ako sve ide na tri meseca ici ce i penzije na tri...to je toliko ocigledno da je drzava bankrotirala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не?
Пише да ће месечно слати рачуне а на три месеца ће се рачуни плаћати али како то има смисла,како ће знати који су рачуни ако на три месеца очитавају потрошњу струје?
magla za najveci drp.Па лепо пише да ће се правити предикција потрошње на основу раније потрошње. То си ти ставила у том посту.
Онда ће после три месеца извршити корекцију. Слично се дешава када с плаћа порез. Прва рата се плати на основу старе вредности, после се апдејтује.
ima istine jos uvek je prihvatljiva cena. ne svidja mise 15 stavki ..za koje treba ekonomski fakultet ..zasto ne pise 1kw cen1 je npr 10 din..Potrosio si 100 x10 toliki ti je racun..sta me briga gde oni te pare dele i kako..Šta je problem, ne vidim.
Na kraju ćeš pltiti koliko si potrošio.
Ne, naša struja je među najjeftinijim, zato se ne siplati gradnja vetroparkova, vlada drži cenu niskom zbog građana i da ne bi bilo otpora. U suštini, najveći broj ljudi plaća mesečno struju onoliko koliko potroši dva puta da ode u Maxi i napuni korpu, ili još i manje.
Е.шио му га Ђура.Па лепо пише да ће се правити предикција потрошње на основу раније потрошње. То си ти ставила у том посту.
Онда ће после три месеца извршити корекцију. Слично се дешава када с плаћа порез. Прва рата се плати на основу старе вредности, после се апдејтује.
У једном Свилајнцу у унутрашњости(који ипак није толико мали и непознат),Ортак хтео да угради на својој Кући угради те Панеле,вишак наравно у Мрежу.U hrvatskoj su stavili pametna brojila pa im kurčevi čitači nisu radili i opet dolazili jednom u 6 meseci. Naravno krali ko da nema sutra na kraju opet došli, ukrali moje pametno brojilo i stavili drugo skočio račun posle 2 god došli stavili treće brojilo opet skočio duplo račun za struju. Sa svakim pametnim brojilom se duplirao račun za struju.
Mentalitet EU lopova je da ja imam svoje solarne panele i dodatno plaćam 100 evra struju al da je ne koristim.
На који начин сте преживели ову тензиону вест?
Ne znaju da sam "caci", aninimno pisem ovamo na forumu i zato sam "ista kao i svi"Ти Си Ћаци.
За тебе 20 % Попуста,узмеш 2 Жиранта(Сви ћемо овде посведочимо да си ти на партијској Линији)..
не се секирај.
Онај ко треба се секира су ови Људи,види ово:
Pogledajte prilog 1732415
Pogledajte prilog 1732416
Menjačnice zatvorene zbog natpisa "PUMPAJ" po direktivi iz Beograda.
Puna podrška za vlasnika menjačnice Ignjata.
placam po 12 000 svaki mesec pa ponekad egalisem. par puta godisnje.
tkd za mene nece biti neke promene
brte gde ti je brojilo da moraju merdevine?Ja sam operisala kicmu i meni je tesko da svaki mesec vucem merdevine do dole i ocitavam brojilo, ali to ponekad radim.
Pa dole u zgradi, cim se udje na glavni ulaz. A brojilo od svih iznad, na najvisoj tacki.brte gde ti je brojilo da moraju merdevine?
ja ocitavam brojilo 1-2 put godisnje
placam po 12 000 svaki mesec pa ponekad egalisem. par puta godisnje.
tkd za mene nece biti neke promene
kod nas su 2 domacinstva.Meni je 12 000 mnogo samo za struju mesečno.
U grejnoj sezoni računi su do 6800 ili malo manje.
Ako je ovo tačno:
" Za korisnike koji imaju ugrađena pametna brojila, stanje daljinski očitava isključivo EDS jednom mesečno " onda nema problema, dobijaću račune jednom mesečno, kao do sada.
izvor https://beta.rs/content/225199-elek...-od-1-juna-brojila-ce-se-ocitavati-tromesecno
Ostaje mi da vidim da li imamo pametna ili obična brojila.
aaaaaa, jasnoA brojilo od svih iznad, na najvisoj tacki.
DaNe kapiram taj novi način očitavanja.
Da li i dalje plaćamo mesečno
Ne., ili plaćamo tromesečno kao što se plaća u Australiji ( možda i u SAD i Kanadi ).
Cuces ovo sto sam ti rekaoZvaću u ponedeljak EDB kontakt servis, a prethodno ću proveriti da li zgrada ima pametna brojila ili nema.
kod nas su 2 domacinstva.
sezonski 2.5
2 bojlera od 80
kuhinjski bojler
zimi ta pec, leti klima
tkd kada nema klime ili ta pec, bude do 9000
kada je cici zima bude oko 14-15 000
Popisuj sama i salji preko aplikacije EDS i sve ok onda ce ti po tome naplatiti