serija "DR. HOUSE"

jao toga se i ja bojim,to stalno u tim američkim serijama stave. Mrzim bebe u seriji,sjećam se kad sam gledala Dosje x pa kad je scully zatrudnila,e od tad se serija razvodnila totalno. Mrzim mrzim to :dash:

Off topic- Pa cekaj, je l' to na kraju bila Molderova beba? Ili mislis na ono sto su vanzemaljci odradili?

Ja mislim da kod Housa ne bi stavili njegovu bebu vec odraslo "dete" za koje nije znao da ga ima, i koje je isto postao/postala lekar i sad terorise ljude svojim sarkazmom i arogancijom. :hahaha:

Off topic- Pa cekaj, je l' to na kraju bila Molderova beba? Ili mislis na ono sto su vanzemaljci odradili?

Ja mislim da kod Housa ne bi stavili njegovu bebu vec odraslo "dete" za koje nije znao da ga ima, i koje je isto postao/postala lekar i sad terorise ljude svojim sarkazmom i arogancijom. :hahaha:

ma je Molderova je beba bila,al mi je bilo iritantno da jedna FBA agentica mjesto da radi svoj poso skoro pola 8 sezone hoda sa velikim trbuhom a cijelu 9 hrani bebu.
Ma kako god da bilo nikakvu dijecu neželim u seriji,uzela bi i Cuddy ono dijete samo smeta. Ah jesam odvratna;)

ma je Molderova je beba bila,al mi je bilo iritantno da jedna FBA agentica mjesto da radi svoj poso skoro pola 8 sezone hoda sa velikim trbuhom a cijelu 9 hrani bebu.
Ma kako god da bilo nikakvu dijecu neželim u seriji,uzela bi i Cuddy ono dijete samo smeta. Ah jesam odvratna;)

Ma ne znam, meni su Skali & Molder bili sjajni (taj njihov odnos). Bar dok nije sve skenulo na apsurd sa trudnocom i sl. Mozda su mi se svidjali jer sam tad bila klinka pa mi je to delovalo zanimljivo jer su se u drugim serijama junaci obicno otvoreno muvali, raskidali i sl. a oni su bili postojani u svom "muvamo se ali i ne muvamo se" fazonu. Ali kazem, bila sma klinka pa mi je delovalo realisticno/zanimljivo, mozda bi mi sad bilo glupo.

House i Cuddy su imali slican fazon u ranijim epizodama, ali je ipak bilo otvorenije pa je samim tim nesto i moralo da se uradi (nije zezanje tog tipa moglo da ide u nedogled a da ne navale jedno na drugo u nekom trenutku :zper: ). Ali ne volim sto se fokus serije krece u tom pravcu, odnosno, u pravcu toga "sta treba uraditi da House bude srecan". Serija se i vrtela oko toga da je on kompleksan lik, i, iskreno, jedan od onih sto i ne mogu da funkcionisu kada su srecni i "ispravljeni" i bez problema, tako da mislim da bilo kakvo kretanje serije u tom pravcu nema mnogo smisla.

Iskreno, ja bih volela da Vicodin ponovo postane sastavni deo njegovog zivota.

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/vicodin-house-md-389055_800_600.jpg

Zvezdica:
Sad, znam da su morali da uvode nove stvari (meni se licno svidela ideja o takmicenju/reality show eliminaicji za novi tim). S druge strane, ma koliko ne bila fan Cameron i Chasea, covek se navikao da ih vidja za onim stolom dok dijagnostikuju. Da je novi tim bar dobro ili originalno odabran, pa hajde, nego iritantna 13 i neinspirativni Taub (Kutner je jedini valjao). Ta promena mi nije legla.
Ideja za odabir novih doktora za tim je genijalna, i bilo je bas zanimljivo sve to. Ali, kao sto je to slucaj u svim reality showovima, ne pobede bas oni koji su najbolji. :lol:
A to jeste, koliko god da ti likovi nisu zanimljivi, nedostaju ti neko vreme dok se ne naviknes na nove.
Kako li cemo sad da prezalimo odlazak 13.? :lol:
Je l' ima kakvih spojlera ko ce biti ta nova?

