Seranovi

jao extra epka,ono kad santi kaze fernandu nemoj detetu da pricas o testisima zainteresovacew je ta razlika pa ce pozeleti da vidi:hahaha::hahaha::hahaha:a chuky sa vicevima i kad se igro sa curom:rotf:: a dijego necujem hor,a onda santiju ima hora,ima:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Sad kad je dosao onaj amer krecu problemi u braku Lusije i Dijega, to mi je bilo malo mucno da gledam, kao ne znamo sta bi vise uradili u seriji pa ajde da razdvojimo dva glavna junaka, da im rasturimo brak na cemu pociva cela serija. Ali ajde....

Sad kad je dosao onaj amer krecu problemi u braku Lusije i Dijega, to mi je bilo malo mucno da gledam, kao ne znamo sta bi vise uradili u seriji pa ajde da razdvojimo dva glavna junaka, da im rasturimo brak na cemu pociva cela serija. Ali ajde....

Za koliko epizoda otprilike ce se ``rastati`` Dijego i Lusija?

Jao,ja jako mrzim kad se emotivno vezujem za likove,što je slučaj sa Seranovima.A vi?I onda ja tako proplačem pola serije.Sve mi tako tužno kad se završi epizoda,:eek: teško mi kad su tako neke tužne scene:roll::D....šta ću, takav sam...:D

Santi je ubedljivo kralj bio sinoc...

Kada se Santi sinoc oblizivao objasnjavajuci da se tako proba prsuta, da bi izvadio Fitija...
Ili kad u zbornici Tete pita da li ima veliki nos,a ulazi Santi i kaze "malo je debeljuskast, ali nije veliki"...

Za koliko epizoda otprilike ce se ``rastati`` Dijego i Lusija?

Jao,ja jako mrzim kad se emotivno vezujem za likove,što je slučaj sa Seranovima.A vi?I onda ja tako proplačem pola serije.Sve mi tako tužno kad se završi epizoda,:eek: teško mi kad su tako neke tužne scene:roll::D....šta ću, takav sam...:D

Samo sto se nisu rastali. Sada ce one smaracke epizode sa Coni, pa ce Kandela da ode iz serije.

Santi je ubedljivo kralj bio sinoc...

Kada se Santi sinoc oblizivao objasnjavajuci da se tako proba prsuta, da bi izvadio Fitija...
Ili kad u zbornici Tete pita da li ima veliki nos,a ulazi Santi i kaze "malo je debeljuskast, ali nije veliki"...
Santi je generalno najbolji glumac u seriji :worth:
a kada je rekao Ferminu za Tete:"Istraumirala se traumom"
:hahaha:
stvarno odlična epizoda je bila.. :ok:

a kada, beše, će bankrotirati braća Serano sa njihovom Tavernom? jel to ide sada kada se Santi ženi sa Lurditas ili nešto kasnije? :think: uopšte ne mogu da se setim
:neutral:

Ova epizoda je ujedno bila i tako smesna i tako dobra.I smejao sam se i plakao sam.Poceo sam da pustam suze kad je Dijego drzao govor na vencanju. :d Gilje i Tete se smuvali,epizoda za pamcenje....tuzan kraj.

Hehe dobro me podseti Chaos,cepao sam se dok sam gledao kako Vili izvodi sou. :DDDD

Poslednja izmena:
-ova epizoda je stvarno kvalitetno odradjena. Puna je kontrasta, na jednoj strani santi i njegovo vencanje, a na drugoj strani ova 'situacija' sa lusijom i dijegom. Stvarno je bilo extra, bilo je i humora, ali bogami bila je i dosta tuzna epizoda. Pogotovo na kraju kada se rastaju i kad placu gilje i tete. I sad ce krenuti one dosadne epizode, razvlacice ovo ko neku sapunicu (ko ono kad glavni glumac otkrije da je sam sebi keva :mrgreen:) isto kao i sa markosom i evom. Ovo je izgleda kraj neke sezone, pretpostavljam 4.

Back