Pa nisu vise mogli da odugovlace (mislim autori serije). Bilo je ocigledno da nesto mora da se desi, inace bi ispalo glupo. Ali kada god se desi tako neki preokret u dugo gledanim serijama, postavlja se pitanje kako to utice na strukturu serije i da li ce publika to prihvatiti.
Iskreno, meni nesto i nije zanimljivo da ih gledam kao par, a opet, zavrsiti seriju u stilu "eto tu su, vole se, sad ce namcor da postane srecan" je dno dna.
Mislim da bi jedino logicno moglo da izadje da budu zajedno, pa da bude neko sr.anje i da se raskantaju, da se vidi da on jednostavno ne moze tako da funkcionise. Ali da se kladimo da to nece da urade. (Americka) publika zeli bar neki oblik happy enda.
Sto se tice zeMskih, meni je jedina bila ok Lydia. Ne znam, to je nekako imalo smisla u onom trenutku- ali samo to, trenutku.
Sto se tice drugih parova u seriji, dno dna, mahom zato sto su glumci bezveze. Narocito su me nervirali 13 i Foreman, koji su se smuvali da bi autori izgledali progresivno i post-racijalno. Ali je ispalo glupo jer nije bilo hemije medju njima, i nekako na silu. Doduse, ja organski ne podnosim 13 (bezlicna mi je, kao i vecina glumica u toj seriji) pa nisam objektivna.