nikita123:
uopće nije problem šta upliću privatan život Dr.Housa,al zaribali su kad su počeli u 5 i 6 sezoni uplitat privatne živote ostalih likova, tipa Tauba ( nezanima me kakav je njegov brak sa ženom) , 13(njezina bolest i veza sa Formanom koja by the way nema nikakve kemije),Cuddy i onaj njezin Lucas isto 0 bodova od kemije za njih dvoje.
I meni se svidja sto uplicu njegov privatni zivot, ali kao sto sam ranije napisala, preterali su u poslednje 2 sezone, pa se bojim da ne ispucaju sve adute. :roll:
A sa Taubom i njegovom zenom su preterali u ovoj poslednjoj sezoni, smorili su sve zivo. OK je sto su recimo ubacili one 2 epizode "Wilson" i "5 to 9", da pokazu malo i radni dan Wilsona i Cuddy, mada je pa tu bilo premalo Housea za moj ukus. :lol:
Lucas je bio zanimljiv kao Houseov detektiv i nista vise, veza sa Cuddy mu dodje isto kao i 13. i Forman.

Zvezdica:
Gregory House Jr. :lol: Ne bi bilo lose. :hahaha:

nikita123:
Ma kako god da bilo nikakvu dijecu neželim u seriji,uzela bi i Cuddy ono dijete samo smeta. Ah jesam odvratna.
Slazem se. :lol: Bas su smorili s onim detetom, a sad ce i Housea da smore kad bude trebalo da je pricuva nekad. :lol:

Zvezdica:
Iskreno, ja bih volela da Vicodin ponovo postane sastavni deo njegovog zivota.
I meni nedostaje ono njegovo ispijanje Vicodina u neogranicenim kolicinama. Mada, kako su krenuli, tesko da ce se to vratiti uskoro. Mozda nakon raskida sa Cuddy. :lol:

A to jeste, koliko god da ti likovi nisu zanimljivi, nedostaju ti neko vreme dok se ne naviknes na nove.
Kako li cemo sad da prezalimo odlazak 13.? :lol:

Meni, vala, 13 nece posebno nedostajati...

Je l' ima kakvih spojlera ko ce biti ta nova?

Nova bi trebalo da bude studentkinja (ili tako nesto), neko ko jos nije zavrsio medicinu. Otkud ona tu, ne znam (verovatno zato sto je teching hospital). Kao, ona jos nema diplomu, ali je genijalac. Da li mi se cini, ili ocajnicki pokusavaju da naprave neki iole inteligentan zenski lik? :hahaha:

Po svemu sudeci, Chase ce se muvati sa njom :roll:

Igra je Amber Tamblyn.

Gregory House Jr. :lol: Ne bi bilo lose. :hahaha:

Ma kazem, klasika! Samo to treba da zas.eru i sve smo videli.

I meni nedostaje ono njegovo ispijanje Vicodina u neogranicenim kolicinama. Mada, kako su krenuli, tesko da ce se to vratiti uskoro. Mozda nakon raskida sa Cuddy. :lol:

Ja bih voelal da se Vicodin vrati u pricu. Ipak je logicno... Nemoguce je tek tako se osloboditi zavisnosti. Mnogi zavisnici se svakih godinu-dve ponovo navuku. Je l' citao neko "mi deca sa stanice zoo"? Sad, heroid i vicodin nisu isto, ali poenta je, kada si jednom junkie, sa tim moras da se boris ceo zivot. Ni 100 Cuddy i njenih poprsja i tangi ne mogu to tek tako da promene.

E, a koga je smirio Wilsonov privatni zivot?

Najjace je sto je on onako smuseni dobrica zapravo glavni je.bac u seriji. :zper:

Evo samo da vas obradujem...
Tacno: Tue 2010-09-21 02:00 pocinje PRVA epizoda 7-e sezone :super:...
Najgenijalniji lik malih ekrana ce nastaviti svoje DRAMATICNE avanture.

Naravno, vidjecemo da li ce sam pocetak ROMANSE i fizickog kontakta...(ovaj put bez VIKODINA) uroditi plodom :)...

Jedan malo TRAC...naime HOUSE se zalio na bolove u KOLJENU koji su se javili nakon genijalne visegodisnje glume. Naime...kroz neke traceve postoji SLUTNJA da ce HOUSE napokon prestati SEPATI :)...

U svakom slucaju vidjecemo kako i sta ce se se sve desiti :)...
:super:...brojimo SITNO...jos samo 41 dan do pocetka novog soua :ok:.

