matt757
Aktivan član
- Poruka
- 1.165
Komentarisali smo sve to i ranije. Takodje i misteriozno nestajanje likova iz serije. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze, ali je cudno da nije prepoznala bratanca![]()
kako da ga prepozna kad ga nije ni videla jer je lezao na plocniku iza onog cupavog majmuna nije ni mogla da ga vidi...jos je bio obucen u neku dobru vilu...![]()
......I jos je onaj lik(Evin bivsi) spustao njihova dokumenta na salter,tako da je mogla da ga prepozna....![]()
veoma sto?
koja si ti?
xaxa Ti igras kanter. A COD jel igras
Baš je super epizoda kad su se venčali Markos i Eva.Karmen me je iznervirala.Ona samo nešto njake,ne dozvoljava da Santi bude bolji od nje.
Ne znam jel se to meni čini,ili tema polako propada?
P.S. Ako neko od vas ima sve epizode Seranovih sa prevodom(snimak sa STB) nek mi se javi na PM da mi proda.
Pa ja danas igrala i vidim tvoj potpis ali bilo mi glupo da te pitam...Potpisivala sam se kao M.I.A...
E da,izvinite sad što smaram,ali šta je sa Franovim dolaskom u BG???Ja redovno posećujem temu na fejsu i nema ništa novo.....???
I ja planiram da nabavim Seranove jednog dana kad budem skupio pare,a pretpostavljam da ih nije tesko nabaviti jer pirati valjda znaju ste se traziBaš je super epizoda kad su se venčali Markos i Eva.Karmen me je iznervirala.Ona samo nešto njake,ne dozvoljava da Santi bude bolji od nje.
Ne znam jel se to meni čini,ili tema polako propada?
P.S. Ako neko od vas ima sve epizode Seranovih sa prevodom(snimak sa STB) nek mi se javi na PM da mi proda.
E ljudi,a kako se serija zawrsila???meni je drugarica nesto pricala,nisam bas najbolje razumeo,da je waljda Dijego celu seriju sanjao...??