Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Zavrsio sa gledanjem druge sezone "Serloka"
Bas me interesuje kako ce da objasne kraj druge sezone, samo se nadam da ne bude ovako nesto:

ea1f1749bfac60416e5a07b975300de8.gif

:mrgreen:

• Podržavam
Reactions: DD
Zavrsio sa gledanjem druge sezone "Serloka"
Bas me interesuje kako ce da objasne kraj druge sezone

:mrgreen:

Haha jao ja vec imam svoju teoriju kako je uspeo to da izvede pa me zanima da li cu biti u pravu :per:

Ja sam vec rekao da je druga sezona Serloka prevazisla i naucnu fantastiku. Ovo je vec iznad maste.

Pomogla mu je Moli. Ili Šerlok uopšte nije skočio (stoji na ivici - diverzija - dok milisekundu ne gledaju zbog diverzije Moli baca ili podmeće drugo telo, a Šerlok se sakriva), ili je skočio ali nije pao, telo u padu zamenjeno ( :per: ). Pa ni vi ne biste držali otvorene oči da vam nedajbože drugar pada sa zgrade, svako bi zažmurio, i baš taj trenutak šoka je iskorišćen za zamenu.
Ili je u pitanju masovna hipnoza? Pomogao mu je Mandrak.

Pomogla mu je Moli. Ili Šerlok uopšte nije skočio (stoji na ivici - diverzija - dok milisekundu ne gledaju zbog diverzije Moli baca ili podmeće drugo telo, a Šerlok se sakriva), ili je skočio ali nije pao, telo u padu zamenjeno ( :per: ). Pa ni vi ne biste držali otvorene oči da vam nedajbože drugar pada sa zgrade, svako bi zažmurio, i baš taj trenutak šoka je iskorišćen za zamenu.

Pre ce biti da mu je pomogao Lotar. Treba nositi telo na krov zgrade.

Tako nekako, definitivno je kljuc Molly...samo ja nisam htela da napisem spoiler. A druga stvar...Sherlock je nazvao Watsona i nije mu pustio da se priblizi zgradi. Znaci postoji konkretan razlog da Watson ne bi video nesto, sto bi inace video da se priblizio. Mozda da je skocio u neki kamion ili nesto slicno.

Iskreno ne znam, ukraden s neta na neki nacin verovatno, skidala sam vec i pre webrip, kvalitet je uvek bio dobar, na laptopu izgleda isto kao hdtv. Slika je dobra, glas isto, desno gore pise HBO Go. Sve je u redu. Odoh ja da gledam :D

Gde ti nestao komentar/pitanje Slave Lord? :D

Puce mi net dok sam slao poruku,ne znam da li se obrisala...
Odgledah epizodu,kvalitet odlican...

A meni baš uopšte nije zanimljiva serija kad već znam šta će se desiti :confused:
Ajd kod prve sezone, oduvala me je načisto jer nisam ni znao za knjigu, tek posle skontao i tog leta pročitao sva četiri dela. Sad čekam leto za peti a serija... meh.
Jedino očekujem kod trećeg dela da stvore neke epic scene, jer su one u knjizi toliko epic da bi to izgledalo ebeno čak i kad bi delić tih momenata uspeli da prenesu na ekran :D

Al ipak su ubacili i dosta zanimljivih scena koje nisu u knjizi, kao što je ona sa Sersei i Maloprstićem kada je ovaj indirektno optužuje za rodoskrnavljenje pa onda zatraži od straže da mu prerežu grkljan :mrgreen:

glupo mi je što su Arju prikazali na samom kraju epizode, i to na kratko.. hmm, ovu drugu nikako da odgledam, malopre videh da na zamundi pored onog ripa ima i neka 1.2 gb verzija.

Pogledao sam seriju The River, paranormalni istrazivacko amazonski triler kojeg je producirao licno Spilberg...poprilicno razocarenje za mene

Pogledala sam prvu epizodu, uopste mi se nije dopala tako da drugu vec nisam. Iskreno u poslednje vreme mi se nista od njega nije dopalo, sto se tice serije - Falling Skies, Terra Nova...sad River. Moj brat je odusevljen tim serijama, ja sam samo rekla da su glupe i da nece doziveti drugu sezonu ali nisam bila skroz u pravu na kraju su spasili Falling Skies. Ko zna zasto. Ove druge nisu.

Pogledala sam prvu epizodu, uopste mi se nije dopala tako da drugu vec nisam. Iskreno u poslednje vreme mi se nista od njega nije dopalo, sto se tice serije - Falling Skies, Terra Nova...sad River. Moj brat je odusevljen tim serijama, ja sam samo rekla da su glupe i da nece doziveti drugu sezonu ali nisam bila skroz u pravu na kraju su spasili Falling Skies. Ko zna zasto. Ove druge nisu.

Od tih serija je jedino Falling Skies stvarno glup. Terra Nova je odlicna serija. The River je ok, ima i dobrih epizoda.

Back