Dobro je znano pravilo da svaka serija propada onog trenutka kada se izgubi ono sto je ljude privlacilo od pocetka, ona osnova na kojoj je sve izgradjeno. A kako lik Housa nosi celu seriju, ako promene kljucne detalje sve ce se urusiti.

Kljucni detalji su: sarkazam, vicodin i stap.

Ne bi smeli da se igraju sa tim. :besna:

Sto se tice sepanja, i ja sam citala da se Hugh odavno zalio da pocinje da ga boli noga (mislim da su zbog toga i napravljene one epizode kada mu je bilo bolje), i nemam nista protiv da u par epizoda prohoda, nek se odmori covek. Ali glavna premisa mora da ostane, a bez stapa (vicodina i sarkazma) lik gubi svoju autenticnost.

House nije House bez stapa. :cool:
Jeste da je bio cool dok je trckarao one 2 epizode u 3. sezoni, ali je ipak stap neophodan. ;)

Zvezdica:
Nova bi trebalo da bude studentkinja (ili tako nesto), neko ko jos nije zavrsio medicinu. Otkud ona tu, ne znam (verovatno zato sto je teching hospital). Kao, ona jos nema diplomu, ali je genijalac. Da li mi se cini, ili ocajnicki pokusavaju da naprave neki iole inteligentan zenski lik?
Zanimljivo. :lol: Stvarno je ocajnicki, mada opet necu nista da komentarisem unapred dok ne vidim kako ce da osmisle taj lik i kako ce sve to funkcionisati.

A i Chase ocajnicki traga za novom devojkom/suprugom. :lol:

Zvezdica:
Ja bih voelal da se Vicodin vrati u pricu. Ipak je logicno... Nemoguce je tek tako se osloboditi zavisnosti. Mnogi zavisnici se svakih godinu-dve ponovo navuku. Je l' citao neko "mi deca sa stanice zoo"? Sad, heroid i vicodin nisu isto, ali poenta je, kada si jednom junkie, sa tim moras da se boris ceo zivot. Ni 100 Cuddy i njenih poprsja i tangi ne mogu to tek tako da promene.
Logicno jeste, ali mislim da mu opet treba neki "motiv" da se vrati Vicodinu. Iskreno se nadam da ce smisliti nesto i vratiti mu lekice tokom sezone. :D
Jesam ja, i citala knjigu i gledala film.

Zvezdica:
E, a koga je smirio Wilsonov privatni zivot?

Najjace je sto je on onako smuseni dobrica zapravo glavni je.bac u seriji.
Kako mislis smirio?
To da, Wilson je glavni baja u seriji, prosecno menja po 2-3 devojke/zene u sezoni. :zper:

Boris 1:
Evo samo da vas obradujem...
Tacno: Tue 2010-09-21 02:00 pocinje PRVA epizoda 7-e sezone ...
Najgenijalniji lik malih ekrana ce nastaviti svoje DRAMATICNE avanture.

Naravno, vidjecemo da li ce sam pocetak ROMANSE i fizickog kontakta...(ovaj put bez VIKODINA) uroditi plodom ...

Jedan malo TRAC...naime HOUSE se zalio na bolove u KOLJENU koji su se javili nakon genijalne visegodisnje glume. Naime...kroz neke traceve postoji SLUTNJA da ce HOUSE napokon prestati SEPATI ...
Zar ne pocinje 20.09.?

"Fizicki kontakt" je neizbezan, s obzirom da se sezona nastavlja kao 20 minuta nakon onog poljupca na kraju sezone. :zper:

Te traceve za njegovo koleno pustaju zadnje 3 godine uvek negde pre pocetka nove sezone, ili neki drugi trac kako se recimo razvodi, ima problema u porodici i slicno. Ne znam ni sta da mislim po tom pitanju. :roll:

ma to su glupi tračevi neče House bez štapa bit,to jedino mogu napravit za kraj serije( zadnju epku) i to je to. Svi vole šepavog Housa.
A moram priznat da me zanima kako će izgledat ovo House+Cuddy+goli+krevet:zper:
Nešto se ova Lisa hvalila da je snimila par golišavih scena sa Hughom

Zanimljivo. :lol: Stvarno je ocajnicki, mada opet necu nista da komentarisem unapred dok ne vidim kako ce da osmisle taj lik i kako ce sve to funkcionisati.

