Детуш
Domaćin
- Poruka
- 4.352
Favoriti: Boardwalk Empire, True Blood, Moonlight, The Game of Thrones, il Capo dei Capi, Elisa di Rivombrosa, Sous le Soleil ....itd.
Ova il capo, jel to ono o gradicu Korleone i ona banda kao njen uspon i tako to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Favoriti: Boardwalk Empire, True Blood, Moonlight, The Game of Thrones, il Capo dei Capi, Elisa di Rivombrosa, Sous le Soleil ....itd.
Ova il capo, jel to ono o gradicu Korleone i ona banda kao njen uspon i tako to?
Da,radi se o usponu Tota Rine...

Ko god rece da je Supernatural Cari za momke ili sta vec, ne bi se mogla bolje slozit.

sve u svemu veoma dobra
Supernatural lici na Cari?Samo neko ko nije gledao te serije moze tako nesto da izvali...
Nego,da li je neko gledao HOMELAND?Valja li?
.[/B]
Jesam ja, skoro. Valja , vec napisah slucajno na temi G.ob.o ....intrigantna,inteligentna i,,,i nedostatku rijeci na i...dobra gluma, zgodan glumac, fine lokacije, kul muzika.
Prva sezona- devetka.Druga, stigoh do pete, za sad se ne cini nista gore od prve.Gledaj.

[/B]
Jesam ja, skoro. Valja , vec napisah slucajno na temi G.ob.o ....intrigantna,inteligentna i,,,i nedostatku rijeci na i...dobra gluma, zgodan glumac, fine lokacije, kul muzika.
Prva sezona- devetka.Druga, stigoh do pete, za sad se ne cini nista gore od prve.Gledaj.
Odgleda ja obe sezone Shamelessa i sad moram nekako da se strpim još mesec dana do nove sezone![]()
auuuu ljudi sta bi ovo sa dexterom aiiii za*ovnalo se......
laguerta ga hapsiii wtf
(((((((((('Ja gotivim Kler Dejns ali u Homelandu zna da bude antipaticna podosta na momente. Ridji mi je presladak sa druge straneSviđa mi se serija, iako mi je gl glumica krajnje antipatična... A i onaj riđi mi je odbojan....
Nemojte bre da gledate najave za sledeću epizodu da vas ne bih išamarao i pobacao u bunar.
nesmem kuci da pricam o najavama, sad ne smem ni ovde 
Biće neka fora, hapsi ga ali ga ne hapsi.
Mada otkud ja znam kada nisam drogiran.
I ta je super..Zoki je kralj
Jel gledao neko ovu seriju? meni je odlicna..