- Poruka
- 62.443
Ja uskoro krećem sa gledanjem, po onome što sam čuo stekao sam utisak da je to najbolja serija u poslednjih nekoliko godina.
Jeste, ako volis takve stvarti. Ako ne volis, onda nemoj ni da pocinjes. Doduse, primetio sam da se na seriju loze razni idioti koji su se i na Sopranove lozili iz frajerskih razoga i zbog frajerskih scena.

Zezam se malo. Ali iskreno, mnogo je bolja serija u odnosu na ove koje sam pomenuo. Pusac definitivno jedan od najvecih negativaca ikada. Zatim, horor scene su predstavljale pravu revoluciju za televiziju, bile su sokantne i jezive, ali opet sa nekom merom, a ne kao danas u TWD. Ne znam kako si se ti navikao na njih, ja se secam da smo svakog dana u skoli jos uvek bili pod uticajem sinocne epizode. Jedina greska je sto se nije zavrsila onda kada je Molder otet.
 Zezam se malo. Ali iskreno, mnogo je bolja serija u odnosu na ove koje sam pomenuo. Pusac definitivno jedan od najvecih negativaca ikada. Zatim, horor scene su predstavljale pravu revoluciju za televiziju, bile su sokantne i jezive, ali opet sa nekom merom, a ne kao danas u TWD. Ne znam kako si se ti navikao na njih, ja se secam da smo svakog dana u skoli jos uvek bili pod uticajem sinocne epizode. Jedina greska je sto se nije zavrsila onda kada je Molder otet. 

Samo neko ko nije gledao te serije moze tako nesto da izvali...
 Samo neko ko nije gledao te serije moze tako nesto da izvali...