Ako cemo iskreno, deluje kao da je seriju osmislio tim muskaraca belaca. Ne uspevaju bas da osmisle dobre zenske likove, a i likovi koji nisu belci cesto "nastradaju" u losoj (stereotipnom) prikazivanju.

Nadam se da ce ova nova mala da se pokaze kao iole zanimljiv lik.

A i Chase ocajnicki traga za novom devojkom/suprugom. :lol:

Ali... Ona je dete. Sta moze da ima, 20 godina ili tako nesto. Eh, Chase, Chase... :zag:

Jesam ja, i citala knjigu i gledala film.

Poenta je da se ona ceo zivot borila sa drogom. Ono sto je uspela da prevazidje na kraju knjige jeste samo taj trenutak. Ali se sa drogom borila i u narednim decenijama. Kazem, nije vicodin isto sto i heroin, ali nije bas da je samo neophodno prevazici detoksikaciju, biti veseo i to je to, gotova zavisnost. Tako da mislim da bi vicodin trebalo ponovo da figurise, mozda kada ga prodje prvo odusevljenje zbog veze sa Cuddy.

Kako mislis smirio?
To da, Wilson je glavni baja u seriji, prosecno menja po 2-3 devojke/zene u sezoni. :zper:

Ne smirio, SMORIO. Pogresno sam napisala. :hahaha::rotf:

Pa ne znamm, valjda su hteli da pokazu da se zene zapravo loze na one sto su nezni i osecajni i paze na njihove... potrebe. :hahaha:

Ili su samo hteli da prate pricu Serloka Holmsa- ne zaboravite, Votson je zapravo zavodnik i zenio se, mislim, 3 puta (ako se ne varam). Zato i ne volim filmske adaptacije u kojima ga prave debelim i tupavim. Nije Votson za bacanje! Mislim... Vilson. :zper:

house-leonard102.jpg

"Fizicki kontakt" je neizbezan, s obzirom da se sezona nastavlja kao 20 minuta nakon onog poljupca na kraju sezone. :zper:

Eh, sta moze za tih 20 minuta da se odradi... :zper:

Mada, ja nesto nisam luda za seksi scenama sa Hughom. Nekako... Ne znam. Simpa je Hugh i sve to, ali nesto mi ne ide.

Recimo, meni je ovo bolje od bilo koje golotinje :whistling:

Poslednja izmena:
uh,bez vicodina i stapa serija ima da izgubi gledanost :confused:
a i nije fora

Morate malo bolje razmisliti.
Serija moze samo biti jos bolja ako ostane CIST i sa Kadi...

Dotakao je DNO svojim ponasanjem i ovisnoscu...i sam je toga svjesan...i upravo zato je i ostavio Vikodin i pokusava da se ubaci i pocne FUNKCIONISATI medju normalnim svijetom.

Treba pogledati cjelu 6 sezonu i onda vidjeti da bez vikodina on u stvari i ne mjenja svoje ponasanje...naime postaje jos zanimljivije time sto sada gleda svijet drugim ocima...pokusava da kaze IZVINI :).

Naime...HOUSE je i prije pocetka svoje ovisnosti bio takav kakav je...uvjek na ivici i bez dlake na jeziku...ono sto je Vikodon promjenio je osjecaj za PRIPADNOST, nekome.

Sada, ako zelimo da se Kadi nadje u njegovoj blizini (kao dio njegovog zivota) moramo eliminisati Vikodin :).
To sepanje mu jeste davalo ORIGINALNOST ali i bez toga ostaje njegov TEMPERAMENT i NARAV sto i jesta kruna njegove licnosti.

Ja kazem...samo da on nastavi snimati serije pa ako treba i bez stapa, a i bez Vikodina :).

Dobro je znano pravilo da svaka serija propada onog trenutka kada se izgubi ono sto je ljude privlacilo od pocetka, ona osnova na kojoj je sve izgradjeno. A kako lik Housa nosi celu seriju, ako promene kljucne detalje sve ce se urusiti.

Kljucni detalji su: sarkazam, vicodin i stap.

