Seranovi

Najjače je što su u poslednjoj sceni udesili Tete i Gilje kao da imaju 11-12 godina koliko su i imali na dan Dijegovog i Lusijinog venčanja (Tete nadenuli kikice, Giljeu onu njegovu dečačku frizuru), iako su glumci u međuvremenu dobili jedno 5-6 godina do kraja snimanja serije. Verovatno se ova transformacija ispostavila kao težak zadatak. :hahaha:

Najjače je što su u poslednjoj sceni udesili Tete i Gilje kao da imaju 11-12 godina koliko su i imali na dan Dijegovog i Lusijinog venčanja (Tete nadenuli kikice, Giljeu onu njegovu dečačku frizuru), iako su glumci u međuvremenu dobili jedno 5-6 godina do kraja snimanja serije. Verovatno se ova transformacija ispostavila kao težak zadatak. :hahaha:

Gilje nije ni malo izgledao kao klinac, a Tete onako, osrednje. Samo to mi se nije svidelo...:confused:

:besna::besna::besna::besna::besna: :besna: :besna: :besna: :besna: :besna: :besna:
GOTOVO!!! AAAA KAKO CU BEZ NJIHH!! :sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:
Joder,kako je ovo tesko....:dash: trebace mi mnogo vremena da se naviknem bez njih...sigurno cu se gubiti svako vece i cekati ih u pola 11 neko vreme :( :confused: :besna:
Uoopste mi se ne svidja kako su gilje i tete odglumeli :roll: previse providno...to je bio totalni promasaj...lol a lurdes onako sa onim naocarima :rotf: kako izgleda smotano

Poslednja izmena:
Nisu to bas greske nezna se da li je u seriji ista godina kao i u stvarnosti nekoliko godina nisu snimali uopste tako da je nemoguce da je njihov zivot stao dok ovi nisu snimali:per:

Ex. yu vs. Spanija Rastko jel se secas:per:
The One Who je upravu morali su nesto da urade da se ne primeti njen odlazak

Narawno,yuga vs.spanija,kad smo vodili 2-0,oni nas dobili...

Nije da nisu snimali nekoliko godina,ja sam video od 2003.pa do 2008.sve epizode i uvek sačekam kraj da vidim kad je snimana,ima i ©2003,©2004,©2005(mnogo duga godina,kod njih),©2006(Otišla Kandelarija),©2007(Otišla Lusija:sad2:),©2008(poslednja:sad2:)

Nece akljucati temu:D
Po meni su dobro napravili kraj i verujem da bi nastavili sa snimaljem ali sumnjam u skorije vreme zbog glumaca.
A za studioB IMA DA PUSTE PA MAKAR CRKLI:D
Inace juce mi je bila mnooooooogo lepa ali nakraju mnoooooooogo tuzna ijako ima srecan kraj pa sam plakaoooooo uiiiiiiiiii:sad2::sad2:Rabit nije niko iskuirao tvoj post vec su svi otisli na link koliko ja vidim vec ima 15 soma a rekose 10.000 jos par poziva i to je to:D:D

Nece akljucati temu:D
Po meni su dobro napravili kraj i verujem da bi nastavili sa snimaljem ali sumnjam u skorije vreme zbog glumaca.
A za studioB IMA DA PUSTE PA MAKAR CRKLI:D
Inace juce mi je bila mnooooooogo lepa ali nakraju mnoooooooogo tuzna ijako ima srecan kraj pa sam plakaoooooo uiiiiiiiiii:sad2::sad2:Rabit nije niko iskuirao tvoj post vec su svi otisli na link koliko ja vidim vec ima 15 soma a rekose 10.000 jos par poziva i to je to:D:D

Ja idem s foruma ako zakljucaju temu,a nadam se da ce i sve kolege serranofili to uraditi jer biti forumaš na krsti nema svrhe bez ove teme.Ona za mene sačini 99.9%svega na Krsti.Ostalo je politika.

Back