Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Ovo je Gotiva...POčeo sam nedavno da gledam na sestrin predlog ona uvek iskopa dobre stvari...:)
Ekipa glumaca je super prepoznao sam neke face iz starih serija koje su me obradovale, poput Meldrika iz Homasajda, al je omatoreo a i mlađi glumci su gotivni...Radnja je inteligentno odrađena ima nekih praznina ali je sve gotivno pokriveno opisivanjem mreže političkih i ekonomskih igara koje vode ka Moći...Misli m da može dosta da se nauči iz serije čak iako se izbaci ''natprirodni'' sklop...Jako mi je važna lokacija gde se snima ova je fenomenalna monumentalna čvrsta stara građevina sa bogatom i sablasnom istorijom...Preporuka...

Trenutno gledam:

Utopia (engleska mini serija)

utopia.jpg

http://www.imdb.com/title/tt2384811/

Ocekivala sam da ce da bude kao Black Mirror, ali nije.
Sta ja znam... nije losa mini serija ali nisam odusevljena.

The walking dead - jednostavno obozavam sve vezano za zombije. :lol:
HIMYM - Mnogo komicna serija, ali bez Barnija nema nista. :)
Suits - serija koja ima dva glavna lika (advokati) za koje biste voleli da ste na njihovom mestu, puni para, inteligentni, pametni, dobri... :)
Two and a half men - dok je Charlie bio tu bilo je smesno, sad je manje vise zalosno...
Spartacus - osim glavnom glumca sve je vrh, puno krvi, sexa...istorija. :lol:
Game of thrones -mnostvo karanja i zavera...dobra serija. :lol:
Mucke - neprevazidjena komedija.:ok:
According to Jim - ovu sam seriju gledao jos kao klinac, inace volim ovakve porodicne serije, imaju najvise duhovitih izjava. :)

Završio sam 666 Park Avenue moram priznati da kasnije malo i smara pretvara se u pomalo sapunciu ko je s kim ko je k ome otac majka, ali je i dalje veoma dobra i preporučujem...
Ovo sam dugo ''izbegavao'' jer ne volim da gledam nešto kada ga SVI gledaju kada je trendi nego kad prođe neko vreme...Moram priznati da sam vrlo prijatno iznenađen mislio da je to neka na brzinu sklepana zombi zahebancija kao mnogi takvi filmovi danas ali sam se prevario...Film je svakakao vrlo brutalan, odlični efekti, u nekim trenucima preko mere ne znam koji je rate ovo mora da je zabranjeno za sve žive...I osobe sa slabim želucem:lol: U svakom slučaju priča nije nova ali je akcija neverovatna napetost do sada neviđena na filmu ili seriji ima i kliše rešenja ali ne narušavaju kompletnu sliku...Doživljavam ovo kao neku vrstu avanture svu onu jurnjavu po šumama kao povratak u dečije dane...Sviđa m i s e i što je realno predstavljeno ponašanje ljudi u slučaju ovakve krize i kao se svi ujedine i pokažu i najbolje ali i najgore osobine u borbi za opstanak, ali ipak više bolje nije važno ko je ko i odakle svi su jedno, možda bi tako nešto i trebalo sada svetu u potpunom raspadu...I poruka da uvek moraš nečemu da se nadaš i boriš i da moraš ići dalje jer već iza sledećeg ugla može da čeka nešto što ti može promeniti život za 360 stepeni:) Glumačka ekipa je dosta dobra predstavljeni su svi tipovi ljudi od onih skroz pouzdanih preko polu pouzdanih do skroz sebičnih i samoživih...Mada, takvih ima malo čak i oni se promene pod kolektivnim uticajem...Lokacije su prelepe posebno scene na selu letnjoj žezi, bilo bi čak romantično da nije konteksta...Koji ipak čini priču...

Ja iskreno mislim da je The Walking Dead bas trash serija... losa gluma, glupi dijalozi, stare price, unapred znas sta ce da se desi... nista ali bas nista novo nema tu. Ubacili su nekoliko zombija.. big whoop. :roll: Ali sve ostalo je vidjeno 100000000x. Nije ni horor, ali ni dobra drama.
Znam, znam ja sam i za Lost mislila da je odvratna i jako dosadna komercijalna serija i ako su moje drugarice obozavale to isto kao sto sad obozavaju The Walking Dead. Tako da im ne bi rekla svoje misljenje isto kao sto mi one ne govore koliko mrze po meni kvalitetnije serije kao Breaking Bad, Black Mirror, Sherlock.... itd. Ukusi su razliciti :)

Ali volim The Walking Dead adventure igricu :)

Ja iskreno mislim da je The Walking Dead bas trash serija... losa gluma, glupi dijalozi, stare price, unapred znas sta ce da se desi... nista ali bas nista novo nema tu. Ubacili su nekoliko zombija.. big whoop. :roll: Ali sve ostalo je vidjeno 100000000x. Nije ni horor, ali ni dobra drama.
Znam, znam ja sam i za Lost mislila da je odvratna i jako dosadna komercijalna serija i ako su moje drugarice obozavale to isto kao sto sad obozavaju The Walking Dead. Tako da im ne bi rekla svoje misljenje isto kao sto mi one ne govore koliko mrze po meni kvalitetnije serije kao Breaking Bad, Black Mirror, Sherlock.... itd. Ukusi su razliciti :)

Ali volim The Walking Dead adventure igricu :)
Nekako nisam ni očekivao od tebe da ti se svidi...Suviše si ''sofisticirana'':mrgreen:

Oh blabla kao da je to lose.
Iskreno preporuka za igricu ako volis seriju, mnogo je bolja od serije... A jos ako kombinujes sa :mrgreen::

the_walking_dead_video_game_drinking_game_by_junjou_deathnote-d5nja96.jpg

Za razliku od serije tu mi ne smetaju nerealisticni karakteri, niti corny dijalog ... cak je i voice acting sasvim ok. I naravno igrica nije dosadna i predvidljiva, jer ne znas sta ce da se desi tj zavisi od tebe kako ces dalje. http://www.ign.com/games/the-walking-dead-the-game-episode-3-long-road-ahead/pc-100880

Plus pojavljuju se neki likovi iz serije, kao Hershel i Glenn i jos neki, ne znam im ime davno sam gledala prvu sezonu.

Ja n išta od toga n isam video u seriji ali sam video u serijama koje ti ''glorifikuješ'':mrgreen:
Izgleda da je ipak ona stara de gustibus non est diputandum...:mrgreen:

Ooops.
Nemoj tako nisam mislila nista lose samo sam napisala misljenje o seriji (ipak je forum) i preporucila ti igricu ....nije te niko napao sto si toliko uvredjen?
Vidim da volis Walking dead zato sam ti i preporucila igricu, ali koliko god da volis seriju ne mozes iskreno da kazes da su karakteri realisticni, da prica nikad nije predvidljiva, da je gluma uvek dobra top notch kao i dijalozi. Jer si to rekao. Razmisli malo. I nemoj se odmah uvrediti. Niko te ne dira.

Tower Defence strategija!!!

Imamo vec Plants Vs Zombies, ali nesto ozbiljnije bih i ja volela da vidim.

Ne, nije slashing ova igrica... vise ti je kao da si u seriji, donosis odluke pa nastavak zavisi od tebe... Imas isto svoju grupu pa od zombie killing do food rationing imas sve i svasta. Odlucis koga ces da spasis, koga ne... pa nastavak zavisi opet od tebe.

Back