Seranovi

Svidela mi se ova vecerasnja epizoda. Afrika i Raul su preslatki i tako se dobro uklapaju - bas su jedno za drugo. Zao mi je Raula - spao je na to da bude cistacica u sopstvenoj skoli, ali to mozda i nije losa poruka za one koji nece da uce i ponavljaju godinu. A Fiti se vraca na stare staze... Bio je super danas na onoj svadbi u Milanu... A tek Lukiano i Vitorio, ili kako vec... Jedino malo preteruju sa ovom Suzanom i Lusijom. Bas bi neka majka terala svoju cerku da se druzi sa osobom kakva je Suzana - pije, pusi, skida se gola u skoli, psuje... Ma Coni je prava... Zar ne bi svako reagovao kao Coni, a ne onako snishodljivo kao Lusija?

Pa to je Lusija. Uvek je takva :lol::lol:Da je drugacije reagovala ne bi bila Lusija. :mrgreen:

***, koji k***c stalno nesto prigovaras? Te sto vam se ne svidja Tete, te sto odajete sta ce se desavati u sledecim epizodama, te sto vam se sad ne svidja serija, te ovo te ono...
Mislim, nemoj pogresno da me shvattis, ali iskuliraj malo... Peace!

Kralju, shvatam ja tebe, ali svi nesto prigovaraju za seriju! Reci njima da iskuliraju, ane meni! I da za svaku epizodu pisu kao za ovu i sve bi bilo extra! Ja nikog ne teram da mu se neko svidja, jedino necu da neko nekog bezveze ogovara! A za buduce epizode sam molio da se ne prica, i nista vise! Shvatas?

Sinoćnja epizoda je bila fantastična, opet sam imala (što kaže spageta) onaj osećaj zadovoljstva kad se završi epizoda, kao što je bilo nekad. Eto vidite da se nikad ne zna šta nosi nova epizoda.

Što se tiče Lucije, ona je nagovarala Tete da se druži sa onom klinkom samo zato da njena keva ne bi otpustila Diega. Totalno su utanjili sa parama, čak nemaju ni da kupe pahuljice za doručak, tako da je to jedini razlog. A ono kad je maloj opalila šamarčinu je bilo stvarno zasluženo, mada što se mene tiče mogla je mirne duše da opali jednu i Tete, bila je stvarno bezobrazna (izvini Uroshe!)

Sinoćnja epizoda je bila fantastična, opet sam imala (što kaže spageta) onaj osećaj zadovoljstva kad se završi epizoda, kao što je bilo nekad. Eto vidite da se nikad ne zna šta nosi nova epizoda.

Što se tiče Lucije, ona je nagovarala Tete da se druži sa onom klinkom samo zato da njena keva ne bi otpustila Diega. Totalno su utanjili sa parama, čak nemaju ni da kupe pahuljice za doručak, tako da je to jedini razlog. A ono kad je maloj opalila šamarčinu je bilo stvarno zasluženo, mada što se mene tiče mogla je mirne duše da opali jednu i Tete, bila je stvarno bezobrazna (izvini Uroshe!)

WC cetka za Tete.Razmazeno deriste. Urose sorry :mrgreen:

E vi ste kraljevi! Nista naravno! Stvarno su obe zasluzile ( pogotovo Su )! Epizoda je bila fantasticna! Ja mislim da se iza Si ustavri krije gotivna osoba, ali videcemo! Ja znam da su ostali potpuno bez para, ali uzeli su od Karmen 1200 eura! Nije mozda morala da gura Tete da se onoliko druzi sa njom, a kada su se zgotivile, onda nemoj da se druzis sa njom! Ali razumem ja Lusiju! Ima ih 7 u kuci! A i bilo mi je zao Lusije koliko je brinula!

Kod njih je 1200 evra kao kod nas 400, jedna prosečna plata i još malo više. I nema njih 7 u kući, nego: Lucia, Diego, troje dece, Fiti, Raul i Manu (to je 8 ), pa treba slati Evi i Markosu, pa Santi i Lurditas i Karmen stalno dolaze na doručak, ručak, večeru, treba to hraniti!!!

Ja ću tu wc četku da pamtim ceo život, ko se od scenarista nje setio svaka mu čast.

Kod njih je 1200 evra kao kod nas 400, jedna prosečna plata i još malo više. I nema njih 7 u kući, nego: Lucia, Diego, troje dece, Fiti, Raul i Manu (to je 8 ), pa treba slati Evi i Markosu, pa Santi i Lurditas i Karmen stalno dolaze na doručak, ručak, večeru, treba to hraniti!!!

Ja ću tu wc četku da pamtim ceo život, ko se od scenarista nje setio svaka mu čast.

Da, ali oni sa 1200 eura, zive dosta dobro, a mogu da zive kao mi, na malo nizem standardu... Tako da 1200 eura moze da bude i kao kod nas! samo sto njih ima mali milion!...:)

Santi me mnogo nervira u poslednje vreme on jadan naivan ko francuska sobarica i Fiti mu kriv za sve ma nemoj

Ja sam to rekao jos pre nedelju dana, pa su mi izbrisali post (a ne znam sta sam time strasno rekao).
A u sustini u zadnjim epizodama me stvarno strasno nervira jer su u istim Santijeve glavne osobine su bile materijalizam, zavist, sebicnost (pa i egoizam), a te osobine me inace izvode iz takta.
A i Fiti samo cuti, guta knedlu i grize se, k'o da je on kriv Sto je Santi bi toliko gramziv i izgubio sve sto je imao. A ovaj je toliko navaljivao i navaljivao da i on udje u to kolo i sad mu je neko drugi kriv. I za to i za stosta drugo.

Nemam, slabo skupljam slike Tete, ali moram da primetim da mala u poslednje vreme ne izlazi iz minicha, majica sa otvorenim ledjima, a onomad je bila i u bikiniju.

Ne kazem, da sam ja tako vitka, sigurno bi i ja tako, ali scenaristi su bas izgleda odlucili da pocnu da je razgolichuju.

špageto,dobar ti je avatar.i špageta je ovaj put u pravu.serija nije ista.sad će Uroš da napada.The One Who je u pravu..
gledaću tu epizodu sa Markosom...
jel' Lusija umrla?

Hvala. I meni je to jedna od najdrazih slika.
Mada ima toliko lepih, da sam se tesko odlucila. Evo jedne koja mi se isto mnogo svidela. Cisto da se podsetimo Markosa, dok nam se opet ne vrati u seriju. Pa makar i na 2 epizode.

url]

gledam ja u seranovima ovi shpanci se ljube 2 puta u obraz, u levu pa u desnu stranu (ili obrnuto), i ja danas mojoj sestri da chestitam rodjendan, poljubimo se mi 2 puta (i sad treba 3. put) i ja 'ladno pomerim glavu, a ona krenula ono i 3. put da me poljubi...... a ja vetj se pomerila, okrenula:lol::lol::lol:

Ne vidim ja da bi Yoli mogla da se smuva sa nekim, scenaristi su napravili da ona bude suprotost Tete - ružnjikava, punija devojčica, ukratko luzerka (nije da želim da vređam, nego je tako postavljen njen lik).

A sa kim bi je vi uopšte smuvali? Dečaka njenog godišta za nju nema, a o drugim varijantama ne želim ni da mislim.

Njoj se svidjao Valdano.Mogu sa njim da je smuvaju.Kakve veze ima sto je punija.Znaci debele ne mogu da imaju decka.Nije ni Valdano neka lepota.A Gilje onako klempav i spicast je kao neka faca. Za svakog ima neko.

Back