Seranovi

markos ne peva lose(cak sam skinuo pesmu sa spice i 'devojka iz susedne sobe') al ko jos slusa sjk :hahaha:
tesko sra** za malu decu :hahaha: a tete ne zna ni da peva nego joj obradili glas,zvuci ko neki robot :lol:
a u igranju su jos gori :lol:

a ček ko kaže da ja slušam SJK?Ja hoću to da imam u kolekciji,kao i slike.A Frana slušam jer lik otkida.

Banovali me pokvareni ljudi...:lol::lol:
hahahha ko te banovao?zasto?secam se kad si tek dosao imao si sliku nekog psa

Naravno da fb ima veze sa njima..sve ovo sto smo pisali o njima i njihovom facebook-u nismo promasili...
Sta kazete za Natalijinu sestru? :per:
19245866dr8.jpg
U btj Super je:worth:

pa ajde ako imas uploaduj brate.

ko je vama bolja riba,ana ili selija?
ANA

Da li ovde postoji moderator? Neka brise sve u vezi Natalije Sancez i njenog profila na FB jer svi beze sa teme. Upropastili su temu! Ako nekog zanima njen glupi profil neka pise na PP i zanosi se. Muka mi je da udjem u ovu temu vise od toga a od samog pocetka sam ovde. Da su napisali jednom nego 100 puta postvaljaju isto pitanje, "Jel pravi, nije, jeste, jel pravi?, jel pravi, ona mi je rekla da je u vezi sa Vikrom jupiiiiii"!!!..I na to se svela cela tema. Sramota! Nije ni cudo sto su stari clanovi otisli sa teme a Wapa dodje jednom mesecno. :rtfm:

Slazem se sa svakom tvojom recenicom! A mogu da dodam da se u poslednja dva dana jos vise udaljilo od teme - one gluposti sa ljuljanjem i raznim insinuacijama s tim u vezi... Bez komentara!!! :rtfm:

Slazem se sa svakom tvojom recenicom! A mogu da dodam da se u poslednja dva dana jos vise udaljilo od teme - one gluposti sa ljuljanjem i raznim insinuacijama s tim u vezi... Bez komentara!!! :rtfm:
Da li vi shvatate da nema sta vise da se kaze!! Aaaaaa! :roll:
Mislim ajde, izvolite, komentarisite epizode......
Ja cu da se ljuljam i slusam vas

treeswing.gif

Ako nema vise sta da se kaze neka moderator zaljuca temu i gotovo. I tako je upropascena do kraja i izgubila je svaki smisao i postala je izvor nevidjenih gluposti. Meni je stvarno zao ove teme.
A vi se ljuljate na msn.

O kako sam smoren e mogu i ja da se ljuljam, ona selija kako je drvenasta pojma nema da glumi a glas ima ko kad je bila mala da je jela motokultivatore, ali je sto neko rece dobra u dusi :lol: a ana mi je malo simpaticnija ali i lukavija, sve u svemu lusija je objasnila neke stvari

hahahha ko te banovao?zasto?secam se kad si tek dosao imao si sliku nekog psa

Ma banovali mi taj nick...malo sam previse spamovao...:lol:

Naravno da fb ima veze sa njima..sve ovo sto smo pisali o njima i njihovom facebook-u nismo promasili...
Sta kazete za Natalijinu sestru? :per:
19245866dr8.jpg

Mama mia!:eek: Ne da je bolja od Tete, negooo...nadam se da nema krive noge, a?:per::lol:
hahahahahaha dobro je ispravio si se da jekana ne pomisli svasta:D

Ne znam za jekanu, ali ja i dalje imam svasta na umu.:eek:

haha pa de u troje...:hahaha::D

Grupnjak na ljuljasci?:per:

Meni se ne svidjaju pesme od SJK...bas su za malu decu... A od Frana su vrh!:)

E, bilo bi dobro kad bi neko od njih napravio pesmu u secanje na seriju... Pa bi tu mogli da ubace najbolje scene iz serije... Bilo bi tuzno, a?:(

Ma banovali mi taj nick...malo sam previse spamovao...:lol:

Mama mia!:eek: Ne da je bolja od Tete, negooo...nadam se da nema krive noge, a?:per::lol:

Ne znam za jekanu, ali ja i dalje imam svasta na umu.:eek:

Grupnjak na ljuljasci?:per:

Meni se ne svidjaju pesme od SJK...bas su za malu decu... A od Frana su vrh!:)

E, bilo bi dobro kad bi neko od njih napravio pesmu u secanje na seriju... Pa bi tu mogli da ubace najbolje scene iz serije... Bilo bi tuzno, a?:(
da to bi bilo super ali i bas tuzno
:(

Back