Angela^_^
Zainteresovan član
- Poruka
- 217
Necu da gledam pakov svet...ocu seranove

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja cu da gledam...Ali Seranovi ce mi puno nedostajati![]()
Ljudi nisam siguran da li je vec snimljeno ili tek treba bice jos 10ep. posle dijegove smrti nije provereno ali svi pricaju o tome
Ljudi nisam siguran da li je vec snimljeno ili tek treba bice jos 10ep. posle dijegove smrti nije provereno ali svi pricaju o tome
Chico de al lado:Ma,nijedna druga serija nece moci da zameni Seranove...a,sto se tice ove nove serije...po,onome sto su pustali,ne izgleda mi bas nesto da je ok...imam osecaj da ce gledanost biti mala...
Seranovi su prvoklasna serija,za koju su se ljudi potrudili,snimali u avionu,na Karibama i baš se videlo da su se trudili,a ovo je...ne znaju ni da glume...ovih 5% što je dobro,za to je zaslužan Daniel Ecija![]()
Ako gledanost bude bila mala......... Vratice ih.............
Najavljivali su i novu sezonu... Al' posto je zavrsetak upecatljiv, ne verujem da ce biti ista od toga....
Sacuvaj me boze,pa ova serija je klon Seranovih.Nece je sigurno gledati neko ko nije mogao ni Seranove da razumeMa ne verujem da cje ih vratiti...
taj pakov svet cje gledati verovatno oni kojima su seranovi bili smor.. (shto su retki)..![]()
Sacuvaj me boze,pa ova serija je klon Seranovih.Nece je sigurno gledati neko ko nije mogao ni Seranove da razume
Treba otvoriti novu temu o Pakovom svetu a ne da je ovde komentarisemo
@tema
seranovi para siempre![]()
Ti ili nisi gledala Pakov svet ili ne poznajes SeranovePa ta serija je kolko ja kontam skroz drugachija od seranovih...
a znam neke likove kojima su seranovi shit (), pa reko njima cje se sigurno svideti pakov svet...
Ti ili nisi gledala Pakov svet ili ne poznajes Seranove
Svaka budala posle 10 minuta gledanja shvatice da su sve fore u seriji iste,cak i moja sestra je shvatila
Kad kazem ista,mislim kako je serija uradjena.Na pocetku serije glavni glumac nas upoznaje sa likovima(ko Kuro),ovi trojica su zesci klonovi cuvene trojke i Raula.Sve su im fore iste,toliko je bilo odvala koje sam vec cuo u Seranovima,na primer dobar i los policaj
Ima toliko mnogo da je smesno da nabrajam sad![]()
Tek od septembra,sad su pustili samo jednu epizodu da izreklamiraju seriju.OMG pa ne mogu da verujem da imaju i iste fore...ccc...
Ja sinoc nisam gledala,gled'o moj cale nesto o svinjskom gripu'Oce biti veceras Pakov svet?
Glawni lik nije Kuro wec DijegoTi ili nisi gledala Pakov svet ili ne poznajes Seranove
Svaka budala posle 10 minuta gledanja shvatice da su sve fore u seriji iste,cak i moja sestra je shvatila
Kad kazem ista,mislim kako je serija uradjena.Na pocetku serije glavni glumac nas upoznaje sa likovima(ko Kuro),ovi trojica su zesci klonovi cuvene trojke i Raula.Sve su im fore iste,toliko je bilo odvala koje sam vec cuo u Seranovima,na primer dobar i los policaj
Ima toliko mnogo da je smesno da nabrajam sad![]()
Glawni lik nije Kuro wec Dijego![]()
kibo63:Ti ili nisi gledala Pakov svet ili ne poznajes Seranove
Ima toliko mnogo da je smesno da nabrajam sad