Seranovi

Pa time i ostali otisli u raj, m?

Jeste li videli da je pre nego sto se bacio sa mosta rekao: LUSIJA, SVE SAM POGRESIO i bacio se.

Mislim da mu se ipak bog smilovao i dao jos jednu sansu da sve greske u zivotu promeni.
To je cak i odlicna postava za nastavak serije... Ali, nazalost nista od toga. j.bg

to jeste odlicna postava...ali moje misljenje je da je to bio san i da mu je taj san pokazao kakve greske ne sme da pravi u narednim godinama...ja verujem da ce se oni opet okupiti

Mozda sve zavisi od stuiduja b

Imao sam na srpskom 15,5 bodova nije lose ali moglo je i bolje bio sam u ucionici u kojoj nije smelo da se prepisuje:(:(ali dobro Obradovic se smejao pred kamerama i izvuko najtezi test:hahaha::hahaha:

aj pozzzzzzz
jar sam iz srpskog imao 18,5 a iz mate 18 ali nisam zadovoljan s obzirom koliko sam ucio za to sranje.Poceo sam da vezbam jako rano,vec na raspustu posle 7. razreda jel me cale terao :dash:
Zbirku iz srpskog sam znao napamet(dovoljno mi bilo sat vremena da je predjem kompletnu u glavi sa svim pravopisnim glupostima) a mata mi je bila laka.Kod mene je bila neka fina plavusa kao dobrica , a cim sam okrenuo glavu da pomognem drugu poce da mi sere kako ce me diskvalifikovati :evil:
@tema
seranovi rulezzz :lol:

Koje je Selijino pravo ime?
Njeno pravo ime je Jaydy Michel, ewo ti neshto o njoj...
- Rođena je 20.decembra 1975 g. u Guadalahari u Mexicu.Prvi film snimila je 2004 g. pod nazivom "Isi/Disi - Amor a lo bestia".U Serranovima se pojavljuje 2007 g. i do sada je snimila 28 epizoda.Do sada nije osvojila ni jednu nagradu za glumu.Visoka je 1,73 m.Majka joj je iz Los Angelesa, a otac sa Jalisca.Odrasla je u Puerto Vallarti.Vec sa 10 godina pocela je glumiti na školskim predstavama.Sa 18 godina se seli u Španiju i počinje svoju karijeru kao model.Takođe je putovala u Njemacku, Italiju ,Pariz te ucestvovala u mnogim "Fasion show" ,te se slikala vise puta za najpopularnije "Fasion magazine" u Evropi i u Mexicu.Prisustvovala je mnogim TV galama kao sto je "El Gala of T.V.E".Godine 1998 udala se za popularnog Španskog pjevaca Alejandra Sanza sa kojim ima jednu kcerku Manuelu.Nakon skoro 4 godine braka sa Alejandrom razvela se s njim.Trenutno je u vezi sa poznatim fudbalerom Barcelone Rafom Márquezom.:)

P.S. Super je epizoda, najbolje je bilo owo sa porukicama izmedju Giljea i Tete:heart::heart:

Ja sam nocas gledala u tri, mislila sam imace repriza epizode od 22:30, ali prikazivali su od proslog dana, tj. predzadnju epizodu 7. sezone...:D Ja mislim da je pre nije bilo tako...:dontunderstand: To znaci da nocas ima epizoda koja je bila juce...:confused:
P.S. Jedva chekam vecheras...xD

Back