serija "DR. HOUSE"

koliko je on ochajno izgledao u mladosti...
shta uloga nachini od choveka :-)

a ko je srecnica? kako izgleda? ima li neko fotku? :rumenko:

Zasto ocajno? Meni je oduvek bio simpatican. Ne znam, valjda mi se svidjaju oni sto se ne pretvaraju da su frajeri (a realno, onoliko pravljenje budale od sebe u Crnoj Guji je za medalju).

Ali tek od kada je poceo da igra Housa zenama sirom planete se vlaze gacice (da prostis na izrazu) :brus: u vecim kolicinama. Realno, on nije neki lepotan ali je veoma sarmantan i odlican glumac. Ma da se ne lazemo, serija ima kvalitet zbog njega, ostalo je neki prosek... Zanimljivo ali nista posebno. On je taj koji ju je nacinio odlicnom i vrednom gledanja.

Ne znam ko mu je zena, ali mislim da nije poznata licnost.Mislim da je pre par meseci bio neki intervju u kome je rekao da ima problema u braku. Guglaj pa nam javi.

Meni su Cuddy i House skorz zanimljivi. Vise su mi u fazonu mama i dete, jer bukvalno se ona tako ponasa prema njemu. I Wilson isto - samo kao tata. Lisa Edelstain mi je bas dobra u toj ulozi, inteligentna zena kao sef odeljenja. Njoj cak u jednom trenutku House i kaze kada su neku dijagnozu postavljali, pa ona nije bila sigurna "kao doktor i nis bas nesto, ali si kao upravnik odlicna".

Pocela sam da pratim seriju na Avali... interesuje me, koju sezonu oni emituju?
Avala emituje 3. sezonu, pre par dana je bila 15. epizoda. ;)

Glumica je veoma lepa zena, ali ni ona, kao ni ostatak zenskog tima ne uspeva da me ubedi da je lekar (mada za razliku od vecine glumica u seriji, bar deluje inteligentno). Ipak, ja licno ne osecam neku hemiju (fiziku, biologiju...) izmedju nje i Hausa.
Slazem se za Cuddy, tj. Huddy. Vise su mi zanimljivi ovako dok se prepucavaju i muvaju nego kao par. No videcemo kako ce se to odvijati kasnije. Mada moram priznati da me je sam kraj odusevio. :heart:

a ko je srecnica? kako izgleda? ima li neko fotku?
Mislis na Hughovu zenu Jo? Mogu da isceprkam neku slicicu. :)

Zasto ocajno? Meni je oduvek bio simpatican. Ne znam, valjda mi se svidjaju oni sto se ne pretvaraju da su frajeri (a realno, onoliko pravljenje budale od sebe u Crnoj Guji je za medalju).
Ali tek od kada je poceo da igra Housa zenama sirom planete se vlaze gacice (da prostis na izrazu) u vecim kolicinama. Realno, on nije neki lepotan ali je veoma sarmantan i odlican glumac. Ma da se ne lazemo, serija ima kvalitet zbog njega, ostalo je neki prosek... Zanimljivo ali nista posebno. On je taj koji ju je nacinio odlicnom i vrednom gledanja.
Ovo potpisujem. :klap:

Njoj cak u jednom trenutku House i kaze kada su neku dijagnozu postavljali, pa ona nije bila sigurna "kao doktor i nis bas nesto, ali si kao upravnik odlicna".
Uvideli i oni to tamo na snimanju, pa ubacili kao foru. :lol:

Avala emituje 3. sezonu, pre par dana je bila 15. epizoda. ;)

Trecu? Onda sma ja nesto pobrkala. Mislila sam da repriziraju drugu.

Slazem se za Cuddy, tj. Huddy. Vise su mi zanimljivi ovako dok se prepucavaju i muvaju nego kao par. No videcemo kako ce se to odvijati kasnije. Mada moram priznati da me je sam kraj odusevio. :heart:

Pa nisu vise mogli da odugovlace (mislim autori serije). Bilo je ocigledno da nesto mora da se desi, inace bi ispalo glupo. Ali kada god se desi tako neki preokret u dugo gledanim serijama, postavlja se pitanje kako to utice na strukturu serije i da li ce publika to prihvatiti.

Iskreno, meni nesto i nije zanimljivo da ih gledam kao par, a opet, zavrsiti seriju u stilu "eto tu su, vole se, sad ce namcor da postane srecan" je dno dna.

Mislim da bi jedino logicno moglo da izadje da budu zajedno, pa da bude neko sr.anje i da se raskantaju, da se vidi da on jednostavno ne moze tako da funkcionise. Ali da se kladimo da to nece da urade. (Americka) publika zeli bar neki oblik happy enda.

Sto se tice zeMskih, meni je jedina bila ok Lydia. Ne znam, to je nekako imalo smisla u onom trenutku- ali samo to, trenutku.

