Seranovi

После ове епизоде мени "Серанови" некако нису она серија од пре. Знам ја да не може увек да буде весело, да се мењају осећања главних ликова, али мени је некако тужно гледати серију у којој се БАШ све променило... Јер, и када се све нормализује, поврате бар, итд, онда Лусија умире и опет се срж серије потпуно мења, и ја мислим да ова серија више никад неће бити иста, колико год епизода буде снимљено... Не кажем да је серија мање квалитетна, напротив, али је потпуно другачија... :(

Jedva cekam vecerasnu epizodu,bas me nervira kad naprave razmak izmedju epizoda .Nisam verovala da ce da ovoliko oduze sa slucajem u vezi resorana,mislila sam da ce Fiti da pokrije gubitak i da je to to.Kad ono totalno drugacije.I

Bože me sakloni,ovo mislim više nema veze sa životom,strašno,muvaš "svoju krv"!Španci su jedan od najincestuozijnih naroda na svetu,bolesniji su od Britanaca!

Mislim da od Britanaca tesko ko da moze biti gori i izopaceniji u tom pogledu.
Za Spance stvarno nisam znala da su i oni u toj prici, mada znam da kod katolika to nije strasno. Ne znam da li je neko od vas gledao brazilsku seriju Zaljubljene zene (i ja sam tek po neku epizodu) u kojoj je glavna prica ljubav izmedju brata i sestre od tetke, tj. ujaka (njihovi roditelji su rodjeni brat i sestra) i to su svi prihvatili kao veliku ljubav za koju se vredi boriti! Spanci su me razocarali po tom pitanju. A jos su pri tom i nasli odvratnog lika koji treba kao da glumi nekog lepotana u koga se svi zaljubljuju. Ovde su omanuli.

U potpunosti se slazem sa tobom :)
I ja ponekad pomislim da sam "zastranila" sa ovom serijom. A mogu ti reci da mi se to desavalo i sa "Nestasnim godinama" samo sto me nijedna serija nije toliko ispunjavala pozitivnom energijom kao Seranovi. Meni veoma nedostaju Markos i Eva. Ponekad na youtube-u pogledam stare epizode gde se oni pojavljuju.

Rekla bih da si ti malko stariji od vecine forumasa sa ove teme - makar zbog onih "Nestasnih godina" :D
Pozdrav.

Isti slucaj!:D;) Ludela sam za Nestasnim godinama. Samo sto sam Seranove mnogo vise volela kad su Markos i Eva bili tu.

Mislim da od Britanaca tesko ko da moze biti gori i izopaceniji u tom pogledu.
Za Spance stvarno nisam znala da su i oni u toj prici, mada znam da kod katolika to nije strasno. Ne znam da li je neko od vas gledao brazilsku seriju Zaljubljene zene (i ja sam tek po neku epizodu) u kojoj je glavna prica ljubav izmedju brata i sestre od tetke, tj. ujaka (njihovi roditelji su rodjeni brat i sestra) i to su svi prihvatili kao veliku ljubav za koju se vredi boriti! Spanci su me razocarali po tom pitanju. A jos su pri tom i nasli odvratnog lika koji treba kao da glumi nekog lepotana u koga se svi zaljubljuju. Ovde su omanuli.

I meni su se zgadili.Pred bratom od tetke u gacama seta.Bolesno skroz.

jedna od najboljih epizoda koje sam gledao! Ovaj Dijego je kralj nad kraljevima...kako je objsnio na kraju...xaxa...A ona Su je bas slatka! A tek Tete kako je izgledala na zurci! Ako neko ima njenu sliku sa ove zurke, neka mi posalaje...please!

Back