Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.870
cekaj vama nije dovoljno ono pola cuke ili jedna epizoda,nego celu sezonu odgledate da bi skapirali da je njesra,prajsles
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obrazlozi.
Što posle 8-me sezone, otkad je Brenan dobila dete?Bones posle 8. sezone ne vredi gledati.
Black List je odlicna, ali kada su poceli pricu ko je kome sta, smorili me.
Što posle 8-me sezone, otkad je Brenan dobila dete?
Black list je meni skoro kao horor serija, užasno surovo, hladno i cinično...
sotire koja je tebi serija dobra
Dve najbolje svih vremena Game of thrones i Breaking Bad ..
Počela sam Vikings i mnogo me nervira glumac koji tumači Ragnara (ili kako već)...
Počela sam Vikings i mnogo me nervira glumac koji tumači Ragnara (ili kako već)...
probao sam da gledam - Californication ali Duhovnog nisam mogo nikako da svarim u onoj macho ulozi probisveta
on je za mene ostao Molder Dosije X i ende
The Wire je najbolja serija ikada. Pusticu Honduras da objasni koliko je dobra.Jel gledao neko seriju The Wire i ako jeste kakva je ??
The Wire je najbolja serija ikada. Pusticu Honduras da objasni koliko je dobra.![]()
Ja mislim da ta titula ipak ide Sopranovima
Pokusaj ponovo treba vremena dok se priviknes, dosta o ljudskoj psihologiji se moze nauciti iz Sopranovihja sam odgledao 6ep sopranovih i batalio.planiram da pokusam ponovo.ono sto sam video deluje mi kao porodicna drama, komedija..a ocekivao sam brutalan krimii poput the wire i the shield
Kada su sitcomi u pitanju Mucke su neprikosnoveneJa bih rekao Mućke, ako nije previše arhaično![]()