M Meliot Elita Poruka 24.179 11.07.2025. u 05:26 - Da li vlast ima legitimitet? #26 Casual Observer: Po meni, kolega Meliot je rešio da preleti na drugu stranu, uostalom SPS ima iskustva u tome. Kliknite za proširenje... Pojavila se studentska odnosno univerzitetska lista. A i Vučić je uzeo pteviše vlasti i moći na sebe, mora to malo da se zauzda.
Casual Observer: Po meni, kolega Meliot je rešio da preleti na drugu stranu, uostalom SPS ima iskustva u tome. Kliknite za proširenje... Pojavila se studentska odnosno univerzitetska lista. A i Vučić je uzeo pteviše vlasti i moći na sebe, mora to malo da se zauzda.
M Meliot Elita Poruka 24.179 11.07.2025. u 05:37 - Da li vlast ima legitimitet? #27 Casual Observer: To ne znači BAŠ ništa. Nego reci, šta vi SPS-ovci planirate? Pripremate teren za novo preletanje? Kliknite za proširenje... Nemam ja nikakve veze sa SPS-om. To nisu socijalisti to je postala buržujska stranka.
Casual Observer: To ne znači BAŠ ništa. Nego reci, šta vi SPS-ovci planirate? Pripremate teren za novo preletanje? Kliknite za proširenje... Nemam ja nikakve veze sa SPS-om. To nisu socijalisti to je postala buržujska stranka.
avram aleksijević juntuz Zainteresovan član Banovan Poruka 389 11.07.2025. u 17:38 - Da li vlast ima legitimitet? #28 naravno da ima,ovo je naj letigi..legeti..naj letimignija vlas ikad,mlogo duga reč uhh a neznam ni šta znači
naravno da ima,ovo je naj letigi..legeti..naj letimignija vlas ikad,mlogo duga reč uhh a neznam ni šta znači