Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Muška varijanta Seksa i grada,namenjena muškarcima u krizi srednjih godina...

Da ne bude spam
Pogledao sam prvu sezonu Forbrydelsena i serija ubija koliko je dobra...Policija radi na slučaju ubistva Nane Birk Larsen koje duboko potresa javnost,a sve to tokom izbora za gradonačelnika Kopenhagena...Čak se i jedan od kandidata vodi kao osumnjičeni :mrgreen:
Preporuka svim ljubiteljima trilera,ostali neka zaobiđu :)

http://www.imdb.com/title/tt0826760/

Gde ima sa prevodom na srpski ako znas mozda?

I jel postoje dve verzije inspektora wallandera?

Moram ovo da podijelim na ovoj temi.

TREME

http://www.imdb.com/title/tt1279972/?ref_=sr_1

Jedna od najboljih serija koje sam u životu gledao.....a gledao sam dosta.
Savršena gluma, skoro svih likova, scenario inteligentan, nenapadan, bogat i nepredvidiv.
Radnja skoro da ne postoji, odnosno nekako je prirodna i teče. Scene šitoke i lijepe.
Dobar dio ekipe koja je radila THE WIRE je tu.
Za jednu HBO seriju dosta niska ocjena na Imdb-u, ali i nije za svakoga.
Ko ne voli sporije serije, sa dugim epizodama (preko 60 min), bez akcije i pokolja....ili muziku (u glavnom funk, jazz, blues i sl.) neka ne pokušava da gleda.

Shameless (US) treća sezona.

Shameless.jpg

Poslednja izmena:
Kakvi su utisci?...Nikako da se nakanim da krenem sa gledanjem..

Fenomenalna serija! Nekako sam se odvikla od pisanja komentara na ovoj temi, sada samo prosledim naziv serije :lol:

Britanska verzija Shamelles-a je za mene ipak malo previše. Stvarno ne mogu onako ružne glumce gledati. :sad2:

Ovi Ameri su još i dobri :mrgreen:

Priča mi se dopada, likovi su fenomenalni, ali svi do jednog! :ok:

Dobro, ova Fiona i njen dečko su mi maksimalno odvratni, ali sve ostalo je savršeno. Odgledala sam sve 4 epizode treće sezone. Večeras je premijera pete epizode. Eto, jedva čekam.

Nekako su mi ova serija i Modern family posebno legle. :aha: Mada, priče su totalno različite... eto da ne bude zabune.

Modern Family nikad nisam uspela da zavolim a gledala sam dosta.
Karakteri su previse jednoslojni kao karikature. Znam da je komedija ali su ipak preterali. Videla sam koliko nagrade su pokupili ali meni nije legla serija. :(

Iskreno, ja sam je zavolela na drugo gledanje. :mrgreen:

Prošle godine sam odgledala prvu sezonu i to ne celu i odustala. Onda sam ove godine nastavila sa drugom i baš mi se dopala. :)

Knjige su skoro uvek bolje naravno. Iskreno ja se ne slazem da su posl. 2 knjige bile losije... tj 4. i 5.
Mislim da je i serija odlicna, karakteri su dobri - bas kao u knjizi (ok malo stariji ponekad ali to nije bitno i razume se zasto), rezija je isto odlicna, gluma itd.. 2 sezona je bila malo slabija od prve ali dobra. Treca ce da bude bolja realno, i knjiga je zanimljivija.

Knjige su skoro uvek bolje naravno. Iskreno ja se ne slazem da su posl. 2 knjige bile losije... tj 4. i 5.
Mislim da je i serija odlicna, karakteri su dobri - bas kao u knjizi (ok malo stariji ponekad ali to nije bitno i razume se zasto), rezija je isto odlicna, gluma itd.. 2 sezona je bila malo slabija od prve ali dobra. Treca ce da bude bolja realno, i knjiga je zanimljivija.

Zamisli da Deneris stvarno ima 13 godina..
Onu scenu anala sa Kal Drogom bi zakopali u najdublji bunker u Nevadi..

A realno Mjöllnir ti si prvi koji je rekao za 5. knjigu da je loša :D
Ja ne znam, nisam je još pročitao.

Na temi PLiVa je bogami pošteno popljuvana :)....Debeli jednostavno ne zna kako da razmrsi gordijski čvor koji je napravio...Tako imamo Deneris u Mirinu sa radnjom koja nigdje ne ide,POV-ove Tiriona koje služe kao svojevrsni putopis...Da ne ulazim sa tim da je uveo još jednog Targarjena,koji je čudesno preživjeo :roll::roll::roll:

Na temi PLiVa je bogami pošteno popljuvana :)....Debeli jednostavno ne zna kako da razmrsi gordijski čvor koji je napravio...Tako imamo Deneris u Mirinu sa radnjom koja nigdje ne ide,POV-ove Tiriona koje služe kao svojevrsni putopis...Da ne ulazim sa tim da je uveo još jednog Targarjena,koji je čudesno preživjeo :roll::roll::roll:

Ohhh come on ... lakse sa spojlerima tu. Nisu svi procitali knjige...

O cemu ti pricas uopste, odkud tebi da ne zna, kad jos nije zavrsio pricu ? :lol:
Mislim ... nemoj me shvatiti pogresno ako imas knjigu br. 6 platicu te posalji mi, ali ako nemas nemoj pisati bezveze...

Eh kad si nestrpljiv. Trebao bi da gledas filmove onda a ne da citas :D
I mrzim da opet pisem isto ali... odkud tebi/kako ti znas sta je nepotrebno i sta nije?

Ocigledno si nabavio ti tu sestu knjigu nekako, jer inace nema bas smisla to sto si napisao...
my offer stands... posalji mi platicu te pa da vidimo da li si u pravu....

Back