Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

girls_season_2_episode_1.jpg

Pogledala drugu sezonu... 7/10 i to ako sam velikodusna... pocelo se dobro, epizoda sa kokainom je urnebesna,ali kako je serija odmicala,tako su stvari bile sve gore i gore... ono sto je moj utisak jeste da, egoizam Lene Dunham ne dozvoljava da se ova serija razvija u nekom boljem svijetlu , a ima potencijala...dokle cemo morati da gledamo golu Hanu kako igra ping pong, kako pishki, kako lijepi flaster na dupetu?Ne zato sto je debela , nego zat osto je to vise nepotrebno i prevazilazi sto granice ukusa,sto granice logike... kao da je tu zbog sok efekta, da pokaze koliko je serija realna i sirova...pa i da glavnu ulogu igra Eva Grin, sto je mnogo mnogo je...

Previse Hane, koja je jednostavno antipaticna postala u ovoj sezoni i to bez nekog pokrica, koje je imala u prvoj sezoni i simpaticnih kvaliteta...Nakon jako dobre epizode sa Patrick Wilsonom koja je sve zadivila, serija je bivala sve gora i gora, jednostavno je trebalo da ima manje Hane,a vise drugih likova...no, svaka prica o nekom drugom liku,kao recimo o Dzesi, se zavrsava kao prica o Hani na kraju...i tako Dzesi ode, kad je najzanimljivije....Adam mi je opet omiljeni lik u citavoj seriji, mada uopste nisam zadovoljna krajem koji nekako izgleda forsirano...i sokirao me opsesivno kompulsivni poremecaj,koliko god da je realno prikazan, odjednom se desio i opet previseee vremena zauzimao,previse Hane...

Sem toga, pred kraj serija je postala dosadna, isuvise depresivna i sa nekim slabashnim zapletima...ja volim serije bazirane na likovima (sto je cesto i slucaj) , ali Girls ga je pretjerala stvarno....

Will check it out...Tnx!
Odgledao sam još par Dead-ova odlična zabava i prava avantura...Gotivan mi je glavni lik pandur ima totalno ispravne stavove, sve što je krivo ispravlja i ima neverovatnu staloženost, totalni budizam, u svem tom ludilu...I l ik se ladno preziva Lincoln, how cool is that:) Gotivan je i njegov partner koji je primer ultimate survivora malo više egocentričnog al...

Jeste pravi je Captain America. Ne mislim cinicno, stvarno je skroz takav, a i zena mu je takva.

Moj omiljeni je bio Daryl dok sam gledala seriju.

Kuj ti je taj?
Daril the Redneck...Gotivan je...
Neverovanto kako se navučeš na seriju, to m i se dugo nije desilo...
A ko može da jede i gleda sav onaj gore i bloodbath taj je pravi hadžija...I made it:cool:

Ovo je Gotiva...POčeo sam nedavno da gledam na sestrin predlog ona uvek iskopa dobre stvari...:)
Ekipa glumaca je super prepoznao sam neke face iz starih serija koje su me obradovale, poput Meldrika iz Homasajda, al je omatoreo a i mlađi glumci su gotivni...Radnja je inteligentno odrađena ima nekih praznina ali je sve gotivno pokriveno opisivanjem mreže političkih i ekonomskih igara koje vode ka Moći...Misli m da može dosta da se nauči iz serije čak iako se izbaci ''natprirodni'' sklop...Jako mi je važna lokacija gde se snima ova je fenomenalna monumentalna čvrsta stara građevina sa bogatom i sablasnom istorijom...Preporuka...
Krenuo sam ovo pre neki dan,nije lose za sada :)

Vikinzi mogu da se gledaju. Ali imaju dva problema, Prvi sto su bezobrazna kopija SOA. Ajde sto su uloge, likovi i odnosi i sve to kopirani, ali ovaj Ragnar imitira Charlija kad glumi. To je stvarno previse. I drugo sto je istorijski istok bio mnogo zanimljiviji i znacajniji od zapada, a ovde su to potpuno okrenuli.

zna li iko jesu li prestali da emituju Vikings? posto vec dugo cekam 5 epizodu ali se ne pojavljuje.