Sto se tice drugih parova u seriji, dno dna, mahom zato sto su glumci bezveze. Narocito su me nervirali 13 i Foreman, koji su se smuvali da bi autori izgledali progresivno i post-racijalno. Ali je ispalo glupo jer nije bilo hemije medju njima, i nekako na silu. Doduse, ja organski ne podnosim 13 (bezlicna mi je, kao i vecina glumica u toj seriji) pa nisam objektivna.

Trecu? Onda sma ja nesto pobrkala. Mislila sam da repriziraju drugu.
Jeste treca. U njoj se Chase i Cameron muvaju. A ta epizoda koju sam odgledala je bila ona kada se poljube House i Cameron.

Pa nisu vise mogli da odugovlace (mislim autori serije). Bilo je ocigledno da nesto mora da se desi, inace bi ispalo glupo. Ali kada god se desi tako neki preokret u dugo gledanim serijama, postavlja se pitanje kako to utice na strukturu serije i da li ce publika to prihvatiti.

Iskreno, meni nesto i nije zanimljivo da ih gledam kao par, a opet, zavrsiti seriju u stilu "eto tu su, vole se, sad ce namcor da postane srecan" je dno dna.

Mislim da bi jedino logicno moglo da izadje da budu zajedno, pa da bude neko sr.anje i da se raskantaju, da se vidi da on jednostavno ne moze tako da funkcionise. Ali da se kladimo da to nece da urade. (Americka) publika zeli bar neki oblik happy enda.

Sto se tice zeMskih, meni je jedina bila ok Lydia. Ne znam, to je nekako imalo smisla u onom trenutku- ali samo to, trenutku.

Sto se tice drugih parova u seriji, dno dna, mahom zato sto su glumci bezveze. Narocito su me nervirali 13 i Foreman, koji su se smuvali da bi autori izgledali progresivno i post-racijalno. Ali je ispalo glupo jer nije bilo hemije medju njima, i nekako na silu. Doduse, ja organski ne podnosim 13 (bezlicna mi je, kao i vecina glumica u toj seriji) pa nisam objektivna.
To si u pravu. Vise mislim da im je ta "veza" Housea i Cuddy zbog zelje americke publike, nego njih samih. Fox inace za sve svoje serije vise gleda sta Ameri kazu, nego sto rade oni sami.

Neposredno posle zavrsetka 6. sezone je Hugh izjavio da ce potpisati ugovor za dalje samo ako planiraju da nastave normalnim tempom u seriji, ako ce se vrteti oko te veze, onda bih se radije vratio kuci, barem je tako pisalo. ;)

I ja mislim da ce se vec na pocetku raskantati, barem su to neke moje zelje. :D
Kolika god da je ta njihova ljubav, nesto mi ne deluje da ce House uspeti da se promeni, a da pritom bude kao onaj stari. To vise ne bi bilo to, osim, naravno, ako ne planiraju da zavrse seriju time i tako upropaste 6 fantasticnih sezona i zaseru sve na kraju, pa da se posle niko vise ne seti da odgleda Housea opet u zivotu.

Ta veza Formana i 13-tice je dno dna. OK da su pokusali nesto malo, ali su ih oni vrteli skoro 2 sezone, stvarno bezveze. Slicna situacija mi je i sa Chaseom i Cameron, da bi na kraju gospodjica ostavila njega zbog onog idiotizma.
Nadam se da je nece mnogo biti u 7. sezoni, i da ce ubaciti (konacno) neku normalnu zensku ulogu. Nije me nesto nervirala u ranijim sezonama, ali sada mi je skroz bzv.

Fora je da je BILO KO sa Hausom misaona imenica. I bilo koja veza sa nekom zenom treba da sluzi kao ilustracija njegovog karaktera i problema koje on ima u svom zivotu/licnosti, a ne da bi publika imala happy end ili da bi uzivala u seksi scenama sa Hughom.

A sto ste svi protiv House i Cuddy :sad2: Jeste klise, ali mi se dopodaju :heart: Ne treba cela prica da se vrti oko njihove veze, to je vise nego jasno, ali onako neki put da provuku tu i tamo bas bi bilo fino ;)
Meni su oni dobri, ali (da ponovim) dok se muvaju i sprdaju okolo. :D Ovo sa vezom mi nekako ne stima, mada se ocekivalo da ce ih kad-tad smuvati. Jeste da su mi bili slatki na kraju sezone :heart: ali mislim da to nece funkcionisati. :think:

Fora je da je BILO KO sa Hausom misaona imenica. I bilo koja veza sa nekom zenom treba da sluzi kao ilustracija njegovog karaktera i problema koje on ima u svom zivotu/licnosti, a ne da bi publika imala happy end ili da bi uzivala u seksi scenama sa Hughom.
Bice to sigurno kao sa Stacy. Vrtece malo oko veze dok House ne uvidi da mu i to ne ide, pa ce se vratiti na staro.
A kad su se vec dohvatili veze House-Cuddy sexy scene su neizbezne. :lol:

... ja zapela sa suprugom :-)

here she is

hughjostephenjpgt1-1.jpg

hugh300.jpg

images

Sto se tice 13, znam da sam subjektivna i da je riba svima lepa i tako to, ali ja nesto ne mogu da je podnesem. Sta znam, mozda nije moj tip :rumenko: Meni stvarno nije toliko lepa, a i ne volim sto mnogi hejtuju Formana u odnosu na nju (a ja ga gotivim).

