Wapa
Primećen član
- Poruka
- 940
A jel serija snimana u Madridu,ili i u Barceloni??
Ja 13.Maja idem u Spaniju na ekskurziju..
U Madridu, 99 % sam sigurna. E sad, da li studio Globomedije ili Telecinca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel serija snimana u Madridu,ili i u Barceloni??
Ja 13.Maja idem u Spaniju na ekskurziju..
Ljudi,evo zamislite,nešto razmišljam...razmišljam mnogo o tome kako ova serija utiče na mene.Verovatno će se neki prepoznati u ovim rečenicama,čak šta više većina.Mnogi ljudi iz moje okoline kažu kako sam "bolestan" za ovom serijom i da čak preterujem,sigurno da tu negde ima istine,da maltene "živim" sa njima!Mnogi mi tu privrženost zameraju(najviše moji ortaci,ai devojka)pošto očima ne mogu da je pogledaju,ne znam ni sam zašto.Poenta svega ovoga što pišem je da se malo izduvam i ispričam nekome koga bi možda zanimalo,pošto nas ovde vezuje ista tema! Otprilike,jedno dva meseca pre emitovanja "Seranovih",pročitao sam članak i najavu o istoj u jednom TV nedeljniku.Po priči i zapletu mogao sam da pretpostavim da će serija biti dobra,pogotovu posle uspeha španskih tinejdzerskih serija "Kompanjerosi" i "Korak napred",ali nisam mogao sa sigurnošću da kažem da će biti izuzetna!Jedino je serija "Nestašne godine ostavila ovakav trag kod mene.Jednostavno sve što se desi u njoj,kao da se i vama desilo.Mnogima je nejasna poenta ove serije,kao čudno im kako na primer nije pojašnjeno sve u detalje,kako je to glupavo i kako nema smisla,na primer kako to da dvojica kafedzija izdrzava njih deset,bez problema,kako je to nerealno...Možda jeste tako,ali ne shvataju da su ovde u prvom planu emocije i istinite vrednosti ispunjenog života kao što su porodica,prijatelji,imati nekoga koga ćete voleti i ko će vas voleti.Mislim da je takvih filmskih i serijskih sadržaja sve manje u svetu,a pogotovu kod nas.Ovo pričam pre svega što su naši klinci potpuno izgubili sistem vrednosti!Pare,pare...biti najbolji,najlepši po svaku cenu,ne birati sredstva,gaziti po svima...Mislim da ova serija može makar malo da nas promeni,a mi lančano malo i druge
Stvarno je jaka nostalgija prema glumcima koji odu,evo ako ste gledali sinoćnu epizodu,verovatno ste se zapitali,pa gde je Aleks,Elena,Ćuki,Hosiko...pa da čak možda nije i Fiti otišao,kao da vam je neko nešto oduzeo.Sad mi pada na pamet nešto,sećate li se kakav je Gilje bio kad je bio mladji,bistar dečko,pravio je dar-mar kome god je hteo,vrteo je Tete(snoba) oko malog prsta.Ali 10-ak epizoda pre nego što će se smuvati sa njom,kao da mu je neko izvršio lobotomiju,od tada od njega nismo videli nijedan inteligentan,šmekerski potez,postao je mnogo naivan,došlo je do toga da je čak i Kuro počeo da ga za..bava!Mala Tete je oličenje naših devojčica(čast izuzecima),gorda,puna sebe,izbacivanje grudi,iako ima 15 godina,prosto deluje prostački i prazna iznutra.Mora se reći da je gluma Dijega,Santija,Fitija i babe(jedna od najboljih španskih glumica)izuzetna i da je neverovatno na kakav su nivo digli seriju.Verovatno da postoji odredjen propust scenariste i organizatora koji verovatno nisu bili spremni i dovoljno kvalitetni da zadrže glumce u seriji,što je dovelo do totalnih nebuloza kao što je Lusijina smrt,što jednu porodičnu seriju približava "telenoveli"!Dobro,može im se oprostiti propust,ali neće biti lako doživeti nove likove kao svoje,one stare i mislim da ih ne mogu dostojno zameniti,te mislim da bi još jedna sezona,pored dosadašnjih 7,bio krajnji domet. Naravno,moram da spomenem moju ljubimicu Evu,koja se sigurno mnogim muškarcima uvukla pod kožu i Markosa koga verovatno svi gotive,jer je drugarčina kakve nema.Čim smo slično ponašanje videli kod Raula u ovoj sezoni,moglo je da se primeti da je postao mnogo gotivniji i mnogo manje naporan nego dosad!Jedno pitanje:Gde je Rut,Aleksova devojka?Niko ne zna,zaboravili su na nju,isparila je
Treba sve pohvaliti u Seranovima,a posebno ženski deo koji je prelep
Pozdrav svim pravim fanovima od Franca
hahahahaha
Tete, Gilje, Kuro, Raul i Lurditas pevaju pesmu "Uno mas uno son siete"
Tete nema pojma(a ni ostali nisu bolji):![]()
Extra..
