ŠERIJAT: Muftija Muamer Zukorlić ima tri supruge!

Drzavni organi mu ne mogu nista jer on i kada mu se vremenska prognoza ne svidi, samo zavristi u pravcu ambasada da se krse prava muslimana i bla, bla, bla...
Medjutim, gos'n Mufty se malo previse razmece i uopste me ne bi cudilo da mu njegovi presude u jednom trenutku.

Inace, ne znam da li je jos uvek takav zakon u Srbiji, ali sam cuo da je ranije bilo da svestenik ne sme da venca u crkvi ljude koji se ne vencaju kod maticara i da bi za tako nesto mogao krivicno da odgovara.

Nego, pravi hit bi bio da se pojavi neki "Home Video"... "Mufty i njegove zene":

Ona_1: "Vid' tjune, prava muftijska !"
Mufty: "Polahko, polahko, sta s' naval'la k'o da je baklava. Ostavi nesto i koleginici."
Ona_1 (nerazumljivo): "Pa nije od secera da se istopi."
Mufty: "Koliko puta sam ti govorio da ne pricas punim ustima. Hajde daj malo koleginici."
Ona_2: "Daj da ti jaran'ca pokaze kako se to radi."
Mufty: "Joooj rahatluka !"
Ona_3 (sedi u cosku i lista neki zenksi casopis): "Joooj sto su lijepe ove nanule ! Mufty, hoces da mi kupis ?"

Mi muskarci drkadzije se trebamo udruziti i drkati jedno drugome. Mozemo cak osnovati i udruzenje drkazija. :D

А ко ће пиво да вам доноси:think:

- - - - - - - - - -

Drzavni organi mu ne mogu nista jer on i kada mu se vremenska prognoza ne svidi, samo zavristi u pravcu ambasada da se krse prava muslimana i bla, bla, bla...
Medjutim, gos'n Mufty se malo previse razmece i uopste me ne bi cudilo da mu njegovi presude u jednom trenutku.

Inace, ne znam da li je jos uvek takav zakon u Srbiji, ali sam cuo da je ranije bilo da svestenik ne sme da venca u crkvi ljude koji se ne vencaju kod maticara i da bi za tako nesto mogao krivicno da odgovara.

Nego, pravi hit bi bio da se pojavi neki "Home Video"... "Mufty i njegove zene":

Ona_1: "Vid' tjune, prava muftijska !"
Mufty: "Polahko, polahko, sta s' naval'la k'o da je baklava. Ostavi nesto i koleginici."
Ona_1 (nerazumljivo): "Pa nije od secera da se istopi."
Mufty: "Koliko puta sam ti govorio da ne pricas punim ustima. Hajde daj malo koleginici."
Ona_2: "Daj da ti jaran'ca pokaze kako se to radi."
Mufty: "Joooj rahatluka !"
Ona_3 (sedi u cosku i lista neki zenksi casopis): "Joooj sto su lijepe ove nanule ! Mufty, hoces da mi kupis ?"

:zcepanje:

A jel?

Poligamija je zabranjena za sve.

Жао ми је, али у муслиманском браку који је дозвољен, дозвољени су и његови обичаји. Питај у џамији.

- - - - - - - - - -

ti kakav si na "onom"svetu ima da dobijes magare ,ali nevino

:rotf:

Муфта зна што живи!

Питали својевремо Маркса ( или Лењина, сад свеједно ) како можеш да имаш три жене, а он им одговори: Лако, првој кажеш да си код друге, другој да си код треће, а ти лепо одеш у свој кревет и спаваш на миру. Овај муфтија држи до рекламе, нема шта! Како се само обраћа власти, а власт...изнури и она једна жена па ћути ли ћути и не мрда уплашена. Еј, три жене!

Жао ми је, али у муслиманском браку који је дозвољен, дозвољени су и његови обичаји. Питај у џамији.

- - - - - - - - - -

Ne lupetaj. Dzamija nije zakonodavni organ cak ni u ovoj propaloj drzavi.

Oni dunsteri u skupstini nisu izglasali serijatski zakon, barem ne jos.

Neka naše kokoške
koje se oduševljavaju
Sulejmanom Veličanstvenim ovo pročitaju.

Verovatno bi bile srećne da ih on
kupi ili prosto uzme i da onda
čekaju svoj red izmedju 50 suparnica

I svaka čast braći muslimanima.
Oni drže žena koliko mogu i svaka mora da ga sluša,
a ove naše bi svaka da ti obe noge stavi u jednu cipelu,

Poslednja izmena:

Back