Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
ma daj Tete ladno htela da se kresne sa bratom od tetke,pa njen cale i njegova keva su brat i sestra.E ovi spanci su odvratni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teta opet postaje snob kakav je bila na pocetku kad su tek dosle iz Barselone u Madrid i sve mi se manje svidja. Zaljubila se u brata od strica! Fuj! A Manu mozda ima dobro telo, ali faca mu je odvratna. Ali serija je i dalje sjajna... Pa zar nije fenomenalan Santi koji se onako potresao sto je saznao da je mozda pojeo Fausta? I kad je Lusija na kraju postavila pitanje: "A ciji je onda Faust?"
A sta se desilo sa Aleksom i Elenom? Ovo je, ocigledno, nov ciklus, ali nam nista nisu rekli o njima. I otkud da sada i Raul stanuje kod Seranovih? A gde onda stanuje Afrika? Ili sam tu nesto ja mozda propustila?
Po cemu Tete postaje snob? Kod njih je ocigledno to normalno! Takva su nacija...***...nama je to odvratno, ali njima mozda i nije toliko ili uopste! A onaj idiot Manu se sve vreme maltene nabacuje Tete i onda kao dobrica! Mentolcina jedna! valjda ce se Elena i Aleks vratiti, mozda su tada imalo privatne obaveze pa nisu mogli da snimaju epizode! Mislim da su pominjali kako su Elena i Aleks otisli na neko putovanje, ali nisam siguran!

....IZ?Meni nekako nedostaje Jose Luis, kad će da se vrati više iz ...![]()
![]()

Svaka ti na mestu
Ali bas...![]()
Da ti Tete ode iz serije bas bi tako pisao.Ali dosao bi neko drugi.
Pa verovatno ne bih! Ali Tete je jedan od glavnoh liova, dok Alex i Elena nisu! jedino je glupo sto Raulu od drustva ostaje jedino Afri!

e kazite mi na koji kanal toima da se gleda, posto svi pricaju kako je serija dobra, a i vidim kako je svi ovde gotivite...
Pa verovatno ne bih! Ali Tete je jedan od glavnoh liova, dok Alex i Elena nisu! jedino je glupo sto Raulu od drustva ostaje jedino Afri!