Urosh_
Primećen član
- Poruka
- 635
Nemojte pogresno da me shvatite, ali probajte da gledate seriju kao da je nova, i nemojte da mislite na glumce koji su otisli! Probajte to veceras i nadam se da cete vise uzivati!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacno, serija je postala previse ozbiljna, i nema vise scena koje bi gledaoce nasmejale, a s obzirom na to da Lusija u jednoj od narednih epizoda umire, mozemo ocekivati jos ozbiljniju i tuzniju radnju.Slazem se sa "spagetom". Mislim da 8 sezone definitvno nece biti.Jer gledanost pada. Nisam se nijednom nasmejao.Serija je postala dosadna. Fiti vise nije Fiti.
Lakse bih ja bez Tete nego bez Eve milion i jedan put...
, ne brinite!Urose, jedini razlog sto ti gledas seriju je Tete.To je tebi jedino bitno.Da ona ode i serije kladim se da ne bi ni gledao vise.
ljudi kako vi sve sve saznate sta ce se desavati???? obozavam ovu seriju...pratim je i strasno me zanima sta ce se dalje desavati...oce neko ukratko da mi kaze...
e ali mnogo je bezveze sto lusija umire...oce dijegu doci neka druga...ilio sta??a gde su markos i eva....imam 1000 pitanja....
a jel zvrseno snimanje serije?

Sta se desilo sa Fitijevim stanovima- onaj u kome je ziveo sa Kandelom i onaj novi, koji je kupio kada je upoznao onu curu, sto ga je uvela u "visoko drustvo"?
Ja sam ocekivao da ce prodati te stanove i tako nadoknaditi dug Santiju i Dijegu, jos pre nego sto su izgubili bar. Misljenja sam da su predaleko su otisli scenaristi.
O tom stanu sa Kandelom vise nije bilo reci. Tu su omanuli scenaristi.Kao ne moze da zivi tamo jer ga podeseca na nju.Pa ce onda lepo da se uvali kod Dijega.Neka ga proda i neka kupi drugi.O tome vise nije bilo reci.I ona Lusijina rodjaka je samo nestala.Nekad omanu i te likove vise ne pominju ko da nisu postojali.na primer. Kako se Kandela vise ne javlja Raulu.Nemaju para, pa ima on majku moze da mu pomogne.
O tom stanu sa Kandelom vise nije bilo reci. Tu su omanuli scenaristi.Kao ne moze da zivi tamo jer ga podeseca na nju.Pa ce onda lepo da se uvali kod Dijega.Neka ga proda i neka kupi drugi.O tome vise nije bilo reci.I ona Lusijina rodjaka je samo nestala.Nekad omanu i te likove vise ne pominju ko da nisu postojali.na primer. Kako se Kandela vise ne javlja Raulu.Nemaju para, pa ima on majku moze da mu pomogne.

Da, to je tacno. Bolje bi bilo da su izveli da je Kandela stradala u saobracajnoj nesreci nego Lusija. Onda bi ovakva prica imala nekog smisla, a ovako ispade Kandela najvece djubre na svetu - samo se okrenula i ostavila, ajde muza, ali i sina i to cak ni jedan jedini poziv telefonom da vidi kao je.
Naci ce Dijego drugau, a Markos i Eva se vise nece pojavljivati, osim Markosa u jos 2-3 epizode! Gotovo je snimanje 7. sezone, sto znaci nekih 149 epizoda! Ni u Spaniji se ne zna da li ce se snimate jos, ali ja se iskreno nadam da hoce! Imas na you tubu scene iz narednih epizoda i po raznim sajtovima da vidis sta ce se desavati! Ja ne mogu mnogo da ti pomognem oko narednih dogadjaja, jer volim da gledam po redu, a ovo sve sam cuo od drugih! Ako te nesto od ranije interesuje pitaj slobodno!...![]()
Pa mislim da dafne dolazi na celu sezonu, a Pablo se, koliko znam, pojavio u prethodnoj ili onoj epizodi pre toga...Da, a pored Dafne, dolazi i Pablo Puyol( Pedro iz Korak napred). A Dafne glumi Lusijine sestre cerku!!!!
Shestu sezonu je u proseku gledalo skoro 4.5 miliona Shpanaca, a ovu sedmu oko 3.5 miliona!!!
A ako ti se svidjaju takve stvari sa Veronicom, pogledaj njene filmove "El Calentito" i "Al sur de granada". Tu ima ovako, nadasve, zanimljivih scena...pogledajte Evu kao okorelog kamiondziju, dok joj druga cica mesi (o)(o)![]()

Svidela mi se ova vecerasnja epizoda. Afrika i Raul su preslatki i tako se dobro uklapaju - bas su jedno za drugo. Zao mi je Raula - spao je na to da bude cistacica u sopstvenoj skoli, ali to mozda i nije losa poruka za one koji nece da uce i ponavljaju godinu. A Fiti se vraca na stare staze... Bio je super danas na onoj svadbi u Milanu... A tek Lukiano i Vitorio, ili kako vec... Jedino malo preteruju sa ovom Suzanom i Lusijom. Bas bi neka majka terala svoju cerku da se druzi sa osobom kakva je Suzana - pije, pusi, skida se gola u skoli, psuje... Ma Coni je prava... Zar ne bi svako reagovao kao Coni, a ne onako snishodljivo kao Lusija?