Jebivet@r
Domaćin
- Poruka
- 4.546
Bolestan sistem i tradicija. Da je ovo prava drzava trebao bi odgovarati
A po kom osnovu ćeš ga goniti, kao i ostale njemu slične slučajeve?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolestan sistem i tradicija. Da je ovo prava drzava trebao bi odgovarati
A po kom osnovu ćeš ga goniti, kao i ostale njemu slične slučajeve?
Ако ја не могу да је.бем три 3,14чке, не мора ни Муфта!!!
...............Ако ја не могу да је.бем три [COLOR="#FF0000"]3,14чке,[/COLOR] не мора ни Муфта!!!
Drkamo jedno drugome qurac!!!
Mi muskarci drkadzije se trebamo udruziti i drkati jedno drugome. Mozemo cak osnovati i udruzenje drkazija.![]()
Drzavni organi mu ne mogu nista jer on i kada mu se vremenska prognoza ne svidi, samo zavristi u pravcu ambasada da se krse prava muslimana i bla, bla, bla...
Medjutim, gos'n Mufty se malo previse razmece i uopste me ne bi cudilo da mu njegovi presude u jednom trenutku.
Inace, ne znam da li je jos uvek takav zakon u Srbiji, ali sam cuo da je ranije bilo da svestenik ne sme da venca u crkvi ljude koji se ne vencaju kod maticara i da bi za tako nesto mogao krivicno da odgovara.
Nego, pravi hit bi bio da se pojavi neki "Home Video"... "Mufty i njegove zene":
Ona_1: "Vid' tjune, prava muftijska !"
Mufty: "Polahko, polahko, sta s' naval'la k'o da je baklava. Ostavi nesto i koleginici."
Ona_1 (nerazumljivo): "Pa nije od secera da se istopi."
Mufty: "Koliko puta sam ti govorio da ne pricas punim ustima. Hajde daj malo koleginici."
Ona_2: "Daj da ti jaran'ca pokaze kako se to radi."
Mufty: "Joooj rahatluka !"
Ona_3 (sedi u cosku i lista neki zenksi casopis): "Joooj sto su lijepe ove nanule ! Mufty, hoces da mi kupis ?"
Mi muskarci drkadzije se trebamo udruziti i drkati jedno drugome. Mozemo cak osnovati i udruzenje drkazija.![]()
On kao musliman ima pravo na to.
Na zalost po tom pitanju kod nas vlada kastinski sistem. Mi se mucimo nadajuci se devicama na onom svijetu a visi sloj uziva na ovom svijetu.![]()
A jel?
Poligamija je zabranjena za sve.
ti kakav si na "onom"svetu ima da dobijes magare ,ali nevino
Муфта зна што живи!
Жао ми је, али у муслиманском браку који је дозвољен, дозвољени су и његови обичаји. Питај у џамији.
- - - - - - - - - -