Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Što posle 8-me sezone, otkad je Brenan dobila dete?
Black list je meni skoro kao horor serija, užasno surovo, hladno i cinično...

Zato sto se do 8. sezone nekako drze sa pricom i glumom, mada najbolje su epizode zakljucno sa petom sezonom, onda polako pocinju da se ponavljaju, ali kao sto rekoh do 8. je podnosljivo. Na dalje su se ofucali totalno, gluma na nivou amaterskog pozorista, zapleti epizoda koji se ponavljaju, nema vise tenzije izmedju glavnih likova, ono sto je kod Brenanove bilo u neku ruku simpaticno postaje krajnje bezveze odradjeno (mislim na njenju asocijalnost i racionalnost), vestacki deluje... Poslednja sezona bolje da se nije desila. Jos ubise Svitsa onako naprasno i bez smisla.

Peaky Blinders je nekako bez veze .. kao neka banda i to a niko nikog ne ubija sve mi je to nekako mekano i neubedljivo i naivno a pogotovo poslednja epizoda prve sezone taman ocekujes opste rokanje kad on upuca jednog lika i kraj onog glavnoj Bilija koliko je to samo amaterski uradjeno i ovi njegovi mirno otisli kuci .. ma vazi .. Glupost .... Razocarao sam se ..

Jel gledao neko Artura,svideo mi se trejler jos odavno,al isto tako sam imala velika ocekivanja od Asasina pa ispade nist spec...

- - - - - - - - - -

probao sam da gledam - Californication ali Duhovnog nisam mogo nikako da svarim u onoj macho ulozi probisveta
on je za mene ostao Molder Dosije X i ende

Meni je to najgluplja serija,fazon pratite Moldera kako se kako ide i krese ribe i sere gluposti i raspada se...

ja sam odgledao 6ep sopranovih i batalio.planiram da pokusam ponovo.ono sto sam video deluje mi kao porodicna drama, komedija..a ocekivao sam brutalan krimii poput the wire i the shield
Pokusaj ponovo treba vremena dok se priviknes, dosta o ljudskoj psihologiji se moze nauciti iz Sopranovih
Ja bih rekao Mućke, ako nije previše arhaično :D
Kada su sitcomi u pitanju Mucke su neprikosnovene ;)

Back