Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

MV5BMTQwMTE4MjIzM15BMl5BanBnXkFtZTcwNzU4MDAyMQ@@._V1_SY317_CR8,0,214,317_.jpg

Po meni zaista jako dobra serija.. Počela sam opet da je gledam posle par godina! :)

Totalna zaslužena ocena 8.9 koja je data na Imdb-u

Svima preporučujem ;)

Pogledala poslednju epizodu Girls-a, mislim da je sedma u pitanju.
Lena Dunham je jednostavno toliki egoista da ne moze da izdvoji Hanu Horvat iz bilo koje price koja nije prevashodno za nju,vec za Jessu.Sve to treba da bude nekakav "lrning ekspiriens" za Hanu,sto stoji ,ali zato ostali likovi nikako ne porastu,odrastu , promijene se, vec ucine nesto sto smo ocekivali od njih svo vrijeme ,opet,po deseti put.Lijepo je sto su izmjestili radnju iz Nju Jorka opet, isto je tako lijepo vidjeti Rozanu Arket . Odlican je bio i Jessin otac, i gluma Jemime Kirk , za koju nisam mislila da je sposobna.
I da, jos nesto. Razgolicivanje Hane meni ne smeta ni najmanje ni kad iz nepoznatih razloga igra gola ping pong, ali ne moram da gledam kako sjedi na WC solji.Jednostavno, i u drugoj sezoni, serija ima ista mane kao i u prvoj-previse Hane,premalo ostalih likova, posebno Shoshane koja opet visi!

Prethodne epizode su bile mnogo bolje.

Jel gleda neko ovu seriju-http://www.imdb.com/title/tt1826940/?
Odgledao sam 2 epizode, nije losa, dopada mi se, valjda ce naredne biti jos bolje :D

Dobra je. Najbolja je Hannah Simone. Cela galerija super likova u sporednim ulogama - Lizzy Caplan, Natasha Lyonne, Katie Cassidy... Sve moje omiljene. :D

Od glavnih Winston je visak. Couch bi bio bolji lik da je ostao. I Zooey bi mogla malo da smanji dozivljaj. Schmidt je uz Hannu najbolji.

Sto se tice humora, promenljiv je kvalitet. Ima urnebesnih epizoda, ali i nekih ne bas dobrih. U svakom slucaju Hannah vadi celu seriju u svakoj epizodi. :D

Ako hoces dobru komediju pogledaj 2 broke girls. :ok:

Gledala sam. Odustala posle par epizoda... Sve sam očekivala da će se nešto desiti, al ništa... :dontunderstand:

Isto... i malo me iritirala Zooey tj njen karakter u seriji. :confused: Moj brat isto odustao nakon par epizoda... a on je bas sucker za te komedije. Gleda bas sve.:roll:

Danas sam pogledala 2 epizode: Vikings (2013)

vikings.jpg

Na imdb ima ocenu 8.6 ...khm... malo su preterali. :D Mada nije losa serija do sada, tek su poceli tako da, ko zna... videcemo.
Posluzice dok cekam Game of Thrones.

Pogledala sam prvu epizodu: The Bible (2013)
Naravno ne valja... hteli su previse da uguraju u sat i po vr.
Bas i nikome ne bi preporucila, ateistima se nece dopasti jer kvalitet nije nesto. Vernicima jer su toliko skratili price. Bog je prikazan kao jedno razmazeno pokvareno dete, eksperimentise sa mravima :D

the-bible-series-poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt2254092/

A bas steta, imaju jednu odlicnu pricu - ... a nikad je nisu iskoristili kvalitetno.
A seriju finansirala... wait for it.... wait for it..... televizija History Channel :D

Poslednja izmena:
Biblija je najneshvacenija knjiga u istoriji...Sve price su metafore prirodnih promena i moralnih borbi u raznim istorijskim periodima..Hriscanska crkva i citava njena ideologija su zasnovane na misinterpretaciji biblije...Ili su je namerno misinterpretirali u svoju korist?
Što shvatamo je...Sve je jasno unutra...Naravno ja sam više iščitavanje ''apokrifnih jevanđenja'' nego ovog što sledi većina krda...

Louie je odlican :)

Spoiler: ako imate nesto protive gej ljudi onda preskocite ovaj video.

Nije ha-ha smesan .... nego ... vise kao...hmmm, na kraju ....I get it.
Mada nije ni meni bio smesan u pocetku, jer sam ocekivala obicnu komediju. Ali sam posle skontala taj humor.
Jako moguce, nije da sam trazio neku smehotres avanturu, ali ne pase mi..mozda i nsatvim da pratim, videcu. :)

Back