Mjöllnir
Domaćin
- Poruka
- 3.501
Naravno,ja sam lektor Dž.R.R Martina...i nažalost nisam u mogućnosti da ti je pošaljem,jer bi to bilo protivno mom ugovoru o radu 
Fangirl

Fangirl

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Naravno,ja sam lektor Dž.R.R Martina...i nažalost nisam u mogućnosti da ti je pošaljem,jer bi to bilo protivno mom ugovoru o radu
Fangirl![]()

Dobar je Maloprstić, ima glas za ove najave
Vidim i Snežnom su odradili mali ožiljak, mada kao i Bauku, malo je to i jadno...
Ali Deneris...tj. ova glumica...auh.

Jel gleda neko ovu seriju-http://www.imdb.com/title/tt1826940/?
Odgledao sam 2 epizode, nije losa, dopada mi se, valjda ce naredne biti jos bolje![]()

Jel gleda neko ovu seriju-http://www.imdb.com/title/tt1826940/?
Odgledao sam 2 epizode, nije losa, dopada mi se, valjda ce naredne biti jos bolje![]()

Gledala sam. Odustala posle par epizoda... Sve sam očekivala da će se nešto desiti, al ništa...![]()
Gledala sam. Odustala posle par epizoda... Sve sam očekivala da će se nešto desiti, al ništa...![]()

Da l' da gledam Serloka?
Kakve su ove, ako je neko gledao: The Good Wife, Arrested Development, Serloka, Breaking Bad , Mad Men, Suits /, koju da gledam i zasto, Serloka sam gledao nesto malo i bio mi je zanimljiv, ove ostale nisam..

Ili su je namerno misinterpretirali u svoju korist?
Što shvatamo je...Sve je jasno unutra...Naravno ja sam više iščitavanje ''apokrifnih jevanđenja'' nego ovog što sledi većina krda...Biblija je najneshvacenija knjiga u istoriji...Sve price su metafore prirodnih promena i moralnih borbi u raznim istorijskim periodima..Hriscanska crkva i citava njena ideologija su zasnovane na misinterpretaciji biblije...Ili su je namerno misinterpretirali u svoju korist?
a ovaj gl lik je antipatican strasno.
Jako moguce, nije da sam trazio neku smehotres avanturu, ali ne pase mi..mozda i nsatvim da pratim, videcu.Louie je odlican![]()
Spoiler: ako imate nesto protive gej ljudi onda preskocite ovaj video.
Nije ha-ha smesan .... nego ... vise kao...hmmm, na kraju ....I get it.
Mada nije ni meni bio smesan u pocetku, jer sam ocekivala obicnu komediju. Ali sam posle skontala taj humor.