Ja se slazem.

Mada moram priznati da mi Forman nije na pocetku bio nesto posebno. Kasnije su mu malo razradili lik, pa je odskocio od ostatka ekipe (mislim na Cameron i Chasea).
Meni je Forman od pocetka bio ok, valjda zato sto me nikada nije iritirao, za razliku od "dvojca snova" (Cameron i Chase). Jao, pa gde ih nadjose, ne znam ko je tupaviji, plavusan ili devojcica.
Slicna situacija mi je i sa Cuddy. Ona je na pocetku bila skroz nekako neutralna, nezanimljiva i sam njen lik je bio prazan.
Meni se u pocetku cinilo da su zeleli da postave Cameron kao njegov love interest, i da su polako pripremali teren, ali iz nekog razloga to nije zazivelo. Da se razumemo, ok mi je sto nije, ali pitam se zasto su se predomislili.
E, kasnije su je malo upotpunili, za razliku od ostatka zenske ekipe. Naravno, protiv sam njene veze sa Houseom (ili veze bilo koje zene sa Houseom, osim ako nije nesto na kratko

).
Pa ja se nadam da ce ovo i biti na kratko, ali bojim se da ne. Citala sam da su vec poceli da razradjuju taj deo price, i da ce, navodno, prvi problem u njihovoj vezi biti to sto House nije spreman da bude tata njenom detetu. A i ovi iz ekipe mi nesto previse naglasavaju da nece da menjaju Housa sada kada je u vezi, tako da se bojim da ce to biti vazan deo narativa sedme sezone.
Amber mi je bila extra lik, jeste iritantna, ali generalno najjaci zenski lik u seriji do sad. Steta sto su onako zavrsili sa njom.
Amber je bila sjajan lik (ne kao licnost, naravno da je sve iritirala), ali kao lik je bila odlicna. Ne znam ko je bio toliko blesav da ukljuci 13 u ekipu umesto nje.
A Hugh je Hugh...

Mislim da bi serija bila katastrofa vec na pocetku da nije njega, ma i "Pilot" im ne bi prosao ni na kojoj televiziji.
Pa dobro, ne znam bas za to, svakakve gluposti prolaze, a danas i jesu u modi u serijama i filmovima ti asocijalni likovi koji imaju neku psihicku frku i puni su sarkazma. Tako da mislim da bi serija zazivela, ali ne bi bilo ni prineti ovome. Pa zamisli da je, recimo Patrik Dempsi u glavnoj ulozi ili tako neko. Brzo bi se pretvorilo u totalni prosek. Jeste da scenaristi imaju zanimljive replike, ali Hugh je taj koji je lik Housa- pa i celu seriju, ucinio jedinstvenim. Kao sto rekoh, bar 85% onoga sto valja u seriji je on, i samo on. Definitivno jedan od najboljih TV likova u istoriji.
Ostatak serije je prosek. Jeste zanimljiva ta ideja o detektivskom radu na dijagnosticiranju, i kao i paralele sa Serlokom Holmsom, ali to je sve. Prosecna (i losija) gluma nekih od clanova ekipe bi definitivno pokvarili utisak.
I ja sam za da zavrse sve to i ranije, i da serija ostane upamcena kao kvalitetna, a ne da vuku jos nekoliko sezona i bude bezveze. Jesam veliki fan, ali govorim objektivno.
Svakako, ali mislim da oni ne bi imali petlje da prekinu seriju koja je jos uvek veoma gledana. Sto znaci da sve zavisi od Hugha i od njegove procene/alavosti na kintu. Ukoliko je dovoljno samosvestan da oceni kada je sve pocelo da se kvari, trebalo bi da kaze da odlazi, i to bi bilo to. On i jeste cela serija, tako da bi se sa njegovim odlaskom zavrsilo. Ja se nadam da ce umeti da proceni kada je dosta, iako serija mozda jos uvek bude gledana.
Iskreno, ne znam sta bi vise moglo da se desava. Jos jedna, eventualno dve sezone su sasvim dovoljne da se poentira i da se price finaliziraju. Ne znam sta bi vise i moglo da se dogadja. I onako su polako poceli da gube inspiraicju za zanimljive slucajeve, a Houseov privatni zivot je dosao u onu fazu kada scenaristi moraju da budu veoma oprezni da sve ne uruse. Sta bi, iskreno, i moglo da se desi a da ne bude prezvakavanje jedno te istog? Sto se tice ostalih likova, oni mi nikad nisu bili dovoljno zanimljivi da pratim njihove sudbine (cujem da ce Chase biti sa ovom novom malom- bas mi je drago zbog njega, ali nije da me nesto preterano zanima ta prica

).
Realno, jedino sto mogu da pocnu da ubacuju a cega vec nije bilo jesu neki elementi sapunice, tipa, pogine Cuddy, dolazi Stejsi sa bolesnim detetom za koje se ispostavi da je Housovo, itd. A to je stvarno malo bljak.