Sikter Efendija
Zainteresovan član
- Poruka
- 309
Gresis .. Serija je savrsena ...
Slažem se. Jedina serija koju sam gledao da je 10/10. Dobro, možda 9.9/10 zbog one epizode sa muhom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gresis .. Serija je savrsena ...
ko je, dodjavola, od toga nastrad'o
Sto se Twin Peaksa tice, posle prve sam epizode iskreno ostao pomalo razocaran...izgubilo se na atmosferi i kao da
nema vise onaj spooky vibe...a mozda sam samo ja omatorio
u svakom slucaju, hrabro nastavljam dalje pa cemo videti![]()
Slažem se. Jedina serija koju sam gledao da je 10/10. Dobro, možda 9.9/10 zbog one epizode sa muhom.![]()
Koju seriju da gledam The Wire ili Twin peaks ? Koja je bolja ??
teško je da se porede... Najbolje da pogledaš obe, e sad, ako si trenutno raspoloženiji za neki realniji svet krimosa, onda Žicu, a ako želiš da gledaš trolovanje, linčovštinu, onda Twin Peaks
Kakvi su vam utisci nakon prve četiri epizode novog Twin Peaksa?
Meni ovo totalno odudara od originala i mnogo više je "Linčovski".
Likovi iz prve dve sezone su na nivou epizodista, bez nekog većeg značaja za samu radnju, izuzev Kupera i Hoka.
Radnja je premeštena van samog gradića, mnogo je tu podzapleta, videćemo kako će to Linč sve skockati do kraja.
Treća epizoda je totalni mind **** i zaista nemam predstavu šta je Linč zamislio.
Bolje uzmi radi nesto korisno.
uh, ovo je malo teže objasniti... ako si nekada gledao Linča, razumeo bi već o čemu govorim...U kom smislu trolovanje ?
The Wire je najbolja serija svih vremena, tako da tu nema dileme.
A ostalo zavisi od raspoloženja. Žica u suštini jako depresivna i tragična serija (zato što gledaš propadanje jednog grada i sra**e u svim aspektima ne/funkcionisanja grada - policija, škole, novine, luka), ali to je zabavno gledati zbog ogromnog broja fenomenalnih likova i raznih fora... a Tvin Piks je u stvari sušta suprotnost (pretpostavljam - nisam gledala niti nameravam).
Pfff... nije čak ni najbolja serija snimljena u Boltimoru![]()
jebalo te muvanje ko da imas 12 god navijas za hepiend
Meni je X files među najboljima...Možda zato što spaja dve stvari koje me najviše privlače : detektivski rad i natprirodno...Mislim da iako je bila poznata kao ''mejnstrim'' bila je mnogo dublja i mase je nisu razumele...