Ljudi kakav je Peaky Blinders ??? Jel se isplati gledati ?????
meni je ok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je ok
Koju bi mu dala ocenu od 1 do 10 ??
Глупо је што су снимили наставак Бекства из затвора, после толико година, поготово што су све довршили оним тв филмом. По мени једино су прве две сезоне ваљале. Ово остало безвезе.
Meni se prvo bextvo nije sviđalo, ovde je radnja zanimljivija i komplexnija...Глупо је што су снимили наставак Бекства из затвора, после толико година, поготово што су све довршили оним тв филмом. По мени једино су прве две сезоне ваљале. Ово остало безвезе.
Peaky Blinders je poprilicno dobra serija. Poceo sam da je gledam bez ikakvih ocekivanja, pa sam se navukao kao mlad majmun. Meni je jedan od jacih utisaka da su likovi mnogo dobro napisani i uradjeni. Znaci preporuka od mene.
Katolici su imali neverovatan ukus kada je reč o orgijama!![]()
istoriJskim
kad već pametuješ
pa dobro, logično da mi se dopada gluma, režija ako kažem da je dobra serija
Lapsus.Ispravio sam.
Ne mora da znaci da je dobra gluma ako je dobra rezija;i obrnuto.
Ume nekad da bude scenario jako dobar a rezija katastrofalna....ili gluma.
I onda to gledas samo zbog scenarija.
Ovog puta to nije slucaj.Retke su serije u kojima je sve kvalitetno.Narocito je tesko pisati dobar scenario za seriju.Inace ih malo ima dobrih.Uglavnom je to sve nesto sa tendencijom da sokira a totalno besmisleno.Grozim se takvih prica. Ko ce na to da gubi vreme osim dangube.
milane nisam ja stručnjak iz oblasti filma
isto kao i većina
prosto ili mi drži pažnju ili ne drži
Misliš da je to različito za SVAKU seriju...Nekada si raspoložen da gledaš horor, nekad sf, nekada krimi, nekada dramu...A da ne govorimo o muško ženskim razlikama u ukusima ili u ukusu svakog pojedinačnog čoveka u odnosu na drugog.
Npr.Bordzije.
Scenario raden na istorijskim podacima.
raskrinkava hipokriziju pape i katolickog klera tog vremena.
Gluma kvalitetna ,kao i rezija.
Ko voli kvalitetne istorijske serije,dobra prilika.