Ne bi smeli da se igraju sa tim. :besna:

Sto se tice sepanja, i ja sam citala da se Hugh odavno zalio da pocinje da ga boli noga (mislim da su zbog toga i napravljene one epizode kada mu je bilo bolje), i nemam nista protiv da u par epizoda prohoda, nek se odmori covek. Ali glavna premisa mora da ostane, a bez stapa (vicodina i sarkazma) lik gubi svoju autenticnost.

Stap je tu bio prisutan samo kao posledica njegovog invaliditeta i stvar koja ga je cinila ORIGINALNIM u smislu ULOGE ali nicega vise...jednostavno kao pokazatelj mogucnosti da jedan fizicki OBOGALJENA licnost moze da kupi najbolje komade na konto svog INTELEKTA i KARAKTERA.

Zar ne pocinje 20.09.?

Te traceve za njegovo koleno pustaju zadnje 3 godine uvek negde pre pocetka nove sezone, ili neki drugi trac kako se recimo razvodi, ima problema u porodici i slicno. Ne znam ni sta da mislim po tom pitanju. :roll:

Ne, oficijelno ce prva epizoda biti emitaovana u to doba.

Nisam znao da ce nastavak sezone poceti na taj fazon...vjerovatno kao opsljedica njegove ODGOVORNOSTI za tragican dogadjaj povrijedjene, a i ne bi bio fazona da sezona pocinje ROMANTICNIM budjenjem u krevetu pored zene snova :)...
Moraju malo bolje pokazati, prikazati i docarati put ka tome...da ne ubiju svu draz :)...

ma to su glupi tračevi neče House bez štapa bit,to jedino mogu napravit za kraj serije( zadnju epku) i to je to. Svi vole šepavog Housa.
A moram priznat da me zanima kako će izgledat ovo House+Cuddy+goli+krevet:zper:
Nešto se ova Lisa hvalila da je snimila par golišavih scena sa Hughom
Bice "House+Cuddy+goli+krevet" sigurno. Pogledala sam par trejlera, mada ne odaju lokaciju, ali prikazuju razbacane stvari u Housevom stanu, a Wilson mu ostavlja poruku na telefonu. E, vrlo je moguce da ce zavrsiti u kupatilu posto su bili prljavi nakon one intervencije, ili su tusiranje vec zavrsili (za vreme tih 20 minuta koliko nece prikazati) pa se "preselili" na neku drugu lokaciju. :lol: Videcemo. :lol:

Zvezdica:
Mada, ja nesto nisam luda za seksi scenama sa Hughom. Nekako... Ne znam. Simpa je Hugh i sve to, ali nesto mi ne ide.
Pa kad su se vec dohvatili te teme, zasto da ih ne bude. :cool:

Zvezdica:
Pa ne znamm, valjda su hteli da pokazu da se zene zapravo loze na one sto su nezni i osecajni i paze na njihove... potrebe.
Ili su samo hteli da prate pricu Serloka Holmsa- ne zaboravite, Votson je zapravo zavodnik i zenio se, mislim, 3 puta (ako se ne varam). Zato i ne volim filmske adaptacije u kojima ga prave debelim i tupavim. Nije Votson za bacanje! Mislim... Vilson.
Nije ni Wilson za bacanje, meni je skroz simpa, a i ne smeta mi sto je susta suprotnost od Housea. ;) A po pitanju zenidbe i brakova mislim da su tu negde. :lol:
U poslednjoj verziji Sherlocka nije bio debeo i tupav. :)

Zvezdica:
Tako da mislim da bi vicodin trebalo ponovo da figurise, mozda kada ga prodje prvo odusevljenje zbog veze sa Cuddy.
On je protiv bolova umesto Vicodina uzimao Brufen, sto mu dodje smesno. I s obzirom na to da se zalio na bolove tokom cele sezone mislim da mu nece mnogo trebati da se vrati Vicodinu. :cool:

Morate malo bolje razmisliti.
Serija moze samo biti jos bolja ako ostane CIST i sa Kadi...
To bi promenilo ceo koncept serije, pogotovu stalna veza sa Cuddy ili bilo kim.

