Dj-Ole
Zainteresovan član
- Poruka
- 303
Za njega je verovatno raj biti sa svojom porodicom i Lusijom,tako sam barem ja shvatio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa time i ostali otisli u raj, m?
Jeste li videli da je pre nego sto se bacio sa mosta rekao: LUSIJA, SVE SAM POGRESIO i bacio se.
Mislim da mu se ipak bog smilovao i dao jos jednu sansu da sve greske u zivotu promeni.
To je cak i odlicna postava za nastavak serije... Ali, nazalost nista od toga. j.bg
Sta mislite da u bg-u podignemo spomenik serranovima? mnogim tv junacima su spomenici podizani...
Ja imam neko svoje vidjenje kraja serije,i ono je totalno subjektivno.Smatram da nista nije sanjao,nego kad je umro,ustvari otisao u raj.
Koja se epizoda prikazuje sutra?xD![]()
Da je u raju ne bi doručkovao sa porodicom,a ono kad se probudi u krevetu,pa beo jastuk,meni se stvarno činilo kao raj...![]()
A ti si bio u raju pa znas kako je?
@tema
Koja je sutra ep.?
Aha...nisam primetio...
Kako ti uspevaš da nabaciš toliki broj postova...10 377?!![]()
jar sam iz srpskog imao 18,5 a iz mate 18 ali nisam zadovoljan s obzirom koliko sam ucio za to sranje.Poceo sam da vezbam jako rano,vec na raspustu posle 7. razreda jel me cale teraoMozda sve zavisi od stuiduja b
Imao sam na srpskom 15,5 bodova nije lose ali moglo je i bolje bio sam u ucionici u kojoj nije smelo da se prepisujeali dobro Obradovic se smejao pred kamerama i izvuko najtezi test
aj pozzzzzzz
Jel ti zauvek banovan zabavan???tamo si imao sliku kuce i decaka jel tako???Iskustvo se stice, godinama...
Vezbam...hocu da prestignem neke likove pa stalno spamujem svaku temu...
A i imam drugi nick koji mi je banovan pa sam iskusan...![]()
Njeno pravo ime je Jaydy Michel, ewo ti neshto o njoj...Koje je Selijino pravo ime?
Montenegro![]()