Inace, na njeno mesto u novoj sezoni dolazi studentkinja. :per: Ce da bude posla za Chasea. :zper: (Koji me takodje nervira, ne on sam po sebi, nego generalno deluje kao neki tupavi momcic).

A sad malo ozbiljnije stvari.

Evo zasto mislim da su se ovim sa Cuddy uputili na opasnu teritoriju. S jedne strane, morali su to da urade- previse su odugovlacili i moralo je nesto da se desi. Ali to ih takodje uvodi u rizik da sve zase.ru, ubacivajuci neku poeticnu poruku u stilu "ljubav moze da nas promeni" i sl. Ja se nadam da toga nece biti, i zato navijam da njhova veza propadne ili da bar bude takva da ne promeni Housa. Jer to je on, takav je i tu nema nikakve romantike ili necega sto ce ljubav moci da tek tako izbrise. On je nezadovoljan i asocijalan i samo kao takav moze da funkcionise. Mislim da to, u neku ruku, i treba da bude poenta.

Ne znam da li je bilo planirano, ali kada pogledas seriju, cini se da mnogo toga vodi ka zakljucku da se ljudi ne menjaju, da je to izuzetno tesko, i da razliciti ljudi funkcionisu na razlicite nacine. Na primer, odnos sa Kameron u prvoj sezoni, pa Stejsi i cela ta prica... I pored svega sto se desilo, i pored seste sezone, nekako je House ostao isti- i to je ono sto mi se svidja. Kazem, mozda nista od toga nije planirano, mozda su samo lose odradili, mozda je serija vec prosla svoj zenit pa se ponavljaju (vise slucajevi nisu onako zanimljivi, vecina epizoda ima tacno utvrdjen obrazac od koga se ne odstupa, House uvek pravi slicna sr.anja...). Mozda su se stvarno autori serije zasitili.

Ali meni je bas to ponavljanje i ta rutina zanimljiva, jer oslikava upravo tu ideju, da su ljudi onakvi kakvi su i da se tesko menjaju. To mozda nije najbolja poruka, ali je svakako originalna u odnosu na mnoge serije i filmove, i volela bih da je isteraju do kraja- da na zavrsetku serije House ostane, manje vise, onaj isti House; mozda malo pomireniji sa tim ko je i sta je, mozda malo otvoreniji, malo spremniji da se prepusti, ali i dalje u sustini isti, kome je nezadovoljstvo sastavni deo ponasanja i koji ne bi mogao da funkcionise kada bio bio srecan i ponasao se kao "svi drugi ljudi".

pročitala sam neke priće od producenata i rekli su da House se neće mjenjat u 7 sezoni zato šta je u vezi sa Cuddy niti će Cuddy htjet njega promjenit. Sve će ostat po starom samo će bit smješnih scena pošto mu je ona šefica i klat će se svaki dan na poslu i izvan posla. A ja baš nisam vidla neke promjene u Housovom liku kad je Stacy došla,on je i dalje bio gad prema svima sa kojim momentom nježnosti ali samo prema njoj. Evo sad gledam na HRT-u drugu sezonu kad je Stacy u seriji. Ma bez brige,pa bolje da je sa Cuddy nego sa recimo Cameron,ona mi je draga al ta bi ga sto posto htjela promjenit pošto je ona sva moralna i dobra e tek to nebi valjalo

Meni je i Cameron bila tupava.

Imam problem sa serijom. Zaista, zaista je volim ali samo zbog glavnog lika (tj. kako je Hugh odglumio) i, eto, svidja mi se koncepcija (Serlok Holms u bolnici i medicinski umesto kriminalistickih slucajeva). I nemojte pogresno da me shvatite, i to je dovoljno da bude jedna od najboljih serija koje sam ikad gledala (mada se ne moze ni porediti sa britanskim klasicima kao sto su "Mucke" ili "Crna Guja"). Ali, eto, vecina ostalih likova mi je nezanimljiva, neuverljiva ili iritantna. Glumci soliraju i po talentu ne mogu ni da pariraju Hughu, pa to sve izgleda cudno- sa jedne strane imas odlicnu glumu i sjajno razradjen glavni lik, a sa druge izuzetno mlak utisak. Samo Forman I Wilson mogu tu i tamo da prodju... Ono ostalo (sa akcentom na 13, Cameron i Chaesa)- dno dna (ok, ne mozda dno dna, ali tupavo i neprimetno... Nekako su nategnuti. Nisu se snasli u ulogama). Pogotovo ih krivim sto nisu uspeli za sve ove sezone da urade nijedan iole uverljiv i dobar zenski lik. Amber je bila jedina koja je bila ok (iako je kao licnost bila bitch i sta sve ne). Ovo ostalo... Kao da stanu pred kameru i manekenisu. Ne znam. Bas bled utisak.

Back