asdfghjkl
Primećen član
- Poruka
- 581
Hehehehe i ja isto bas je super nego nerekoste mi dal je privatnaKakva škola,ja bi u nju dolazio vikendima i noću kad bi radila...![]()
Funny zasto se vise ne zoves zabavan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehehehe i ja isto bas je super nego nerekoste mi dal je privatnaKakva škola,ja bi u nju dolazio vikendima i noću kad bi radila...![]()
Natalia Sanchez nema nikakve veze sa glumicom Veronicom Sanchez,koja glumi Evu.
Natalia Sanchez ima stariju sestru Sandru Sanchez.
Natalia Sanchez govori Španski,Engleski i Francuski jezik.
Natalia Sanchez voli tenis i skijanje,i viđena je na 2008 Madrid Masters.
Proverite je na Facebook-u i ako bude dala tačan odgovor na sledeće probe to je ona:
Pitajte je nešto na francuskom,španskom i engleskom.
Pitajte je koji su joj omiljeni sportovi.
Pitajte je "kako je njena sestra Veronica."
Dobar test za početak.
Da li ovde postoji moderator? Neka brise sve u vezi Natalije Sancez i njenog profila na FB jer svi beze sa teme. Upropastili su temu! Ako nekog zanima njen glupi profil neka pise na PP i zanosi se. Muka mi je da udjem u ovu temu vise od toga a od samog pocetka sam ovde. Da su napisali jednom nego 100 puta postvaljaju isto pitanje, "Jel pravi, nije, jeste, jel pravi?, jel pravi, ona mi je rekla da je u vezi sa Vikrom jupiiiiii"!!!..I na to se svela cela tema. Sramota! Nije ni cudo sto su stari clanovi otisli sa teme a Wapa dodje jednom mesecno.![]()
Extra test,proveriću.Natalia Sanchez nema nikakve veze sa glumicom Veronicom Sanchez,koja glumi Evu.
Natalia Sanchez ima stariju sestru Sandru Sanchez.
Natalia Sanchez govori Španski,Engleski i Francuski jezik.
Natalia Sanchez voli tenis i skijanje,i viđena je na 2008 Madrid Masters.
Proverite je na Facebook-u i ako bude dala tačan odgovor na sledeće probe to je ona:
Pitajte je nešto na francuskom,španskom i engleskom.
Pitajte je koji su joj omiljeni sportovi.
Pitajte je "kako je njena sestra Veronica."
Dobar test za početak.
Pa jel' vidis da smo se dogovorili da price o profilima ne iznosite ovde, tu je pp.![]()
Ja predpostavljam da je privatna...msm kad pogledas sve skole u inostranstvu su privatne,nemas nijednu drzavnu kao kod nas...Hehehehe i ja isto bas je super nego nerekoste mi dal je privatna
Funny zasto se vise ne zoves zabavan![]()
Hehehehe i ja isto bas je super nego nerekoste mi dal je privatna
Funny zasto se vise ne zoves zabavan![]()
Ko te bre banovao?
A,dobro,ljudi ja sam onim postom hteo da završim diskusiju o Natalijinom profilu,a i to ima dosta veze sa Los Serrano...
Ajde,da se za*ebavamo na temi,nikom neće da škodi,a ako otvore novu ćemo da protestujemo...
Naravno da fb ima veze sa njima..sve ovo sto smo pisali o njima i njihovom facebook-u nismo promasili...Ko te bre banovao?
A,dobro,ljudi ja sam onim postom hteo da završim diskusiju o Natalijinom profilu,a i to ima dosta veze sa Los Serrano...
Ajde,da se za*ebavamo na temi,nikom neće da škodi,a ako otvore novu ćemo da protestujemo...
Naravno da fb ima veze sa njima..sve ovo sto smo pisali o njima i njihovom facebook-u nismo promasili...
Sta kazete za Natalijinu sestru?
![]()
e jel trebaju nekom albumi od markosa ii sjk,mogu da okacim?
zju.....ko je je ona godiste?![]()
Postavi ako imas pesmu Primer encuentro od SJK.........
a ne mogu da verujem istekli su linkovi,sad cu da iscimam nekog ponovo da okaci,ajde ako neko ovde ima neka okaci.ta pesma primer encuentro je sa drugog albuma D.P.M. imao sam sve te pesme,ali sam izbrisao kad sam rusio sistem.zjeeeee![]()
Ljudi najbolja pesma od SJK je toda mecha i 1 del 10 ili kako već![]()
pa ajde ako imas uploaduj brate.
ko je vama bolja riba,ana ili selija?
pa ajde ako imas uploaduj brate.
ko je vama bolja riba,ana ili selija?