Angela^_^
Zainteresovan član
- Poruka
- 217
Baksuz...nista mu ne ide od ruke...Meni je i Raul sladak, samo sto me nervira zato sto stalno pravi sr*nja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baksuz...nista mu ne ide od ruke...Meni je i Raul sladak, samo sto me nervira zato sto stalno pravi sr*nja...
svaka cast za najvecu glupost na temiMeni je i Raul sladak, samo sto me nervira zato sto stalno pravi sr*nja...
Ma sta hoces ti?svaka cast za najvecu glupost na temi![]()
Wtf???svaka cast za najvecu glupost na temi![]()
samo sto nisam pao sa stolice od smeha kad procitah onoMa sta hoces ti?![]()
LoL ma sigurno si pio nesto...samo sto nisam pao sa stolice od smeha kad procitah ono
sigurno te nerviraju i dijego,santi i fiti jel su glupi i uvek naprave sra*e?![]()
E pa drago mi je sto te tako nasmejah.samo sto nisam pao sa stolice od smeha kad procitah ono
sigurno te nerviraju i dijego,santi i fiti jel su glupi i uvek naprave sra*e?![]()
xDDD bar si ga nasmejalaE pa drago mi je sto te tako nasmejah.
Uopste nisam govorila o njima, i uopste ne govorim o toj vrsti sr*nja. Govorim o tome da me nervira jer je stalno varao Afriku...
Pa da.xDDD bar si ga nasmejalasve sto je lose ima i dobru stranu
ne zna covek o cemu pricamo
ma kakva zelja za svadjenjem,nisam te uvredio...Pa da.
Al me nerviraju takvi ljudi, jednostavno imaju zelju da se svadjaju... Al' ja necu da se svadjam sa njima.....bas.Malo moram.
![]()
Kakvu je facu namestila, k'o neki paco...
Brate, a ja mislio da je moja razredna debela...
P.S. Mnogo su joj lepse drugarice nego ona...![]()
onda je bolje sto nemam bazen u skoli...treba da se davis dok crtasJeste...imaju bazen, tu se vezba crtanje pod vodom ili crtanje vodenim bojicama...![]()
..
Auuuuuuuuu *** nebi mi bilo zao da idem u ovu skoluEvo skole u koju je Natalia Sancez isla...
![]()
![]()
![]()
Skola je suuper sredjena...Prepoznajte jeovde dole sa drugovima
Pa da...dobar je Santi u dubini duse, on samo glumi nekog nadrkanog cicu. Kad naleti sa onim stapom, mislim da ne bi on smeo nekog da udari...![]()
Evo skole u koju je Natalia Sancez isla...
![]()
![]()
![]()
Skola je suuper sredjena...Prepoznajte jeovde dole sa drugovima
kad kaze santi-brate bolje da krenemo po crnca dok nije pala noc.![]()