Seranovi

Imam Quick Time. Jupiiiiiii

Radi sa Quick Time-om?

Onda cu morati da ga skinem!

Čuvene 1982.Kako zaboravljaš,bre!!!

1982.je bila čarobna godina:

-Mundijal u Španiji
-Njihova generacija završila školu
-Dijego i Lusija prvi put izašli

:D

Greške u Los Serrano:

Epizoda 2007:Santi rekao da ima 45 godina što nas dovodi do zaključka da je rođen 1962.,a u 100.epizodi kada Dijego i on čitaju dnevnik Dijegove majke ona je trudna s Dijegom 24.marta 1959.,a Santi uči da piše:cool:
Epizoda 2008:Dijego puni 50.godina što nas dovodi do zaključka da je rođen 1958.,a majka je bila trudna s njim 1959.
Epizoda 2004.:Kuglanje;Ovi nose majce:"Generacija 1950ih",a Fiti je rođen 1964.,dok je Santi 1962.,znači samo je Dijego rođen 1950ih,mada izgleda da je i Santi rođen 1950ih čim je učio da piše 1959.

Ima još puno grešaka,ali uglavnom su sve u godinama.Ima i ono kad je Karmen rekla da joj je Lusija jedina ćerka,a sad ova Elena izletela ni od kuda.

Izgleda da je vecina gresaka nastala kada su hteli posto-poto da nabudze seriju, da se ne primeti Lusijin odlazak...

Poslednja izmena:
Čuvene 1982.Kako zaboravljaš,bre!!!

1982.je bila čarobna godina:

-Mundijal u Španiji
-Njihova generacija završila školu
-Dijego i Lusija prvi put izašli

:D

Greške u Los Serrano:

Epizoda 2007:Santi rekao da ima 45 godina što nas dovodi do zaključka da je rođen 1962.,a u 100.epizodi kada Dijego i on čitaju dnevnik Dijegove majke ona je trudna s Dijegom 24.marta 1959.,a Santi uči da piše:cool:
Epizoda 2008:Dijego puni 50.godina što nas dovodi do zaključka da je rođen 1958.,a majka je bila trudna s njim 1959.
Epizoda 2004.:Kuglanje;Ovi nose majce:"Generacija 1950ih",a Fiti je rođen 1964.,dok je Santi 1962.,znači samo je Dijego rođen 1950ih,mada izgleda da je i Santi rođen 1950ih čim je učio da piše 1959.

Ima još puno grešaka,ali uglavnom su sve u godinama.Ima i ono kad je Karmen rekla da joj je Lusija jedina ćerka,a sad ova Elena izletela ni od kuda.
Nisu to bas greske nezna se da li je u seriji ista godina kao i u stvarnosti nekoliko godina nisu snimali uopste tako da je nemoguce da je njihov zivot stao dok ovi nisu snimali:per:

Ex. yu vs. Spanija Rastko jel se secas:per:
The One Who je upravu morali su nesto da urade da se ne primeti njen odlazak

Gotovo! Moram priznati da mi vec nedostaju, mada su na kraju totalno zabrljali (valjda da bi nam bilo lakse kad zavrse seriju). Mozda bas zato sto se daje po treci put, postali smo ovisnici. Bar ja.

Ja mislim da ce se nastawiti Serranowi posle Pakowog Sweta... zato shto je owo bio msm 3. put da pushtaju..

shto ne bi bio i chetwrti?!?! :(

kako prejako kad se DIjego probudi pa widi da su swi srecni... :D

Back