nikola987
Primećen član
- Poruka
- 862
Jeste meni.
I onda jos samo jedna epizoda.![]()
jel ti shvaCas da si ova tri posta mogla staviti kao jedan?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste meni.
I onda jos samo jedna epizoda.![]()

odlicna serija!Sad je prikazuju na Avali svakim danom u 16h

Prva sezona je bas zanimljiva i smesna. Steta sto i ostale nisu takve![]()

jel ti shvaCas da si ova tri posta mogla staviti kao jedan?![]()

Dok sam pisala videla sam da mogu jos negde da odgovorim, pa da ne prepravljam jedan komentar napisah tri, mada sam na kraju opet prepravljala. 

Vala bas.O yeah.
Konacno nesto dobro da mu se desi na kraju sezone, dosta je pucanja u glavu i haludza.

Prve sezone su vise opustajuce, kasnije pocinje pravi zaplet i drama.![]()
I to primetno![]()
Verovatno ce onda ubaciti neku novu zensku ulogu, ostali su bez dve, ili ce se mozda Cameron vratiti.navodno da će olivia bit napočetku par epki i onda napušta seriju jer se želi posvetit nekim drugim, očito filmskim ponudama

Stvarno su extra originalno odradili epizodu. Bas je bilo tuzno a i srecno na kraju.finale 6 sezone je fenomenalno. prava dramska epizoda,odlična situacija sa pacijenticom a onaj kraj sa Cuddy mi je odličan. Sad će Willson imat problema sa njih dvoje sljedeće sezone

Extra.evo ljudi da vas obavjestim ako primate HRT 1.
21.6 će se reprizirat od prve sezone House svaki dan![]()
)Pocela sam da pratim seriju na Avali... interesuje me, koju sezonu oni emituju?
i josh jedno pitanje, videh sad ove fotke, jel su Haus i ova crnka, ne znam joj ime, u vezi?
Na Avali i HRT1 repriziraju drugu sezonu trenutno. Na Fox Life ide cetvrta.
Haus i crnka (Cuddy) su... ah. Valjda je trebalo da bude u Molder/Skali fazonu (samo malo/mnogo otvorenije). Krajnji rezultat (koji videsmo nedavno) zavisi od ukusa. Nekome se svidja, nekome ne.
Glumica je veoma lepa zena, ali ni ona, kao ni ostatak zenskog tima ne uspeva da me ubedi da je lekar (mada za razliku od vecine glumica u seriji, bar deluje inteligentno). Ipak, ja licno ne osecam neku hemiju (fiziku, biologiju...) izmedju nje i Hausa.