Seranovi

Baš je super epizoda kad su se venčali Markos i Eva.Karmen me je iznervirala.Ona samo nešto njake,ne dozvoljava da Santi bude bolji od nje.
Ne znam jel se to meni čini,ili tema polako propada?:eek:

P.S. Ako neko od vas ima sve epizode Seranovih sa prevodom(snimak sa STB) nek mi se javi na PM da mi proda.

Baš je super epizoda kad su se venčali Markos i Eva.Karmen me je iznervirala.Ona samo nešto njake,ne dozvoljava da Santi bude bolji od nje.

P.S. Ako neko od vas ima sve epizode Seranovih sa prevodom(snimak sa STB) nek mi se javi na PM da mi proda.

Za Karmen si apsolutno u prawu!!!!

ocu i ja isto....ko prodaje neka jawi na PM...

I ja planiram da nabavim Seranove jednog dana kad budem skupio pare,a pretpostavljam da ih nije tesko nabaviti jer pirati valjda znaju ste se trazi :confused:
A mozda i zamolim mog malog komsu da trazi od svoje keve da skine seriju,pa da mi da :D Ionako se nalozio na seriju zbog Tete :lol:

Back