Seranovi

Teta opet postaje snob kakav je bila na pocetku kad su tek dosle iz Barselone u Madrid i sve mi se manje svidja. Zaljubila se u brata od strica! Fuj! A Manu mozda ima dobro telo, ali faca mu je odvratna. Ali serija je i dalje sjajna... Pa zar nije fenomenalan Santi koji se onako potresao sto je saznao da je mozda pojeo Fausta? I kad je Lusija na kraju postavila pitanje: "A ciji je onda Faust?"
A sta se desilo sa Aleksom i Elenom? Ovo je, ocigledno, nov ciklus, ali nam nista nisu rekli o njima. I otkud da sada i Raul stanuje kod Seranovih? A gde onda stanuje Afrika? Ili sam tu nesto ja mozda propustila?

Teta opet postaje snob kakav je bila na pocetku kad su tek dosle iz Barselone u Madrid i sve mi se manje svidja. Zaljubila se u brata od strica! Fuj! A Manu mozda ima dobro telo, ali faca mu je odvratna. Ali serija je i dalje sjajna... Pa zar nije fenomenalan Santi koji se onako potresao sto je saznao da je mozda pojeo Fausta? I kad je Lusija na kraju postavila pitanje: "A ciji je onda Faust?"
A sta se desilo sa Aleksom i Elenom? Ovo je, ocigledno, nov ciklus, ali nam nista nisu rekli o njima. I otkud da sada i Raul stanuje kod Seranovih? A gde onda stanuje Afrika? Ili sam tu nesto ja mozda propustila?

Po cemu Tete postaje snob? Kod njih je ocigledno to normalno! Takva su nacija...***...nama je to odvratno, ali njima mozda i nije toliko ili uopste! A onaj idiot Manu se sve vreme maltene nabacuje Tete i onda kao dobrica! Mentolcina jedna! valjda ce se Elena i Aleks vratiti, mozda su tada imalo privatne obaveze pa nisu mogli da snimaju epizode! Mislim da su pominjali kako su Elena i Aleks otisli na neko putovanje, ali nisam siguran!

I jos nesto! Iako si Seranovi uglavnom humoristicka serija, ima i jako poucnih stvari! Mozda ovo sa Tete i Manuom govori da ne treba rodjaci da se muvaju jedni sa drugima i da je to nemoguce! Tako da to moze da se posmatra na 2 nacina! Prvi ovaj koji sam vec objasnio, a drugi kao sto Gilje kaze :'' Ovo je ipak kuca Seranovih" (mozda nije u slovce isto, ali je poruka jsana), tj. sa humoristaicke strane za nove zplete i vece prepreke da se pomire Gilje i Tete!

Po cemu Tete postaje snob? Kod njih je ocigledno to normalno! Takva su nacija...***...nama je to odvratno, ali njima mozda i nije toliko ili uopste! A onaj idiot Manu se sve vreme maltene nabacuje Tete i onda kao dobrica! Mentolcina jedna! valjda ce se Elena i Aleks vratiti, mozda su tada imalo privatne obaveze pa nisu mogli da snimaju epizode! Mislim da su pominjali kako su Elena i Aleks otisli na neko putovanje, ali nisam siguran!

Aleks i Elena se nece vracati,a jedino pominjanje je ovo kad Afrika kaze da putuju po Evropi i to je to.
A ovo sa rodjacima nije nikakva poucna prica jer to je u zapadnim zemljama normalno,nama je odvratno ali njima je kul.I nije gotovo ali necu da vam kvarim :)
I kao na kraju Dijego je ipak serano a lici na onog Maslinjavog nacisto.Testirali Dijega i "malog maslinjavka" da li su braca sto nisu testirali Santija?

gledajte to sa malo vedrije strane! Nema njih, ali ce doci drugi, koji ce nesumnjivo biti odlicni, ali jedino ako ih prihwatimo kako walja, a ne da govorimo sta ce ovi novi, gde su oni stari!? Moramo da se priviknemo na cinjenicu da se postava menja! Tako sto se pre pomirimo sa dolaskom novih likova, vise cemo uziati u seriji! A ako neko ne vidi bas nikakvu poruku iz Seranovih, onda sta da se radi...:)

http://www.vertele.com/noticias/detail.php?id=18322
Dakle Dafne Fernandez iz Koraka napred (tamo je bila Marta, koliko mi se cini) dolazi u "Seranove", a Dijego dobija jos jednu potencijalnu zenu...

Majke mi, kako vreme odmice, "Seranovi", u cilju da privole publiku da nastavi da ih gleda, sve vise lice na klasicnu spansku seriju...

@WAPA:
Nadjoh reklamu za Corte Ingles iz 2004 - http://www.verosanchez.com/videosap2.htm. Ukoliko je nisi nasla do sada, uzivaj!

Da, a pored Dafne, dolazi i Pablo Puyol( Pedro iz Korak napred). A Dafne glumi Lusijine sestre cerku!!!!
Shestu sezonu je u proseku gledalo skoro 4.5 miliona Shpanaca, a ovu sedmu oko 3.5 miliona!!!

Stobi rekli braca ameri za neku seriju "it has jumped the shark".
Objasnjenja trazite na wikipediji mrzi me da objasnjavam izreke :)
sta da se radi i pisci su ljudi pa ponekad presuse.Stvarno se pretvaraju u sapunicu.

Pa, ne bih bas rekla da se serija pretvara u sapunicu, ali definitivno se menja i od kako su Santi i Dijego izgubili bar prica se mnogo uozbiljila. Cak nema ni Hoselita koji je bas umeo da odrzi onaj sarm u seriji, a i Coni vise nije onako luda kao ranije. Jos jedino Raul ostaje dosledan sebi, ali nema s kim da pravi gluposti (ostavili su mu samo Cukija). Znam da je normalno da se likovi menjaju kako odrastaju, ali vise mi se svidjao onaj predjasnji duh serije. Mislim da je ovo prva epizoda tokom koje se nisam ni jedamput nasmejala... Bas mi to nedostaje...

Back