacijama koje kao da su izašle iz ''sna ludaka''...FTWD u suštini ima dobru, kolektivnu poruku, da treba čuvati svoje bližnje i biti čovečan ali ideologija drugih serija mi nije baš jasna...
Jbt oni stvarno nastavljaju seriju ja sam mislila da je ono kraj...Msm muzu kravu na samrti..Serija je toliko smorila na kraju bas su je unakayili al su napravili ok kraj sa onom devojcicom kao da zaokruze pricu i sad oyb ide nova seyona debili...Stranger Things - čekam drugu sezonu.
The Handmaid's Tale - čekam drugu sezonu.
Once Upon a Time - čekam sedmu sezonu, samo je bezveze što neće pola glavnih likova biti.
The Big Bang Theory - čekam jedanaestu (valjda) sezonu.
Parks and Recreation - odgledala nekoliko epizoda, simpatična serijica, za odmaranje mozga.
Mr. Robot - tek počela, odgledala prvu epizodu, za sad mi se čini OK.
Black Mirror - trenutno ne znam šta da mislim o ovome, sviđa mi se koncept, ali se redovno na pola epizode smorim.
Black Mirror - trenutno ne znam šta da mislim o ovome, sviđa mi se koncept, ali se redovno na pola epizode smorim.
Jbt oni stvarno nastavljaju seriju ja sam mislila da je ono kraj...Msm muzu kravu na samrti..Serija je toliko smorila na kraju bas su je unakayili al su napravili ok kraj sa onom devojcicom kao da zaokruze pricu i sad oyb ide nova seyona debili...![]()
Kraj je najbolji. Ako ne vidis kraj kao da nisi ni gledala.![]()
Trebali su tu da zavrse pricu. Za mene i jesu, ja 7. sezonu necu gledati.
Izašao novi trailer za novu Marvelovu seriju The Inhumans.
http://svijetfilma.eu/trailer-inhumans-2017/
Twin Peaks 2017
Nisam mogla da pratim jer sam sve vreme pokušavala da provalim da li je to stvarno isti glumac u istoj ulozi, 25 godina kasnije. Kao da jeste, liči, ali verovatno nije... kad ono jeste. Povampirena serija, povampireni glumci, sporo i dosadno. Izvinjavam se ljubiteljima, ali stvarno ne shvatam smisao ovog poduhvata.
![]()
Ni mene koja sam zadrti Lincov fan ovaj nastavak TP nije impresionirao. Cak naprotiv. Dosadno i besmisleno, mada na momente briljantno.