Seranovi

Ti ili nisi gledala Pakov svet ili ne poznajes Seranove :rtfm:
Svaka budala posle 10 minuta gledanja shvatice da su sve fore u seriji iste,cak i moja sestra je shvatila :mrgreen:
Kad kazem ista,mislim kako je serija uradjena.Na pocetku serije glavni glumac nas upoznaje sa likovima(ko Kuro),ovi trojica su zesci klonovi cuvene trojke i Raula.Sve su im fore iste,toliko je bilo odvala koje sam vec cuo u Seranovima,na primer dobar i los policaj :hahaha:
Ima toliko mnogo da je smesno da nabrajam sad :roll:

Ahaaa...
ma nisam gledala taj pakov svet ni jendu epizodu,nego sam chula od nekog (pogreshna informacija) da je to skrooooz drugachija serija od seranova..;)
ok,sad shvatam..

Glawni lik nije Kuro wec Dijego:hahaha:
Rekao sam da nas glavni glumac Pakovog sveta upoznaje sa likovima isto ko sto je Kuro radio u Seranovima,citaj pazljivije.. ;)
Da,ova trojica su isti ko cuvena trojka.
Pako - Diego, Lucas - Fiti i Mariano - Santi. Znaci isti su. A ko je Raul?
Tako nekako s tim sto su im neke osobine izmesane,na primer- Mariano nije isti Santjago nego vuce malo i na Fitija.A Lucas mi lici na Raula...
Ahaaa...
ma nisam gledala taj pakov svet ni jendu epizodu,nego sam chula od nekog (pogreshna informacija) da je to skrooooz drugachija serija od seranova..;)
ok,sad shvatam..
Pogledaj reprizu i sama ces se uveriti ;)
Izgleda da ovaj producent ne zna drugacije :D

Rekao sam da nas glavni glumac Pakovog sveta upoznaje sa likovima isto ko sto je Kuro radio u Seranovima,citaj pazljivije.. ;)

Tako nekako s tim sto su im neke osobine izmesane,na primer- Mariano nije isti Santjago nego vuce malo i na Fitija.A Lucas mi lici na Raula...

Pogledaj reprizu i sama ces se uveriti ;)
Izgleda da ovaj producent ne zna drugacije :D

Da.. Tako otprilike.. Ona mala Sara - Tete, Lola - nije kao Lucia,ali isto tako ima ulogu majke. I tako to.
A fore su im iste kao u Seranovima, (poli bueno/poli malo) i tako ti zapleti.

Ma uzeli bre fore..........MRZIM IH.......... Pakov svet---HATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cemu takvi komentari?!

Seranovi su jedna serija, a Pakov svet druga, ne znam zasto ih treba porediti samo zato sto su obe serije spanske. Ko hoce da vrsi poredjenja uvek ce da nadje slicnosti. A koliko ja znam ima i dosta razlika, evo npr Sara se smuvala sa Lukasom, kolegom njenog oca, ali se Eva nije smuvala sa Fitijem (fuuuuuj). Da ne idem dalje. Slicnosti proizilaze iz toga sto se takav format serije pokazao popularnim - porodicni odnosi, malo humora, malo tuge itd, pa zasto producenti da menjaju nesto sto kod publike ocito uspeva.

Samo da napomenem da me nije bilo par dana pa nisam gledala prvu epizodu Pakovog sveta, ali znam nesto o seriji.

Seranovi su zavrsili, reprizirani su vise puta, a ko bude hteo opet da ih vidi uvek moze da skine sa neta, kupi dvd-jeve, itd. Meni ce to uvek ostati jedna od najdrazih serija koju sam ikad gledala, ali ne mogu da ih gledam 150 puta.

Ko hoce da poredi serije neka pocne od latinoamerickih.... Mrzim te babske serije!:twisted:

Ovaj Pakov svet cu odgledati kad budem mogao, cisto da vidim kakva je serija...nadam se da je dobra.

Cemu takvi komentari?!

Seranovi su jedna serija, a Pakov svet druga, ne znam zasto ih treba porediti samo zato sto su obe serije spanske. Ko hoce da vrsi poredjenja uvek ce da nadje slicnosti. A koliko ja znam ima i dosta razlika, evo npr Sara se smuvala sa Lukasom, kolegom njenog oca, ali se Eva nije smuvala sa Fitijem (fuuuuuj). Da ne idem dalje. Slicnosti proizilaze iz toga sto se takav format serije pokazao popularnim - porodicni odnosi, malo humora, malo tuge itd, pa zasto producenti da menjaju nesto sto kod publike ocito uspeva.

Samo da napomenem da me nije bilo par dana pa nisam gledala prvu epizodu Pakovog sveta, ali znam nesto o seriji.

Seranovi su zavrsili, reprizirani su vise puta, a ko bude hteo opet da ih vidi uvek moze da skine sa neta, kupi dvd-jeve, itd. Meni ce to uvek ostati jedna od najdrazih serija koju sam ikad gledala, ali ne mogu da ih gledam 150 puta.

Slazem se i nisu uzeli foru vec je producent Daniel Ecija isti i on voli tu svoju foru!;)

Back