Treba pogledati cjelu 6 sezonu i onda vidjeti da bez vikodina on u stvari i ne mjenja svoje ponasanje...naime postaje jos zanimljivije time sto sada gleda svijet drugim ocima...pokusava da kaze IZVINI :).
OK je to sto pokusava biti drugaciji, sagledati stvari iz drugog ugla, izvinuti se, pomoci ako moze... Meni se sve to svidelo, ali opet mislim da se na tome treba zaustaviti i videti kako njemu samom sva ta promena ne pomaze nikako (sto i nije) i, kao sto i sam kaze na kraju sezone, da se ne oseca nikako bolje iako je uradio sve najbolje sto je mogao (uopsteno za sve do tad). Nesto ce se sigurno promeniti u 7. sezoni. ;)

Ja kazem...samo da on nastavi snimati serije pa ako treba i bez stapa, a i bez Vikodina :).
Dobro, to stoji. :lol: Ja cu gledati svakako, sta god da snimaju, nego govorim objektivno za ostale stvari. ;)

Boris 1:
Ne, oficijelno ce prva epizoda biti emitaovana u to doba.

Nisam znao da ce nastavak sezone poceti na taj fazon...vjerovatno kao opsljedica njegove ODGOVORNOSTI za tragican dogadjaj povrijedjene, a i ne bi bio fazona da sezona pocinje ROMANTICNIM budjenjem u krevetu pored zene snova ...
Moraju malo bolje pokazati, prikazati i docarati put ka tome...da ne ubiju svu draz ...
I jeste, kad pogledas vremensku razliku, to mu dodje tada. ;)

Jos uvek nisu nista otkrili po pitanju pocetka, samo je sigurno da ce prikazati na pocetku i nesto od desavanja u stanu. Bice onaj odmor na plazi i kako govori svom timu da je u vezi sa Cuddy, na sarkastican nacin naravno. :lol: :D

Čitala sam da je David Shore reko kako one spoiler slike sa Housom i cuddy na plaži nisu tako romantične kako se čine na prvi pogled.
po ovoj slici http://img844.imageshack.us/i/beach2l.jpg/ ,ok možda sam luda al mi se čini ko da House i Cuddy rješavaju neki slučaj. Ovi kamenčići i drva mi nekako imam osjećaj ne služe samo za grijanje
I to je vrlo moguce. :roll: Nesto mi na onim slikama nisu obuceni kao za romantican odlazak na plazu. Videcemo i to, za sad mozemo samo da nagadjamo sta ce i kako biti. ;)

Ono sto ja znam (spolers, spoilers! :mrgreen: ) (nista od ovoga nije 100% sigurno)

Prva epizoda ce biti specificna kao sto je bila i "Broken" (samo mislim da nece biti dupla). Specificna u smislu da House i Cuddy ne bi ni trebalo da se pojave u bolnici. Scene sa izleta su valjda iz prve epizode. Takodje se prica da se nece u toj epizodi pojaviti ni Wilson (vec samo u telefonskom razgovoru). Cuddy i House valjda odlaze na odmor (za vikend), i sve deluje idilicno dok se ne pokvari (valjda zbofg nekih stvari iz proslosti). Trebalo bi da se epizoda zove "Thunder Roadtrip".

S druge strane, imace i neki double date sa Wilsonom ali ne znam da li je to iz prve epizode ili ne.

House ce saopstiti kolegama da je sa Cuddy, u formi: "I am seeing Cuddy... Mostly naked". Ni za to ne znam da li je iz prve epizode.

Ono sto se zna jeste da Cuddy i House jesu u vezi (dakle, nije halucinacija), ali da veoma brzo pocinju problemi (verovatno zbog toga sto House zeli nju, ali ne i da bude tata njenom detetu).

Od ostalih desavanja u 7. sezoni, znamo da ce privemena (eh, da je stalna) zamena 13 biti genijalna studentkinja medicine sa kojom ce se verovatno muvati Chase (surprise, surprise). Cameron ce mozda gostovati u par epizoda.

Trebalo bi da bude i epizoda sa spisateljicom koja pise romane o decaku detektivu i ciji je House fan.

House je dosta posesivan lik, on je meni ko mala beba (al doslovice). ja mislim da je on u stanju se natezat sa Cuddynim djetetom ko će maminu sisu prije dobit, ako me razumijete.
Jeste skužili kad je Cuddy tek posvojila dijete kako ju je za svaku glupost zvao u bolnicu,baš zato šta ona više pažnje posvećuje klinki nego njemu.
Ma posesivan i ljubomoran gad he he,kažem vam

Back