<<BluE>>
Zainteresovan član
- Poruka
- 213
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Selija je bolja..........![]()
markos ne peva lose(cak sam skinuo pesmu sa spice i 'devojka iz susedne sobe') al ko jos slusa sjke jel trebaju nekom albumi od markosa ii sjk,mogu da okacim?
markos ne peva lose(cak sam skinuo pesmu sa spice i 'devojka iz susedne sobe') al ko jos slusa sjk
tesko sra** za malu decua tete ne zna ni da peva nego joj obradili glas,zvuci ko neki robot
a u igranju su jos gori![]()
markos ne peva lose(cak sam skinuo pesmu sa spice i 'devojka iz susedne sobe') al ko jos slusa sjk
tesko sra** za malu decua tete ne zna ni da peva nego joj obradili glas,zvuci ko neki robot
a u igranju su jos gori![]()
Ides na ovaj sajtSlušajte imam odličnu sliku,al neće da se otvori,kako da vam je postavim,kad nemam onaj link za URL...mogu da je save-ujem,ali šta onda?
pa logicno kad si zaljubljen do usiju u njuMeni Natalija lepše peva.![]()
hahahha ko te banovao?zasto?secam se kad si tek dosao imao si sliku nekog psaBanovali me pokvareni ljudi...![]()
U btj Super jeNaravno da fb ima veze sa njima..sve ovo sto smo pisali o njima i njihovom facebook-u nismo promasili...
Sta kazete za Natalijinu sestru?
![]()
ANApa ajde ako imas uploaduj brate.
ko je vama bolja riba,ana ili selija?
lepa joj je sestra, lichi malo na Nataliju, al' je lepsha...Naravno da fb ima veze sa njima..sve ovo sto smo pisali o njima i njihovom facebook-u nismo promasili...
![]()
e, u kojoj epizodi je ono kad Dijego i Fiti misle da je Santjago ubio onog poreskog inspektora?
P.S. na owom sajtu imate o swakoj epizodi shta se deshawa, ali na engleskom, pa ko razume...
http://www.tv.com/Los+Serranos/show/74740/episode.html?season=1&tag=list_header;paginator;1
Da li ovde postoji moderator? Neka brise sve u vezi Natalije Sancez i njenog profila na FB jer svi beze sa teme. Upropastili su temu! Ako nekog zanima njen glupi profil neka pise na PP i zanosi se. Muka mi je da udjem u ovu temu vise od toga a od samog pocetka sam ovde. Da su napisali jednom nego 100 puta postvaljaju isto pitanje, "Jel pravi, nije, jeste, jel pravi?, jel pravi, ona mi je rekla da je u vezi sa Vikrom jupiiiiii"!!!..I na to se svela cela tema. Sramota! Nije ni cudo sto su stari clanovi otisli sa teme a Wapa dodje jednom mesecno.![]()
Da li vi shvatate da nema sta vise da se kaze!! Aaaaaa!Slazem se sa svakom tvojom recenicom! A mogu da dodam da se u poslednja dva dana jos vise udaljilo od teme - one gluposti sa ljuljanjem i raznim insinuacijama s tim u vezi... Bez komentara!!!![]()
hahahha ko te banovao?zasto?secam se kad si tek dosao imao si sliku nekog psa
Naravno da fb ima veze sa njima..sve ovo sto smo pisali o njima i njihovom facebook-u nismo promasili...
![]()
hahahahahaha dobro je ispravio si se da jekana ne pomisli svasta![]()
haha pa de u troje...![]()
Jao jao, a jel onaj gde su ona i victor na slici ili gde je samo ona
da to bi bilo super ali i bas tuznoMa banovali mi taj nick...malo sam previse spamovao...
Mama mia!Ne da je bolja od Tete, negooo...nadam se da nema krive noge, a?
Ne znam za jekanu, ali ja i dalje imam svasta na umu.
Grupnjak na ljuljasci?
Meni se ne svidjaju pesme od SJK...bas su za malu decu... A od Frana su vrh!
E, bilo bi dobro kad bi neko od njih napravio pesmu u secanje na seriju... Pa bi tu mogli da ubace najbolje scene iz serije... Bilo bi tuzno, a?![]()
da to bi bilo super ali i bas tuzno
![]()