Seranovi

Meni je bolji ovaj Francuz, zreo je covek, atraktivan za svoje godine, tj, nije mali, debeo i celav, a onaj bradonja mi je bio nekako ljigav. Ali matt, da te obradujem, izgleda Belen ne ostaje bas dugo u vezama, mozda si bas ti sledeci ;)

ne razumem zasto su ovo uradili:confused::confused:msm ionako ce ziveti zajedno,...

To ni meni nije jasno. A opet ce da odu u barselonu. A sad ovako mislim mogu jedanput nesto da odrade do kraja, taman se svi sredili sve organizovali i onda cvrc milojko. Stvarno su napravili ovo oko markosa i eve ko onu najgoru latinoamericku sapunicu ko one sto daju na pinku

Vidim da niko nije primetio....u ovoj epizodi se pojavila Coni.....zena koja radi na shalteru na stanici gde je Zoan Manuel kupio karte da poshalje ono troje....e ta zena je Coni....tj. glumica koja glumi Coni....!!!!

Vidim da niko nije primetio....u ovoj epizodi se pojavila Coni.....zena koja radi na shalteru na stanici gde je Zoan Manuel kupio karte da poshalje ono troje....e ta zena je Coni....tj. glumica koja glumi Coni....!!!!

to smo vec komentarisali;)ali msm nije glupo oni u tom trnutq nisu znali da ce ona biti coni,...

Back