miller_girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.751
pogledajte klip...
I sta sa tim?...
...90 % ljudi na ovom forumu zna kako ce ona umreti...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogledajte klip...
...90 % ljudi na ovom forumu zna kako ce ona umreti...I sta sa tim?......90 % ljudi na ovom forumu zna kako ce ona umreti...

Nece ona, nego lik koji ona tumaci
Inace ceno se zove Pepe (ili Pepi, 'ebem li ga)
Koje prezime nose zenski clanovi familije (osim Serano, jel')

ako ti se nesvidja niko te nije tero da ga gledas![]()

Kad pomislim na tu scenu setim se kakav su utisak Seranovi ostavljali na mene kad sam ih prvi put gledaoA sinoc kad Cuki kaze Raulu:''Sta da je pitam?Da li studira ili radi?
Raul:Samo to ne...
Samo vidis pridje joj Raul:''Studiras ili radis?''
![]()

e људи леба вам јел има неко целу ону песму c'est l'amour што је ишла синоћ док се Лусија присећала???
ај ако има неко нек ми пошаље
ХВАЛА УНАПРЕД!

Kad pomislim na tu scenu setim se kakav su utisak Seranovi ostavljali na mene kad sam ih prvi put gledao
Nego bas me zanima koje ce sra.nje Studio B da pusta posle Seranovih ?
Daj boze da to opet bude neka prava Spanska serija(ne latinoamericka sapunica) i da je jos bolja od Seranovih hahh![]()
Naj parovi Guille i tete&Raul&Africa...Највише ме нервира кад се чланови породице међусобно љубе и yебавају, као што је случај код Серанових То баш и није нормално.
Највише ме нервира кад се чланови породице међусобно љубе и yебавају, као што је случај код Серанових То баш и није нормално.

da li je moguce da je ovo neko napisao!?
Највише ме нервира кад се чланови породице међусобно љубе и yебавају, као што је случај код Серанових То баш и није нормално.

jaoooooooo.. na toj sceni sam se smejala ko luda od njih dvojice..ewo ponowo od mene slicke...
![]()
![]()
jedva čekam tu epizodu 
lol ..ma koji je tvoj problem![]()
да ли је могуће да имаш тај аватар и да пишеш латиницомda li je moguce da je ovo neko napisao!?
![]()

jaoooooooo.. na toj sceni sam se smejala ko luda od njih dvojice..![]()
![]()
jedva čekam tu epizodu
inače, sve slike su ODLIČNE a i Eva mi je jako simpatična.. naročito na toj fotki koju sam izdvojila![]()

hhhmmm.. ne bih rekla da je bila.. mislim da će tek.. sada kada se vratio Markos, jer pamtim da se tu pojavljuje ova Elena i Afrika.. koje slikaju u tom studiju aktove.. pa su pozirali njih dvojica..