Vikinzi mogu da se gledaju. Ali imaju dva problema, Prvi sto su bezobrazna kopija SOA. Ajde sto su uloge, likovi i odnosi i sve to kopirani, ali ovaj Ragnar imitira Charlija kad glumi. To je stvarno previse. I drugo sto je istorijski istok bio mnogo zanimljiviji i znacajniji od zapada, a ovde su to potpuno okrenuli.

sta je SOA??? xD

zna li iko jesu li prestali da emituju Vikings? posto vec dugo cekam 5 epizodu ali se ne pojavljuje.

sta je SOA??? xD

Sons of Anarchy. Potpuno su kopirali likove iz SOA. Ragnar-Jax, brat-Opie, Floki-Tig, Chief-Clay, cak su i old ladies tu na broju, samo sto ne voze motore nego brodove. Ali ajde to, ajde sto su trazili glumca koji lici na Charlija, ali sto ga covek imitira kad glumi. Ni toliko nisu mogli da se potrude.

Peta epizoda sledece nedelje.

HBO Girls:

Pogledala drugu sezonu... pocelo se dobro, epizoda sa kokainom je urnebesna,ali kako je serija odmicala,tako su stvari bile sve gore i gore... ono sto je moj utisak jeste da, egoizam Lene Dunham ne dozvoljava da se ova serija razvija u nekom boljem svijetlu , a ima potencijala...dokle cemo morati da gledamo golu Hanu kako igra ping pong, kako pishki, kako lijepi flaster na dupetu?Ne zato sto je debela , nego zat osto je to vise nepotrebno i prevazilazi sto granice ukusa,sto granice logike... kao da je tu zbog sok efekta, da pokaze koliko je serija realna i sirova...pa i da glavnu ulogu igra Eva Grin, sto je mnogo mnogo je...

Previse Hane, koja je jednostavno antipaticna postala u ovoj sezoni i to bez nekog pokrica, koje je imala u prvoj sezoni i simpaticnih kvaliteta...Nakon jako dobre epizode sa Patrick Wilsonom koja je sve zadivila, serija je bivala sve gora i gora, jednostavno je trebalo da ima manje Hane,a vise drugih likova...no, svaka prica o nekom drugom liku,kao recimo o Dzesi, se zavrsava kao prica o Hani na kraju...i tako Dzesi ode, kad je najzanimljivije....Adam mi je opet omiljeni lik u citavoj seriji, mada uopste nisam zadovoljna krajem koji nekako izgleda forsirano...i sokirao me opsesivno kompulsivni poremecaj,koliko god da je realno prikazan, odjednom se desio i opet previseee vremena zauzimao,previse Hane...

Sem toga, pred kraj serija je postala dosadna, isuvise depresivna i sa nekim slabashnim zapletima...ja volim serije bazirane na likovima (sto je cesto i slucaj) , ali Girls ga je pretjerala stvarno....

:lol:

:ok:

Odgledala prvu sezonu, za drugu nemam volje... Stvarno ima druga sezona? :zeek:

P. S. I zato što je debela i zato što je ružna... gadna je sva :manikir:

Sons of Anarchy. Potpuno su kopirali likove iz SOA. Ragnar-Jax, brat-Opie, Floki-Tig, Chief-Clay, cak su i old ladies tu na broju, samo sto ne voze motore nego brodove. Ali ajde to, ajde sto su trazili glumca koji lici na Charlija, ali sto ga covek imitira kad glumi. Ni toliko nisu mogli da se potrude.

Peta epizoda sledece nedelje.

zar je moguce da su toliko bez ideje? nisam gledao SOA pa ne mogu tvrditi ali to mi je bas jadno.. ako je sledeca epizoda sledece nedelje jel to znaci da se prikazuju svaki drugi vikend ili i ređe?

Nemam taj utisak. Jedino je period kada prvi put stizu na zapad pa je to "aktuelno". :) To je, verujem, i ideja. Ali tek je cetvrta epizoda.

Back