- Poruka
- 8.923
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa da same radnje pomalo manjka, tj zapleta
ali ilustracija vremena i tog menjanja i odumiranja aristokratije je odlicna

Ja sam navučena najstrašnije
A juče sam pustila na youtube starog Šreloka sa Džeremi Bretom (Biciklistu) i iako je Džeremi Bret božanstven, posle gledanja ovog novog Šerloka stara serija deluje očajno demode. Nemojte sada da me napadate, i ja sam je obožavala, ali tek sada, posle ovog poređenja, vidim do koje mere je novi Šerlok FENOMENALAN.

Pa dobro, meni te dve serije nekako nisu za poredjenje
Stari Serlok, sa Bretom, je klasican Serlok, sto znaci radnja se odvija pred kraj 19. i pocetak 20. veka, kocije, cilindri itd.
Ovaj novi Serlok je u totalno novom, modernom duhu, i zato sto pripada nasem vremenu, koristi net, mobilne telefone i sve ono sa cime mi imamo dodira, nekako nam je blizi njegov lik, od Bretovog Holmsa...
U svakom slucaju, oba Holmsa su sjajna na svoj nacin...
Nego, videh da ce Ameri pokusati da snime svoju verziju "Serloka", a da ce Votson biti zensko i igrace je Lusi Lu
http://www.index.hr/xmag/clanak/lucy-liu-kao-doktor-watson/601513.aspx
Kada bi sada snimali Šerloka sa Dž. Bretom, sve bi moralo da bude dva do tri puta brže, prosto se promenilo vreme na filmu... baš sam gledala neku scenu: sede ljudi za stolom, pa vidiš osobu koja ustaje, i ide kroz celu sobu i onda izađe kroz vrata... to više uopšte ne može da se vidi u serijama, ako nije u funkciji (ako lik nešto ne uradi kod vrata, recimo)...
Pošto sam već ishvalila Game of Thrones na istoimenoj temi, sada su na redu The Borgias!
Osim što mi Jeremija (Džeremi Ajrons za neupućene) deluje previše blagonaklono i očinski (to je verovatno zbog mantije), da bih ga u potpunosti posmatrala kao raskalašnog i pohotnog papu, nemam nikakvih daljih zamerki, mada ni ovo ne mogu da definišem kao zamerku, pošto sam isuviše subjektivna što se njega tiče, donekle sam ga kao takvog uvek i doživljavala (čak i u ''Loliti''). Izuzetno dobar je lik Ćezara Bordžije, njega tumači jedan mladi kanadski glumac, po imenu je očigledno iz francuskog dela Kanade, Francois Arnaud (ako se ne varam).
Druga sezona je snimljena, sada treba da izađe, i svašta može da se nasluti samo iz trejlera.
Da ne dužim više, za svaku preporuku!
, ali poslednje 2-3 epizode sam jedva uspela da pogledam do kraja. A ja sam bas ljubitelj serije ovog tipa... Serija je prelepa, kostimi su ekstra, Jeremy Irons je fenomenalan...ali nesto fali. Sad je izasla nova epizoda... imam je ali nikako da nateram sebe da je pogledam. Valjda ce promeniti nesto... pisca ili reditelja jer problem nije u glumcima.Ja sam JAKO cekala da izadje ova serija... em Borgias, em Jeremy Irons... i pogledala sam prvu sezonu... ja stvarno ne znam kako su uspeli u tome da porodica Borgia bude dosadna, ali poslednje 2-3 epizode sam jedva uspela da pogledam do kraja. A ja sam bas ljubitelj serije ovog tipa... Serija je prelepa, kostimi su ekstra, Jeremy Irons je fenomenalan...ali nesto fali. Sad je izasla nova epizoda... imam je ali nikako da nateram sebe da je pogledam. Valjda ce promeniti nesto... pisca ili reditelja jer problem nije u glumcima.

Zaboravila sam da dodam na svoju listu malopre.
Volter me je u poslednjoj sezoni pomalo nervirao, mada je na kraju "oprao" obraz kod mene
A Gas je perfektan negativac, šteta što ga neće biti više
Svi ćelavi u seriji su mi gotivni likovi. Majk, Volt i Henk![]()
i mene je nervirao u poslednjoj sezoni. Bio je patetican. Ali iskreno svi karakteri me nerviraju s vremena na vreme. Skyler sam mrzela jako dugo, sad mi je opet ok... Jesse me poceo nervirati, do sada nije...Gus je bio odlican celo vreme. Mike isto. Volim da su karakteri komplikovani.

Ja sam JAKO cekala da izadje ova serija... em Borgias, em Jeremy Irons... i pogledala sam prvu sezonu... ja stvarno ne znam kako su uspeli u tome da porodica Borgia bude dosadna, ali poslednje 2-3 epizode sam jedva uspela da pogledam do kraja. A ja sam bas ljubitelj serije ovog tipa... Serija je prelepa, kostimi su ekstra, Jeremy Irons je fenomenalan...ali nesto fali. Sad je izasla nova epizoda... imam je ali nikako da nateram sebe da je pogledam. Valjda ce promeniti nesto... pisca ili reditelja jer problem nije u glumcima.
Jeste da je malo Hollywood style snimljeno ali Natalie Dormer je najbolja Anne Boleyn ikada. A ja sam pogledala skoro sve sto ima o Henry VIII. Jako volim istoriju i istorijske filmove. Bila je bolja cak i od Helena Bonham Carter i Natalie Portman - i ako su one bolje glumice.O da vizuelno je perfektna serija Borgias. Slazem se. Cak i previse savrsena.
Ja sam isto volela seriju Tudors inaceJeste da je malo Hollywood style snimljeno ali Natalie Dormer je najbolja Anne Boleyn ikada. A ja sam pogledala skoro sve sto ima o Henry VIII. Jako volim istoriju i istorijske filmove. Bila je bolja cak i od Helena Bonham Carter i Natalie Portman - i ako su one bolje glumice.