Jel zna neko tacno mesto u kom delu Madrida se serija snimala,posto idem u Madrid 13.Maja na ekskurziju,pa mozda svratim do tog dela?????????????????
Mislim gde se nalazi kuca u kojoj zive Serranovi,i onaj bar???
To ne postoji, sve se snima u studiju!!!!
Idi na youtube, ukucaj los serrano making off, pa gledaj i kako se gradio studio i kako se snima serija...
Auh. Dan me nema na forumu, a ono tri strane ispisane. Svaka cast!
Hteo sam samo da pitam, zanima me, da li je neko kojim slucajem citalac Lilija. U subotu videh reklamu za casopis i u najavi pisase da je u novom broju objavljeno sve o seriji SERANOVI.
Zanima me samo da li postoji neka sansa da se dodje do tog teksta?
@N'aix - sve je snimano u studiju.
Pogledaj na mom sajtu link za video kada oni pevaju naslovnu pesmu, i obrati paznju na pocetak klipa, kada dolazi voditelj - jasno se vide reflektori i ostala scenska masinerija u kuci i u dvoristu.
Sama kuca i dvoriste su deo studija, a verovatno je dosnimavana neka kuca ciji se video pusta pre svake scene (unutar) kuce....
Inace, neko je napomenuo da je sedma sezona snimljena kompletno, sto jeste tacno, ali ne zna se koliko ima epizoda. Sada se emituje neka 14-15 epizoda, ali ne zna se koliko ce ih jos biti emitovano....
Pozdrav raja...
Inace, neko je napomenuo da je sedma sezona snimljena kompletno, sto jeste tacno, ali ne zna se koliko ima epizoda. Sada se emituje neka 14-15 epizoda, ali ne zna se koliko ce ih jos biti emitovano....
A ko glumi?
Evo ih Serranovi na Alternativnoj televiziji..Ali epizode kasne za ovima na Studio B!!
Koja je to tv?Koju kablovsku imas?
U potpunosti se slazem sa tobom
I ja ponekad pomislim da sam "zastranila" sa ovom serijom. A mogu ti reci da mi se to desavalo i sa "Nestasnim godinama" samo sto me nijedna serija nije toliko ispunjavala pozitivnom energijom kao Seranovi. Meni veoma nedostaju Markos i Eva. Ponekad na youtube-u pogledam stare epizode gde se oni pojavljuju.
Rekla bih da si ti malko stariji od vecine forumasa sa ove teme - makar zbog onih "Nestasnih godina"
Pozdrav.
Ne znam kako mozete da poredite Nestasne godine i Seranove? Nestasne godine su tipicna tinejdzerska serija u kojoj su po sto puta izmenjali celu postavu, a prica se stalno vrtela u krug kako se koja nova ekipa u seriji pojavi. Drugo, ako se secate (ko je seriju gledao) vec u nekoj 20-oj epizodi gine glavni junak (onaj Nik, Grk poreklom), a kasnije i onaj njegov drug koji je bio usvojen i bavio se fotografijom, pa i jos neke su uklonili na najgori moguci nacin. Tamo su svi u krug bili sa svakim u semi.
Seranovi nisu samo za tinejdzere i prica je mnogo realnija i zabavnija. A i likovi su bolje odradjeni, pa tacno znas sta od koga mozes da ocekujes. Njihovo ponasanje nije crno-belo i bas mi se zbog toga i svidja. Nestasne godine su stalno insistirale na nekom naravouceniju i pouci na kraju epizode i to mi je uvek islo na zivce. Seranovi su, za mene, ipak bez premca...
Osim toga, mislim da postoji ogromna razlika izmedju jedne australijske serije i mentaliteta koji ona opisuje, i jedne evropske (pogotovo spanske) serije. Nestasne godine su mnogo vise isle na komercijalu po svaku cenu i to se osetilo.