girl_like_she
Zainteresovan član
- Poruka
- 365
Meni neshto nije jasno...Jel se Markos i Eva vencavaju po drugi put? Oni ce da dobiju cerku, ali nisu prikazali vencanje (ako se uopste vencavaju drugi put)... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad kad je dosao onaj amer krecu problemi u braku Lusije i Dijega, to mi je bilo malo mucno da gledam, kao ne znamo sta bi vise uradili u seriji pa ajde da razdvojimo dva glavna junaka, da im rasturimo brak na cemu pociva cela serija. Ali ajde....
Ludaci su!
Meni je bilo smešno kad se Tete u kupatila pitala na koga ima tako velik nos i uleti baba sa nosinom.![]()
jao extra epka,ono kad santi kaze fernandu nemoj detetu da pricas o testisima zainteresovacew je ta razlika pa ce pozeleti da vidia chuky sa vicevima i kad se igro sa curom
: a dijego necujem hor,a onda santiju ima hora,ima
![]()
Za koliko epizoda otprilike ce se ``rastati`` Dijego i Lusija?
Jao,ja jako mrzim kad se emotivno vezujem za likove,što je slučaj sa Seranovima.A vi?I onda ja tako proplačem pola serije.Sve mi tako tužno kad se završi epizoda,teško mi kad su tako neke tužne scene
....šta ću, takav sam...
![]()
Santi je generalno najbolji glumac u serijiSanti je ubedljivo kralj bio sinoc...
Kada se Santi sinoc oblizivao objasnjavajuci da se tako proba prsuta, da bi izvadio Fitija...
Ili kad u zbornici Tete pita da li ima veliki nos,a ulazi Santi i kaze "malo je debeljuskast, ali nije veliki"...
PotpisujemSanti je generalno najbolji glumac u seriji
a kada je rekao Ferminu za Tete:"Istraumirala se traumom"
stvarno odlična epizoda je bila..
a kada, beše, će bankrotirati braća Serano sa njihovom Tavernom? jel to ide sada kada se Santi ženi sa Lurditas ili nešto kasnije?uopšte ne mogu da se setim
![]()
Ja nista nisam gledao ove nedelje zbog ucenjaTuzno nesto bi sinoc...Zao mi Dijega...Video je da ga je Lusi ''prevarila'',a nista nije rekao...
A Gilje kralj...Gud najt...
Foloumi...
haha
pocinju smaracke epizode![]()